"Майчин дом"- Варна тема 3

• 49 819
  • 755
  •   1
Отговори
# 225
Тогава защо беше целия спор щом няма да им бъдеш пациент ?  Rolling Eyes

# 226
Момичета,да питам нещо - вие носихте ли си помпа за кърма и биберон за бебчето в болницата newsm78
Че аз тази седмица мисля да започвам да си спретвам багажчето за болницата да ми е готово,за всеки случай,та затова питам...

и аз носих и двете, помпата свърши работа, бибата не ми трябваше

# 227
Тогава защо беше целия спор щом няма да им бъдеш пациент ?  Rolling Eyes

Да се намират хората на приказка, как защо.

По въпроса - първият път не носех биберон, дадоха ми там.
Вторият път мъжът ми донесе един, след като бях родила.
Помпа не съм носила, не ми е трябвала там. Но и да не вземеш, после винаги могат да ти донесат, ако ти дотрябва.

# 228
  • Варна
Хайде и аз да се цопна тук!  Crossing Arms
Ходя на ЖК при Максим Яков и живот и здраве след 1-2 седмици (стига и бебо да ме чуе) ще раждам в МД. Много съм доволна! Е, имам и забележки, но не са чак такива, че да се ориентирам към ОБ или АГ. Докторът ми обяснява всичко, което ме интересува, стига да го попитам. Единствената ми забележка относно ЖК-то е, че док отказва да ми направи микробиология, защото било безмислено. И при вас ли беше така?  newsm78 Дори веднъж леко си пресилих симптомите само и само да ми направи МБ, но той директно ми изписа глобули.

Иначе незнам дали сте споменавали в предишните теми, но аз съм крайно разочарована от д-р Сариев (беше мой гинеколог 2 години). Има 3 МНОГО СЕРИОЗНИ изцепки относно моята персона, свързани с предишна бременност. Много си изпатих от този човек. Въпреки това не успя да ме откаже от МД, а само да сменя лекаря. Мисля, че е много тъпо да се вадят изводи за дадена болница само защото един човек се е изцепил.  Peace

Живот и здраве, надявам се скоро да се включа и да разкажа за едно леко раждане и прекрасно отношение, за което съм убедена, че ще получа в МД.  Praynig Peace

# 229
  • Варна
Galia, и аз ходя на ЖК в Майчин дом при д-р Яков и засега съм доволна. Верно, че не е много сговорчив, ама аз и затова си питам, ако нещо конкретно ме интересува, и си обяснява. Верно, че май микробиология не пуска, за което и аз се чудя защо, ама карай. Ще чакам с нетърпение да разкажеш как е минало всичко, като му дойде времето, че и мен ме вълнува, въпреки че имам приятелки, които са раждали при него и мога да кажа, че съм запозната чат-пат. А ти как ще раждаш-секцио или нормално, че доколкото знам той май основно секцио прави. Аз също ще раждам, живот и здраве, секци при него, по медицински причини. Желая ти леки финални метри и едно сладко бебче скоро!  smile3504

# 230
axxaxaxa аз ще ви изпреваря и двечките при Яков след 2дни и ще разказвам! Той си и изражда, стига да ти е лекуващ лекар или да си си го посочила предварително в списъка с желанията  hahaha
Абе таз микробиология не е ли клечката дето ти дават или аз се бъркам нещо  newsm78

Галенце, здрасти и от тук, миличка!  Joy

# 231
  • Варна
glorybg, леко раждане ти желая! Ще разказваш после как е минало всичко. А д-р Яков, доколкото знам в момента не е ли в чужбина, ама може пък и да се е върнал, щом имате уговорка. То ясно, че и нормално раждане води, ако държиш и нямаш показания за секцио, ама май най-вече си оперира. Ами на мен досега не са ми правили микробиология, аз съм в 30 г.с., незнам точно за коя клечка говориш  Grinning

# 232
Мерси, за пожеланието, мила! Яков е в чужбина, да и се връща на 3ти вечерта!
Не не клечката май не е за микробиологията, а за паразити  Sick  Joy

# 233
  • Варна
Глориwavey

Smile29, Глори ще ти разкаже за секциото. Аз засега съм за нормално раждане, въпреки че Яков ме плаши със секцио защото бебето върви големичко.  smile3516
Исках първото ми бебе да е момче и да е голям като баща си - ей на ми сега!  smile3506
Да видим как ще се ражда, но до последно ще си държа за нормално раждане.

# 234
Абе, момичета за какви микробиологии говорите ,какви паразити ,кога се прави това задължително ли е ?Аз не съм правила такива неща ,може да е рано още май  newsm78 или. ooooh!то в нашия задръстен град уж голям ,дали не прибързвам с обидите  Embarassed и доктора да ми направи ,защото ходя в Бургас на ЖК, а не аъм в МД(само по такивата изследвания като БХС и ФМ са във Варна).Правено ми е през цялата бременност досега в 3,5и 8 месец( ок са) изследване на кръв и в 5и 8 на урина нищо друго ,а и чета по други теми ,че момичетата правят май и други изследвания- може би им се налага. newsm78.
Galia_5  всичко ще е наред ще с имаш и голямо бебче и нормално раждане.

glorybg ти наистина ще си по прясна  Wink.Успех и на теб да разкажеш разбира се че и мен ме чака секцио на 10.05 засега малко далечко е но трябва да сме подготвени  Peace

# 235
Гали,Глори,успех милички  Hug
И аз съм при М.Яков и се моля бебчо да не реши да тръгва да излиза до понеделник  Praynig
Галиа,и аз за сега съм за нормално,но бебето е големичко и Яков и на мен ми каза че ако не излезе до средата на април ще съм секцио....ама каквото и да е,само и аз и бебчето да сме добре  Peace На теб кога ти е термина?Аз на 7ми (живот и здраве) ще съм на консултация и тогава ще решим какво да правим....Може и да се засечем из МД  Wink
Лилче,микробиологията на мен последно ще ми пускат в 36 г.с. за да се установи ако има гъби да се изчистят преди бебчето да реши да излиза Peace

# 236
  • Варна
микробиологията на мен последно ще ми пускат в 36 г.с. за да се установи ако има гъби да се изчистят преди бебчето да реши да излиза Peace
Яков ли ти каза, че ще ти прави МБ или ти настояваше за нея?  Crossing Arms
Защото аз накрая се ядосах и директно го попитах има ли изобщо намерение да ми прави и той отсече НЕ, защото било безмислено.  Thinking
А иначе МБ знам, че е важно да се направи малко преди раждането и ако има гъбички или бактерии да се лекуват, защото се предавали на бебето при нормално раждане. За секциото мисля, че няма проблем, нали бебето не минава през родовите пътища. Абе каквото такова - доверявам се и се надявам, че си знае работата.
Терминт ми е на 29.04., но съм с ранна овулация със сигурност и се надявам да е по-рано. На консултация съм на 8.04. и ще видим колко е пораснал бебока и евентуално ще преценим какво да правим. Но аз много се надявам бебчо да тръгне по-рано самичък, за да няма време да наедрее чак толкова много. И аз ще му помогна с:
luvbed animal085 newsm75 newsm79 1ironing hang newsm39

# 237
Аха значи логисески помислено наистина тази МБ е важна при нормалното раждане а за секцио не е толкова наложаща.Благодаря Ви. Hug
 Ааааа  Naughty,Galia_5 това първото ако се учвстваш добре знам че помага ,другите също може да ги извършавашно по лекичко,но второто и последно след като се роди бебчо,да не си мосмяла. #2gunfire

# 238
Гали,ами аз ходя на консултация и в Разград по ЗК и в МД - частно.Яков ме пита дали тук (в Разград) ще ми пускат изследванията,аз казах да и той прецени че няма нужда да ги правим и в МД,само ФМто и БХСто ги правих там,а видеозоните и в МД и в Разград.Спокойно,щом ти е казал че няма нужда от МБ,значи няма,все пак си знае работата  Peace

# 239
Ами то всъщност като се замислиш, ако има гъбички или разни други твари ще има и оплаквания като сърбежи или течения...щом отсъстват защо да се прави микробиология наистина  newsm78  абе знае си работата човекът  Peace  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт