"Майчин дом"- Варна тема 3

• 49 757
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
привет 55

Яков Младши прави ли секцио?

Да прави. Аз сега като раждах бях в една с тая с негова пациентка която беше изродил със секцио.

# 91
siqna.muk , а ти при кой лекар ражда, и как ?

# 92
  • Варна
siqna.muk , а ти при кой лекар ражда, и как ?

При Даниела Станева раждах със секцио.

# 93
Да прави. Аз сега като раждах бях в една с тая с негова пациентка която беше изродил със секцио.
  bouquet

# 94
siqna.muk    bouquet

sophiepp , ти в коя седмица мислиш да се срещнеш с лекаря който си избрала за раждането ?
В сайта им четох, че месец преди термина е достатъчно, но аз мислех по-рано да отида  newsm78

# 95
sophiepp , ти в коя седмица мислиш да се срещнеш с лекаря който си избрала за раждането ?
В сайта им четох, че месец преди термина е достатъчно, но аз мислех по-рано да отида  newsm78
мисля в началото на осми, че е добре Thinking
аз проучвам още, но мисля, че ще е Борис Яков...

# 96
Мисля , че е добър избор за секцио, моя колежка ще ражда при него секцио на 22 март Simple Smile
Аз искам нормално раждане (дай Боже всичко да е наред  Praynig) и за сега съм се насочила към д-р Георгиев  Simple Smile

# 97
Аз по принцип си ходя всеки месец на консултации там (не по здравната каса,частно) но док каза като ми дадът направлението за раждане 45 дни преди термина да се видим пак и да доуточним нещата - нормално или секцио,кое,как...абе всичко...и от тогава до края всяка седмица до раждането че ще се видаме...но предполагам че не е задължително,ако не искаш да ходиш вс седмица,няма да ходиш....

# 98
Това е моят Док!!! Пиша го с главна буква, защото има за какво. Няма да сгрешиш определено  Peace Препоръчвала съм го неведнъж и продължавам да го правя, има златни ръце това момче и поне аз съм му голям фен  Crazy

# 99
Здравейте, всеки момент ми предстои раждане в Майчин дом, всъщност съм 2 дни след термина....докторът ми ме предупреди, че може да се наложи спешно секцио. Искам да попитам при спешно секцио използва ли се спинална упойка, има ли време за тестове за алергии и другите предварителни процедури или направо прилагат обща упойка? Чувала съм, че специалистите там прилагат еднакво добре и двете, но все пак коя е по-добра, вие с коя сте раждали в Майчин дом? Благодаря много Simple Smile)

# 100
Здравейте, всеки момент ми предстои раждане в Майчин дом, всъщност съм 2 дни след термина....докторът ми ме предупреди, че може да се наложи спешно секцио. Искам да попитам при спешно секцио използва ли се спинална упойка, има ли време за тестове за алергии и другите предварителни процедури или направо прилагат обща упойка? Чувала съм, че специалистите там прилагат еднакво добре и двете, но все пак коя е по-добра, вие с коя сте раждали в Майчин дом? Благодаря много Simple Smile)

Направиха ми тест за алергия, когато ме приемаха в отделението, но беше петъчен ден, а щях да раждам в понеделник и се прибрах вкъщи. В събота ме оперираха по спешност, но нали всичко ми беше уредено от петъка, включително и уговорката каква упойка да се ползва, не съм се притеснявала. Ако пак ми се наложи, отново бих ползвала спинална упойка. Присъствах на най-важният момент в живота си и си заслужава.

# 101
Оппп, да мина да се разпиша като прясно изписана  Grinning !

В общи линии, всичко си е като преди 5 години. Всички са мили и внимателни, лошо отношение не срещнах, напротив.
Въпреки новата практика, като Болница приятел на бебето , в която бебета са при майките и се обслужват от тях, нееднократно ме питаха имам ли нужда от помощ ? Първата вечер, след секциото дори предложиха да го вземат, за да почивам - естествено отказах  Grinning !
Уведомяваха ме за всички процедури, които ще правят с бебето, първо попитаха дали съм съгласна, включително и с ваксини !
Харесва ми това , че взимат бебетата , когато е свиждането , и това , че е регламентирано от 16:30 - 17:30 ! Предният път беше едно непрестанно гостуване  Crazy, което доста ме изморяваше !

Сега да си кажа за анестезиолога, този път бях при Мичоров, много добри впечатления, поставянето на спиналната стана неусетно. Самата упойка обаче нещо не ми Ареса  Mr. Green, не се чувствах като предният път.
Беше ми по - некомфортно. Самият той каза, че е друга, обясни ми действието и. Направи всичко възможно да се чувствам добре.
Както и да е, мина !!!

Искам да благодаря за грижите, на всички в МД - Варна !!! На първо място естествено на Др. Халачева и акушерката Снежи  Grinning !

Днес ми свалиха конците, чувствам се чудесно  Hug!

# 102
star , честито бебче  Hug
Радвам се , че затвърдяваш положителните отзиви за МД . Не че се двуумя, но все пак  Laughing

# 103
Star,честито бебче Simple Smile
Да ти е живо и здраво и мнго да те радва   bouquet
Нека само с такива новини пълним темичката  Hug

# 104
star ,честито и от мен !
А как става храненето на бебето в тези болници-приятели ; в смисъл- на мен кърмата ми слезе към 4-я ден  Rolling Eyes,дотогава ще умре от глад ако не е АМ-то  ooooh! .
На теб от спиналната по време на операцията ли ти беше кофти или след това ?

Общи условия

Активация на акаунт