Дъщеря ми скоро ще стане на 4, а мисля по разни подобни въпроси. Различни са, да.
Благодаря ти.

. За мен лично е прекрасно да има човек толкова деца, но да има и някой от време на време да помага и силна материална страна.Ще е жалко да лишиш себе си или мъжа си от елементарни неща за да има винаги за децата. На моя първа братовчедка бебетата близнаци починаха при раждането и е беше ужасно.

Ами то първо ще е бебе и ще реве на голямото на главата, после ще му взима играчките и ще му пречи да учи
Това изобщо не подлежи на коментар. На сина ми не му се е налагало да гледа сестра си, но ако се наложи за час - два, хич няма да умра от срам и притеснение, че ще му нараня душевността, все пак сме едно семейство. Пък и той няма да го види като задължение определено. Този призив, че за да е добре детето, трябва да е само, е безумен. Не че не може да си живее перфектно единственото дете - може, но това да се дава като единствен вариант за добро гледане на дете е прекалено.
Не съм се грижила за по-малко дете.

Надявам се, че говориш теоритично, и не ти се е налагало да изпитваш това ужасно бреме да прибираш братчето/сестричката си от училище.
Ами то първо ще е бебе и ще реве на голямото на главата, после ще му взима играчките и ще му пречи да учи
Това изобщо не подлежи на коментар. На сина ми не му се е налагало да гледа сестра си, но ако се наложи за час - два, хич няма да умра от срам и притеснение, че ще му нараня душевността, все пак сме едно семейство. Пък и той няма да го види като задължение определено. Този призив, че за да е добре детето, трябва да е само, е безумен. Не че не може да си живее перфектно единственото дете - може, но това да се дава като единствен вариант за добро гледане на дете е прекалено.

Аз си мисля за моето дете, другите да си гледат децата както те искат и смятат за правилно.
Препоръчани теми