"Майчин дом"- Варна тема 3

• 49 817
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
hanzade аз съм страшно доволна от Даниела Станева, тя ми е лекуващ гинеколог от 5-6 години, много е внимателна и никога не ме е претупвала и ми е обръщала необходимото внимание. Мен ме оперираха към 9.30 сутринта излязох от операционната към 10.30 и към 14 часа ме питаха дали да ме раздвижват вече, но аз исках да мързелувам още и ме вдигнаха към 18 часа след свиждането. А когато ми се доходи то тоалетната и им казах ми казаха че ще ми донесат подлога, но не се наложи защото малко след това станах.

# 211
Здравейте,
на 24 години съм и съм бременна в 8-ма седмица. Без никакви съмнения съм избрала Майчин Дом, както за раждането, така и за ЖК. Просто ми се насъбраха прекалено много сценарии за филми на ужасите относно АГ Simple Smile Доверила съм се на Д-р Борис Яков, от когото съм ужасно доволна - от 2-3 години ходя при него на профилактични прегледи, преди година и половина ми направи аборт, който мина изключително безболезнено и без каквито и да е подследствия. Все пак ще се радвам ако още някой ми сподели мнението си за него (като специалист естествено, като човек се вижда от 100 км, че е пълна душичка Simple Smile.

# 212
Все пак ще се радвам ако още някой ми сподели мнението си за него (като специалист естествено, като човек се вижда от 100 км, че е пълна душичка Simple Smile.

Ми аз. Случайно попаднах на д-р Б.Яков, когато се наложи да правя амниоцентеза. Зарекох се след като всичко мине по живо по здраво да му стана пациентка, много ме впечатли колко виртуозно изпълни манипулацията.

И от наблюдението на консултацията съм изключително доволна. За пръв път изкарах бременност без ни един хап. Не изписва магнезий, но-шпа и другите дежурни една шепа медикаменти, без причина.
Изчака ме спокойно до края, не спеши да ми индуцира раждането. Родих без система, напълно естетствено раждане, както си го исках.

Изобщо, аз съм на принципа - колкото може по-малко намеса на медицината без прични в естествено състояние като бременността, и точно това получих от него  Peace

# 213
Все пак ще се радвам ако още някой ми сподели мнението си за него (като специалист естествено, като човек се вижда от 100 км, че е пълна душичка Simple Smile.

Ми аз. Случайно попаднах на д-р Б.Яков, когато се наложи да правя амниоцентеза. Зарекох се след като всичко мине по живо по здраво да му стана пациентка, много ме впечатли колко виртуозно изпълни манипулацията.

И от наблюдението на консултацията съм изключително доволна. За пръв път изкарах бременност без ни един хап. Не изписва магнезий, но-шпа и другите дежурни една шепа медикаменти, без причина.
Изчака ме спокойно до края, не спеши да ми индуцира раждането. Родих без система, напълно естетствено раждане, както си го исках.

Изобщо, аз съм на принципа - колкото може по-малко намеса на медицината без прични в естествено състояние като бременността, и точно това получих от него  Peace

I AZ! Purvo izvinyavam se za latineca, no pisha ot mobilen tel. Dr. Boris Yakov e moyat lekar! Prosto go obicham, taka da se kaje. Kogato pogledna prelestnata si dushterichka i se seshtam za nego! Imam edna izvanmatochna bremennost, otstranena truba chrez laparoskopiya, toy izvurshi operaciyata. Mina leko, vuzstanovih se burzo, zabremenyah otnovo sled godina i otidoh purvo pri nego, kazah mu "ako mi kajesh, che bebo e v matkata, shte rajdam pri teb", a toy se usmuhna i mi pokaza pulsirashto surchice v matkata. Byah v 6-ta sedmica i placheh ot shtastie! Zapisah se pri nego na JK i putuvahme burgas-varna postoyanno. Ne sujalih nito za mig! Pri nego i rodih - sekcio, nay-lekoto sekcio s nay-burzoto vuzstanovyavane! Zlaten e Borkata! Az go preporuchah na eta i tya sama se ubedi, che e profesionalist. Preporuchvam go i sega na vsichki Simple Smile i vinagi kazvam s gordost "TOVA E MOYAT DOK"

# 214
Какъвто бащата, такъв и сина Wink Много съм доволна и от двамата. За съжаление срещата ми с д-р Борис Яков не беше по хубав повод, но за щастие с добър край  Hug

# 215
  • Варна
Catwoman, изтървала съм хубавото събитие, да ти е жива и здрава дъщеричката   bouquet

# 216
svetli,  Hug mn ti blagodarya

# 217
Ясно, случаи всякакви с жълтеницата.......
попаднала съм на случайности явно.......
но защо ако може да се избегне прием в болница, да не се задържат майката+бебето още няколко дни, нищо, че MД не е неонатология (правописа  специално за Nadina)  Peace

п.п. ако ви харесва да си мислтие, че сте ме насмели, разрешавам да си го мислите  Wink Simple Smile

# 218
Момичета,да питам нещо - вие носихте ли си помпа за кърма и биберон за бебчето в болницата newsm78
Че аз тази седмица мисля да започвам да си спретвам багажчето за болницата да ми е готово,за всеки случай,та затова питам...

# 219
  • Варна
Момичета,да питам нещо - вие носихте ли си помпа за кърма и биберон за бебчето в болницата newsm78
Да, и двете.

# 220
Нищо не носих! АКо ти трябват имат и ще ти помогнат!

# 221
п.п. ако ви харесва да си мислтие, че сте ме насмели, разрешавам да си го мислите  Wink Simple Smile

Ако си мислиш, че някой се трогна от думите ти, се лъжеш  Mr. Green

А относно задържането в болницата, при нужда винаги го правят  Peace

# 222
Тането не е въпроса дали сме те насмели или не, скачаме остро защото непрекъснато някой се мъчи да търси някакви кусури на МД, да сигурно има и само няколко страници по-назад сама ще видиш, че коментираме подобно нещо, но все пак в тази болница работят хора и всичко е нормално. Не мисля, че при абсолютно видим проблем с бебето или майката биха изписали, мен самата при първото ми раждане ме задържаха повече отколкото трябва, за да са уверени, че ще ме изпишат напълно в кондиция.

По принцип физиологичната жълтеница се проявява няколко дни след раждането и е съвсем нормално през това време майката и бебето вече да са изписани. При малкият ми син жълтеницата се прояви на около 8-9 ден след раждането, което е реално около 4-5 дни след изписването, няма кого да обвинявам, просто си има педиатър бебето и се обърнах за съвет към него.

Алекс нищо не носих, просто ми ги донесоха след ден два, когато имах нужда от тях.

# 223
..... защото непрекъснато някой се мъчи да търси някакви кусури на МД

По тъпото е, че го правят хора, които идея нямат за какво става дума. Сигурно повечето дори не знаят, къде се намира МД  Rolling Eyes

# 224
А, не може да не сте доволни  от насмитането Simple Smile

Надина, не говоря изобщо за "физиологична", говоря за "тежка" жълтеница.......и аз съм имала бебе с едномесечна жълтеница, знам какво е физиологичната. И изобщо не търся кусури на МД....отписах ги, когато на времето Д. Станева ми поиска пари, за да родя при нея в МД, даже ме набута да разгледам стаите и операционната (затова вмъкнах теракота  Laughing)...... тъкмо бяха резнали лентата.
Много добре знам, че във всяко родилно се случва какво ли не.......

Общи условия

Активация на акаунт