"Майчин дом"- Варна тема 3

• 49 752
  • 755
  •   1
Отговори
# 60
Моята дъщеря ражда в майчин дом.Много доволна остана от отношението и грижите там.Аз обаче си правих цитонамазка там при д-р Яков, уж като специалист.Претупа ме набързо и когато се обадих за резултатите,ми казаха,че всичко е наред.Да отида пак след 1 година.Добре,че не се доверих.Резултатите ми бяха трагични SadА ако бях изчакала година,щяха да са фатални.Сега "минах метър"с пълна хистеректомия.Разбира се всеки може да сгреши,ама някой грешки са фатални.Мисля обаче,че за раждане там е добър вариант-любезни са,грижовни и наистина се стараят.Особено след случая с Елвира.Леко бременеене и леко раждане на всички!Пожелавам ви най-сладурестите бебчета!

# 61
  • Варна
Здравейте! На 10.01. родих моята дъщеричка в Майчин дом. Родих нормално. Бях на жк при д-р Георгиев. Много съм доволна и от консултациите, и от отношението на всички - доктора ми, акушерки, д-р Добрева по време на раждането и престоя след него. За д-р Георгиев мога да пиша само хубави неща. Много добър специалист и много отзивчив човек. Имах проблемна бременност и не знам колко пъти съм му звъняла и колко пъти съм ходила извънредно на преглед. Винаги е бил много внимателен. По повод на това, че лекарите там препоръчват секцио, не съм убедена. Доктора ми никога не е отварял дума да раждам с операция. Ако забременея с трето дете, макар че нямаме такива планове, отново ще си следя там бременността, при същия лекар  Simple Smile

# 62
Момичета,аз да питам нещо - ако имам уговорка с даден лекар да ме изражда,а той не е на смяна в "момента" доплаща ли се нещо!?
Мерси предварително за отговорите...  Hug

# 63
alex88 викат твоя лекар, без да доплащаш допълнително за това. Другото което, е че там винаги си има лекар на смяна и няма да има никакъв проблем докато дойде твоя. Лежах в МД една седмица преди да родя и съм с много добри впечатления от всички лекари там.

# 64
Да,знам че по принцип винаги има дежурен,но аз си искам при моя,живот и здраве, затова питам.
Мерси много за отговора Нефертити  Hug

# 65
sinna -много лошо,дано здравословните проблеми са зад гърба ти вече  Praynig И аз имам чувството,че Яков е прекалено натоварен и не винаги може да ти обърне внимание както трябва,изключвам родилките.Там те са №1 .Яков е и мой лекар по принцип и цитонамазки правя..Би ли казала при кого отиде после и от кого си доволна.Може и на лични.

# 66
Ох, момичета бях се отказала да пиша в тази тема, просто вече приключих взаимоотношения с МД по отношение на ражданията (да не казвам голяма дума де....) и ще си я посещавам по други поводи.

Нещо обрата в темата не ми хареса, мислех че и двете теми, които вече са изписани са успели да изяснят и случая Елвира и чистота, и отношение, и персонал, и какво ли още не.
Изненадвам се, че през 2-3 страници трябва да се убеждават непрекъснато ново-записали се, че това е едно добро болнично заведение, да фалове има и ще има, просто това е живот, а не програма на компютъра, която е без грешки.

Синна съжалявам за твоето развитие на нещата, но е виновен не д-р Яков, а доктора, който е правил изследванията.

А на Елними ще кажа изобщо не ти прави чест да говориш така, опитала ли си грижите на болницата и професионализма на персонала. И аз мога да кажа, не раждайте в Окръжна има смъртни случаи.
А да не говорим, че темата се посещава от момичета, които са на метри от щастливото събитие и не е много приятно да им се пълни главата с подобни негативизми.

Ох, чак се изнервих.

По повод положителното -преди 4 месеца родих втория си син там и съм повече от доволна. Оператори бяха дуо Георгиеви и д-р Добрева -анестезиолог. Нямам думи само благодарности  и мили думи за всички.

# 67
Не тя изобщо е нямала иследвания за алергии.
Да посещавала съм болницата.Бях бременна във 3-та седмица ,когато ми казаха,че е възможна извънматочна бременност,във същият ден на най-простият видеозон ми казаха,че бременноста ми не е извънматочна.
супер некомпетентни.
Суета суета,раждайте си там и господ да ви пази,а чували ли сте случаят с бременна в 8-ми месец отива да ражда и направо са я пренасочили в аг,що ли.
Не казвам,че условията в другите болници са нормални,но да даваш толкова пари ,щото видиш ли обръщали ти внимание,хайде стига,за майката и детето било добре,елате да видите колко добре си му беше на моето бебе в окръжна болница и без пари.Щом имам мнение по темата ще си го напиша,никой не може да ме спре.

# 68
Не, никой не може да те спре, но не разбрах точно каква ти е идеята, саботаж на МД, оплюване, или пък ги усещам нещата едва ли не като завист, че сме родили там  Thinking
Не виждам пък що ли да не си платя, за да се предпазя от съжителство с хлебарки и липса на топла вода  newsm78.

# 69
елними,  MД като болница, която е подписала договор със ЗК, няма право да връща пациенти. Иначе има санкции.
Аз също раждах в МД, февруари 2009 г, родих в края на 8-мия месец, бях с много рискова бременност, на 36 години. Предишната година, имах мъртво раждане. Никой не ме върна, напротив. Точно когато ме изписваха имаше много спешно секцио с големи рискове и за майката и за бебето, момичето беше в началото на 8-мия месец, защо ли и нея никой не я върнаха. Роди си бебето.
Хубаво е като се пише нещо, то да е истината.
Иначе да те помоля да кажеш, кой точно лекар видя и установи бременноста ти в 3-та седмица?

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 18:11 от Nefertity

# 70
И аз знам че бременност се установява в 6 г.с. най-рано....

# 71
то 3-та седмица не се ли пада няколко дни след зачеването? и на мен ми се вижда нереално

# 72
то 3-та седмица не се ли пада няколко дни след зачеването? и на мен ми се вижда нереално

newsm10

# 73
Какво и се обяснявате, момичета  ooooh! Лисицата не стигнала гроздето и казала, че е кисело  Laughing

елними, въздържам се да ти отговоря както заслужаваш, че ще ми сложат бан  Whistling Хайде със здраве, и следващия път, като си бременна в 3-та седмици иди на врачка  Peace

# 74
Момичета,наистина най-добре да оставим момичето да си пише,просто никои да не и отговаря.....

Общи условия

Активация на акаунт