"Майчин дом"- Варна тема 3

• 49 766
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря ви за  отговорите , майчета   bouquet  bouquet

# 121
Мен ме прие д-р Митев (ако не се лъжа), симпатяга, с катинарче  Grinning Беше изключително мил и внимателен. Цяла нощ наминава да ме види как съм, нищо че бях пациент на д-р Борис Яков. Спокойно бих родила и в неговите ръце (то без малко тъй да се получи  Laughing)

Благодаря за милите думи от името на Андрейко  Grinning

# 122
Цоп и аз да се запиша в хубаата темичка!  Hug

Ходя на ЖК в Майчин Дом и всеки път оставам очарована от обслужването и вниманието там!
Миналата седмица лежах 5дни на системи за задържане, като през това време се изредиха почти всички лекари - и смело твърдя, че е без значение в чии ръце ще попаднеш там - всички умеят да вършат работата си перфектно! Пациентка съм на М.Яков, живот и здраве ще родя секцио в началото на Април и през ум не ми минава да стъпя в друга болница!!! Знам че в МД ще остана доволна!!!
  bouquet  bouquet

# 123
И аз съм доволна много от МД- Варна. Максим Яков спаси моето бебче, ако не беше реагирал навреме ... не ми се мисли ...

Мичонов ... не искам да го виждам повече. А така се надявах, така го чаках...
Ръга ме 4 пъти в гърба , като ме обвиняваше, че аз не съм застанала както трябва, обезболи сякаш по-рано (четох, че епидуралната се поставя на 4 см, разкритие) , та на 2 см ми хакна епидуралната , заспах си в предродилна зала  Whistling ...по едно време се разтърчаха и домъкнаха окситоцина, не можело така, родовата дейност спряла ...
Мичонов си беше тръгнал, но беше оставил следваща втора доза от епидуралната, по-късно се молех със сълзи за нея.
Разгеле, биха я по едно време, но не мога да кажа, че болките намаляха ...
Сега имам зверски болки в кръста, легна ли не мога да стана  Sad

Едни са доволни, други не ... но аз определено , повече срещи с Мичонов не искам да имам  Crossing Arms
Като изключим това - отношението, чистотата , грижите ... всичко беше на 6  Peace

# 124
Запис от мен да ви следя   bouquet
От тази тема се насочих за ЖК в МД и не съжалявам и за секунда.
Живот и здраве се надявам и там да родя.

# 125
Мен ме прие д-р Митев (ако не се лъжа), симпатяга, с катинарче  Grinning Беше изключително мил и внимателен. Цяла нощ наминава да ме види как съм, нищо че бях пациент на д-р Борис Яков. Спокойно бих родила и в неговите ръце (то без малко тъй да се получи  Laughing)

Благодаря за милите думи от името на Андрейко  Grinning
Ет, мен също ме прие той - много разочарована съм, първо чух думи зад гърба си (имам си хора в мд та ми казаха някакви изказани претенции от негова страна), второ на третия ден от престоя ми когато се оплаках, че Миа плаче много именно той ми каза "да ти я върнем обратно в корема ли" па макар и с усмивка.... абе не знам, да го наречем, че са ми големи изискванията явно...... но все пак не съм очарована

# 126
  • Варна
Здравейте,
Записвам се и аз да следя новата тема.
Моля някой от раждалите наскоро да каже- присъстваха ли мъжете ви в родилна зала или ги допускат само до предродилна?
За посещенията - наистина ли са само в определения час?

# 127
Посещенията са от 16:30 до 17:30 ! Във ВИП-а не знам как е !
Аз бях секцио , таткото снимаше, през панорамното стъкло, от време на време  отваряха вратата  и разменяхме по две думи  Grinning !

# 128
Здравейте!
Още един глас ЗА Майчин дом Варна  bouquet! И аз родих там при д-р Капка Атанасова и се надявам да повторя скоро! Имам въпрос към тези които са правили амниоцентеза там - доволни ли сте и кой лекар бихте препоръчали? Ще съм благодарна за всеки коментар, а сега се връщам да чета старите теми.

# 129
Миналата година правих амниоцентеза при д-р Борис Яков. Мисля, че съм писала в предни теми, че съм много доволна. Внимателен и спокоен, свърши си перфектно работата. До колкото знам във Варна само той я прави  Peace

# 130
# 131
kleo-to, секцио или нормално роди при д-р Атанасова? Ти ли я избра или беше дежурен лекар?

# 132
Секцио по мое желание. Избрах я по препоръка на друга бургазлийка - дотогава дори не бях чувала за Майчин дом. Оттогава ми се случиха доста сериозни неща и винаги на нея съм разчитала. Безкрайно добър човек  и много способен лекар. 

# 133
то май който и да ти се падне от дежурните, все в добри ръце си!! Добре че все още съществуват добри лекари , че иначе човек да се откаже и да ражда!!  Peace Hug

# 134
glorybg, ти при кой ще раждаш?

Общи условия

Активация на акаунт