"Майчин дом"- Варна тема 3

• 50 252
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
bubka, Недялков присътстваше на секциото ми заедно с още двама доктори. По време на престоя ми  идваше на визитации, останах с впечатление, че е много мълчалив и още " зелен " доктор

Мдаа,обаче го оставят дежурен вечер  Crossing ArmsЯвно му имат доверие! И аз малко се  Shocked  като отидох и го видях,понеже не ми беше познат,но реших че щом са го избрали за МД,значи все пак е добър или поне се надявах да е така!Поне ме прегледа и успокои PeaceБеше мноооого любезен.Странно обаче защо все пак го няма в списъка с лекарите Thinking

# 586
Здравейте на всички, наближава датата ми за секцио-20.08, и все повече се притеснявам, д-ра ще е Б.Георгиев, все още доста се колебая за упойката(обща или спинална), моля мами раждали скоро там да споделят как  е минало,интересува ме всичко,самото секцио,болницата, персонала, моето възстановяване,какво да очаквам и т.н.Дано всичко мине наред!

# 587
bubka, споделям само моите впечатления Wink Може и да греша.....
Болеше ми мястото, където са ми шили и беше малко подуто и му споделих. Той не взе никакво участие и извикал другия лекар да ме види....

# 588
Irinka83,благодаря за бързия отговор!За съжаление нямах избор,имах доста контракции,беше късно вечерта,не исках да тормозя моя лекар и хоп там!Но само този доктор беше на смяна.Като каза как иска да ме преглежда дали имам разкритие,аз направо се запънах и бях на косъм да си ходя  Sick За щастие беше внимателен,но притеснението след прегледа ме държа два дена след това.Аз вярвам само на моя док  Peace Дано не стигам пак до нощни прегледи че тогава няма никакъв избор на специалисти Crossing Arms

# 589
Здравейте и от мене. На мене още повече ми наближава датата на секциото 11.08. и се притеснявам още повече:-)))) Доктора който ще я извърши ще е Димитър Корновски. Ще съм Ви много благодарна ако споделите някакви впечатления за него, тъй като не виждам много мнения в темите. Благодаря предварително за което:-)

# 590
Frea, Др. Корновски беше втори оператор и на двете ми раждания !  Мнението ми е много добро !

# 591
Моя приятелка втория път беше при Корновски и е много доволна.
Между другото Стели, ти си единствената ми позната, на която Халачева е основен оператор на секциото  Rolling Eyes Имам няколко и на тях или Корновски или Янева им прави секциото, а Халачева е като втори (който седи от дясната страна на родилката, при мен и двата пъти беше Георгиев)  Simple Smile

# 592
Здравейте момичета,бих искала да ви кажа ,че Др.Халачева стои винаги от дясно ,защото е левичарка и оперира с лявата ръка.А не защото  е втори оператор.

# 593
Моя приятелка втория път беше при Корновски и е много доволна.
Между другото Стели, ти си единствената ми позната, на която Халачева е основен оператор на секциото  Rolling Eyes Имам няколко и на тях или Корновски или Янева им прави секциото, а Халачева е като втори (който седи от дясната страна на родилката, при мен и двата пъти беше Георгиев)  Simple Smile

Ами ако са били пациентки на Корновски или Янева , нормално е те да са основни оператори  Grinning !

# 594
Оо не Стели, на Халачева са си пациентки и до днес.  Simple Smile

# 595
Брейй, много странно ! Ще я питам що така  Rolling Eyes !?!

# 596
че откога са по двама ?
на мойто бяха станева, една 18г сестра , добрева  - анестезиолог и това е
а и една педиатърка се появи да вземе мартин

# 597
a koga be6e tvoeto sekcio? skoro li e bilo,da ne sa go udarili prez prosoto?s kakva upoika be6e?

# 598
Искам да попитам момичетата раждали със секцио дали са правили преглед на очните дъна?За нормално раждане трябва,но за секцио  Thinking

# 599
за секцио не е нужно , аз си правих за всеки случай преди да  реша  какво да избера , наред ми бяха въпреки че имам 5 диотъра нямало проблем за нормално

Общи условия

Активация на акаунт