Пред труден избор

• 19 513
  • 297
  •   1
Отговори
# 135
Аз ще стискам палци на авторката да си запазят децата и това е моето мнение  Peace Ще бъдат големи късметлии наистина! Това ми е искреното мнение.

# 136
  • Варна

Иначе мисля, че  в темата трябва да се включат повече от многодетните, те имат най-реална представа, ние останалите само акъл даваме и предполагаме. newsm78

Точно това щях да посъветвам авторката - да сподели притесненията си в Многодетни майки. Жените, родили над 3 деца имат сответния опит да й отговорят, да споделят как се справят, какво ги затруднява, как го отстраняват.
Тук всеки изказва предположения, които не се базират на нищо реално.

# 137
  • София
А вие сериозно ли мислите, че някоя многодетна майка ще й каже - ооо, в никакъв случай недей да ги раждаш!!! Стигат ти три, отивай да ги махаш незабавно!  Shocked
И знаете ли защо? Защото до сега съм чувала много жени да съжаляват, че с анаправили аборт, но НИТО една, да съжалява, че е родила детето си.

Последна редакция: нд, 31 яну 2010, 23:52 от Klemy

# 138
Нищо не е лесно.Нито с 5 деца,нито без деца.Все е трудно.Неведоми са пътищата Божии.

Аз ако бях на теб нямаше да се замислям.Щях да запазя бебетата.след това,обаче,бих си сложила спирала.

# 139
  • Варна
А вие сериозно ли мислите, че някоя многодетна майка ще й каже - ооо, в никакъв случай недей да ги раждаш!!! Стигат ти три, отивай да ги махаш незабавно!  Shocked
И знаете ли защо? Защото до сега съм чувала много жени да съжаляват, че с анаправили аборт, ни НИТО една, да съжалява, че е родила детето си.
Авторката се страхува дали би се справила. Там е мястото да попита. Хората там реално знаят какво е да гледаш повече от 3 деца. Не дебатират дали е признак за недостатъчна интелигентност желанието за повече от 1, 2 деца, не разбрах колко точно.

# 140
Ей, не спирам да се изумявам. Държавата виновна, че се случили 2. 

# 141
Ей, не спирам да се изумявам. Държавата виновна, че се случили 2. 

Трещи, може би не съм чела внимателно, но къде я видя взаимовръзката м/у държавата и броя на децата? 

# 142
Тръгнах си разплакана и съкрушена - как може едно толкова прекрасно нещо в нашата държава да те доведе до отчаяние.

# 143
Тръгнах си разплакана и съкрушена - как може едно толкова прекрасно нещо в нашата държава да те доведе до отчаяние.

Аха, сега забелязах. В нашата, в чужда, ако не съм подготвена, все би ме довело до въпросителни.

# 144
Що се отнася до финансите и форумът може да помага ако се закучат нещата - показвал го е.

# 145

държавата е виновна, че майките не могат да си позволят да раждат от страх как ще си отгледат децата, а не е "виновна" че са близнаци Laughing

# 146

Аха, сега забелязах. В нашата, в чужда, ако не съм подготвена, все би ме довело до въпросителни.

Е, няма начин да си подготвена, освен ако не знаеш, че понякога се случват близнаци.

# 147

Е, няма начин да си подготвена, освен ако не знаеш, че понякога се случват близнаци.

Това знание, мисля, че съществува по подразбиране. Поне при хората, които са учили биология до гимназиалните класове.  Peace

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 00:57 от Кафе с Канела

# 148
  • Italia
Неслучайно в една друга тема написах, че броят на децата зависи прякопропорционално от интелигентността на родителя.

А можеше да бъдеш свръхинтелигентна... Като гледам си си изтървала шанса - вече си родила дете.

По-големият проблем е времето. Аз съм с две деца и ясно осъзнавам, че лишавам от много неща едното  за сметка другото. Ако беше едно, щяхме по-често да си позволяваме с татко им да излизаме сами с приятели /защото едно дете все някоя баба би приютила за ден-два, но две .../.

Искрено ме разсмя с примера. Хем не ти достига времето, което отделяш за децата, хем гледаш как да ги шитнеш на бабите. Евала, ашколсун, машала!

# 149
Никой не може да вземе решението вместо вас. За мен лично 5 деца е абсурд, но всеки е различен. Пожелавам ви да вземете решението, което смятате за правилно без емоционални сътресения Hug

За мен лично, да правим секс без да се предпазваме с някакви контрацептиви е абсурд (освен ако не планираме бебе, естествено), но както казва Блонди - всеки е различен. Peace
Ясно е, че имаш 2 варианта - или ги махаш, или ги раждаш и си ги гледаш.
В никакъв случай не бих те насърчила за аборт, но и не бих те упреквала, ако направиш този избор.
Ако решиш да ги родиш - искам само да ти пожелая живи и здрави деца и много радостни моменти с тях.
Близначета!  Heart Eyes Как ми се иска да родя и едни близначета!  Grinning

И да почнеш да се пазиш по някакъв начин вече, че следващата ти тема да не е "Пред труден избор" - шесто дете"

Общи условия

Активация на акаунт