Помпа за кърма Medela Mini Electric

• 8 063
  • 5
  •   1
Отговори
Моля за мнението за тази помпа от ползващите/ползвалите я. Тъй като не е евтина, ще я взема най-вероятно втора употреба и все пак искам да разбера какви са отзивите и дали въобще си струва.
Благодаря предварително!  Hug

# 1
Ползвала съм я - цедях се 4 мес. денонощно и така си изхранвах близнаците, защото не искаха да сучат. Мощна е, което е много важно ако така се налага да храниш бебето си. Все пак на 2 пъти ми се случи да й гръмне мотора - първия път ми го смениха гаранционно, но втория път си купих нов за около 60лв. Като цяло съм доволна, но не съм ползвала други електрически помпи, за да я сравня.

# 2
Аз ще я ползвам само за да се изцеждам след сучене, мойто бебе суче без проблем, но искам да стимулирам кърмата, че нещо нямам много Sad Зърната са ми доста чувствителни, даже имам и една рагада и се притеснявам ако е толкова мощна дали няма да ми направи проблем на зърната. В момента съм с една механична на NUK и никак не съм доволна, затова искам да взема електрическа, за да си улесня малко живота Rolling Eyes

# 3
Месля, че няма да ти създава допълнителни проблеми със зърната. Медела са много нежни помпи /сравнение мога да нпаравя само с Авент, но разликата е голяма, в полза на Медела/. Освен това силата на вакуума може да се регулира.
Мини Електрик е много шумна, за мен това й беше най-големият недостътък, който ме спря от покупката й.
 Аз се спрях на Медела Суинг, но пък и моето бебе беше почти само на изцедена кърма, така че си струваше инвестицията. Тя има и други предимства, но ако ще я ползаваш само за стимулация, определено не си струва да се купува. Иначе фазата на изпомпване при двете /МСуинг е двуфазна, но говоря за втората, основната й фаза/ мисля, че беше една и съща - 60 импулса в минута. Затова си мисля, че за целта, за която ще я ползваш, Мини Електрик ще ти върши работа. /ако не те спира шума  Laughing, а и тези дефекти на моторчето, за които пише mamaV007. С Медела Суинг нямаше такъв проблем. Аз съм я ползвала осем месеца, от пет до осем пъти дневно, а сега продължава да я ползва и друга майка. Но нямам представа дали има разлика в мощността на мотора. А и щом ще я ползваш само за до изцеждане, може би натоварването на моторчето няма да е толкова голямо/

# 4
Благодаря ти, арабела  bouquet

# 5
Разликата в цената не е малка - http://www.dundio.com/akcecoari/pompi-za-k-rma/medela-swing-dvuf … ektricheska-pompa м/у МСуинг и М Мини електрик - http://www.dundio.com/akcecoari/pompi-za-k-rma/medela-mini-elect … ska-pompa-za-krma . Аз чакам да ми доставя ММини Електрик и ще пиша . В момента използвам на Авент,механична - доволна съм,доста боли, но останах без ръце, понеже моето човеченце го мързи да цока и се налага да се изцеждам и да слагам кърмата в шише.

Общи условия

Активация на акаунт