"Майчин дом"- Варна тема 3

• 50 232
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
Значи може да бъде ангажиран за раждане-това ме интересуваше .Но защо в сайта си не са го споменали  Thinking .
Благодаря ,Nadina  !

# 631
Казаха ми ,че д-р Мичев се е присъединил към екипа на МД ?
Някой може ли да потвърди информацията ?Става дума за възрастния Мичев ,който работеше в АГ-то .
Да идва аз бях с едно момиче,на което той прави секциото.Дойде си за него и после си идваше да я види.Останалия екип си беше от Майчин дом,както и всички останали грижи.Само че имаше малка разлика в заплащането-поне така ми каза това момиче-плащаш си секциото по ценораспис на Майчин дом и отделно на него -тя ми спомена 300лв.

# 632
Здравейте, писахте ама аз пак немога да разбера за цените нещо  /  пак са ги вдигнали от август  Sad / .
Ако  раждането е 770 и искам да съм в самостоятелна стая отделно доплащам по 68 лева на ден ли? Защото има цена по 35 лева за нормален престой.
 newsm78

# 633
  • Варна
 zarat   за  здравноосигурени цената (в случай 770 за нормално раждане) включва операция +престой ,така е обявено в сайта.
Т. е няма да плащаш отделно за престой 35 лева Peace,но ако искаш да е самостоятелна стая вече трябва да се доплаща ,и е 68 лева ще е..ако искаш ,обади им се на регистратурата да попиташ все пак за самостоятелната стая колко точно ще плащаш Peace

# 634
  • Варна
това 770лв + анестезията ли е? защото аз преди година раждах нормално без упойка и беше 660лв, епидурала беше +110 ама в моя случай нямаше време за такива екстри - дребния бързаше за някъде явно Mr. Green

# 635
  • Варна
 Virginity упойката  се плаща отделно..

# 636
  • Варна
значи пак са вдигнали цените, ех пуста криза  Mr. Green

# 637
# 638
  • Варна
Здравейте момичета!
Понеже не намерих подходяща тема ще питам тук.
Има такава вероятност бебето ми да се роди по-рано(дай боже да издържи повече ),т.е в близките седмици.Имаме изоставане с 2 седмици и съм с намалени околопл.води
Въпроса ми -бебечето ще е в кувьоз-това ще се плаща ли ,и ако да ,колко на ден ?

# 639
  • Варна
Велина, незнам дали моят случай е аналогичен, но моето бебе като се роди беше в кувьоз 2 дни и после още 3 дни бяхме в болницата за да го наблюдават. Не съм плащала нищо допълнително за това, освен 660 лв. цената за раждане. Сега виждам, че е по-висока. Все пак попитай ако там ти е ЖК или се обади на регистратура.

Успех, всичко ще е наред!

# 640
  • на Земята
Аз си мисля,ако бебето не е тръгнало преди термин и отида на термина да раждам,както с първото направих,дали ще ме върнат?
Не ми се ще да чакам болките да почнат и да пътувам 100км.Някой има ли предизвикано раждане така с уговорка?

# 641
Да,моето го предизвикаха.Термина ми беше на 5 май,но така и не родих до тогава.
На 5ти отидох на преглед и Яков каза че няма изгледи скоро да ражда,да си избера дата и да ходя да ми го предизвикат.Аз като теб не съм от Варна,а ит Разград на 130км.Избрахме 7ми май - отидох рано,рано 6 сутринта и в 13 бебка вече беше в прегръдките ми  Peace
УСПЕХ И НА ТЕБ!!!

# 642
Въпроса ми -бебечето ще е в кувьоз-това ще се плаща ли ,и ако да ,колко на ден ?
Аз родих 34 дена преди термина, сина ми беше в кувьоз 7 дена, след това беше още 4 дена в кошче преди да го изпишат. Платих по 30 лв. на ден за бебето, след 5-тия ден, когато и ме изписаха. /раждах секцио/.
Още като ме приеха в болницата ми обясниха, че след раждането престоя на бебето е включен в цената и се плаща допълнително само ако се наложи то да остане там след като изпишат майката.
п.п. Аз родих февруари 2009 година, а оттогава няколко пъти са променяли цените така че най-добре питай на място.

# 643
Аз родих 34 дена преди термина, сина ми беше в кувьоз 7 дена, след това беше още 4 дена в кошче преди да го изпишат. Платих по 30 лв. на ден за бебето, след 5-тия ден, когато и ме изписаха. /раждах секцио/.
Още като ме приеха в болницата ми обясниха, че след раждането престоя на бебето е включен в цената и се плаща допълнително само ако се наложи то да остане там след като изпишат майката.
п.п. Аз родих февруари 2009 година, а оттогава няколко пъти са променяли цените така че най-добре питай на място.

И при мен беше така, аз бях 32 дни преди термин (декември 2007 г.). Но имай в предвид, че там нямат неонатологично отделение за грижи за много недоносени бебчета, така че ако раждането ти е скоро не знам как процедират в тези случаи. Имам спомен, че педиатърката тогава ми каза, че ако раждането е преди 33 г.с. не го приемат или нещо такова.  newsm78

# 644
Някой знае ли колко струва да ти издадат болничен в МД? Аз съм по здравна каса, 45-дневният ми е от 10 септември, но искам да си пусна от 1-ви, та въпросът ми е колко пари ще ми вземат за тези 9 дни?
Мерси много  Peace

Общи условия

Активация на акаунт