"Майчин дом"- Варна тема 3

• 50 190
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Понеже от рецепция ОТКАЗВАТ да ми запишат час за лекаря, тъй като според тях жените на консултация НЕ трябва да получават часове, а да седим и да се караме в кой промеждутък от часове на записани да се вредим!

Винаги съм си записвала час и за акушерката и за лекаря. Изненадвам се, че отказват..
И за мен е голяма изненада Thinking

# 661
  • област Варна
Да не говорим за различни здравни заведения  Laughing И аз си записвам час и за двете през 15,20 минути, както прилегне. Дори си ги записвам с месец напред, нали в началото прегледите са през месец и като си свърша работата и при двечките и преди да си тръгна си записвам часове за след месец на рецепцията. Никога за нищо не са ми отказвали, даже съм ги карала в рамките на два часа да ми ги променят. Винаги са много внимателни мацките там. Да не си попаднала на някоя дето е стояла дълго време на сухо  Mr. Green

# 662
Мацките на рецепция са всичко друго, но не и внимателни, само една има дето съм и луда фенка, колкото и да и е напрегнато винаги е с усмивка. Малко са се приели прекалено на сериозно според мен, не че ме спират да ползвам услугите на здравното заведение де.......

# 663
Аз си ходех на консултации на частно там и винаги съм си записвала час месец предварително предимно по телефона.
ОБАЧЕ последния път яко сгафиха.Нали сега има 2 нови рецепционистки - звъня аз и те ми дават час за събота в 15:30 за М.Яков (а той има прием само до 13 или 13:30) и с мъжът ми си говорим колко ли много работа има че ще е чак до 15:30.
Отивам аз,а ония двете силно изумени коя от тях ми е записала часът и се гледат тъпо една друга....и какво се оказа - че не са ме записали в графика на никой от докторите  ooooh! Направо ми идепе да се гръмна.А ние от РАзград,в 30 и няколко градуса с бебе на 1 месец.
Най-нагло ми викат;" Ами съжаляваме,ама не сме ви записали.За кога да сменим часът?"
И айде след седмица пак до Варна на преглед,пак в жегите,пак с бебето.Този път поне не бяха объркали часът ми,но аз ине спестих случката на Яков.Човека много се ядоса и ги извика да им се кара.
НО иначе съм адски доволна от Майчин Дом!!!За нищо на света на бих го сменила и второто и третото,живот и здраве пак там искам да раждам  Peace

# 664
Сега като ви чета постовете, момичета, аз оставам два пъти по-изненадана от вас  Mr. Green
Хаха ... няма такава случка  Mr. Green
Отказват ми и още как ... но ше се промени!
Иначе лекарката ми е бетон! Естествено! И съм супер доволна от първото си раждане там! Просто ме е яд как ме въртят за един келяв час!  Hug

# 665
Този път поне не бяха объркали часът ми,но аз ине спестих случката на Яков.Човека много се ядоса и ги извика да им се кара.
НО иначе съм адски доволна от Майчин Дом!!!За нищо на света на бих го сменила и второто и третото,живот и здраве пак там искам да раждам  Peace

Мила ти си била много лоша.....ще гледам да не те ядосвам, че да не остана без снахичка  Wink
Да цункаша бонбоната от мъжа и  Heart Eyes

А за часовете и аз така си записвах веднага след всеки преглед за другия път...нямало е объркване. Даже един път като трябваше да ми пишат болничния Снежи ме вкара при докторката без час само да ми подпише документите. Но като се замисля те на рецепция имаше цели три бременелки и сега новите попълнения може да правят гафовете.

# 666
  • Varna
Здравейте, момичета! Понеже съм се насочила да раждам живот и здраве в Майчин дом - искам да попитам някоя мама, която е раждала там със секцио със спинална упойка - да сподели опит. Ще съм много благодарна! също трябва ли да се носят неща за бебето като те приемат или не? бебето постоянно ли е при майката? На мен консултациите ми ги води др Мичев и съм се насочила и той да ме изражда.
  bouquet

# 667
Опит?- отиваш, бухат ти една инжекция в гърба, режат те, след 7-8 минути чуваш бебето как плаче, започваш и ти обикновено, шият те и след общо 40 минути от началото на поставянето на упойката си вече извън операционната зала, т.е. родила и пускаща смс..или директно хвалеща се на близки и приятели....

Нищо не носиш за бебето, само твои лични принадлежности, бебето е по принцип при теб, (болницата се води "приятел на бебето") идеята е да свиквате взаимно един с друг, ако искаш да поспиш, да си починеш или просто да си събереш мислите, ако помолиш, ще ти го вземат, честно възползвай се от тази "услуга" поне първата нощ...За всяко нещо питай до скъсване, винаги ще има кой да ти отговори без да се притесняваш, че ги притесняваш, тяхната работа е да ти помагат.

Последна редакция: чт, 02 сеп 2010, 14:34 от Nadina

# 668
Опит?- отиваш, бухат ти една инжекция в гърба, режат те, след 7-8 минути чуваш бебето как плаче, започваш и ти обикновено, шият те и след общо 40 минути от началото на поставянето на упойката си вече извън операционната зала, т.е. родила и пускаща смс..или директно хвалеща се на близки и приятели....

Точна и ясна както винаги  hahaha  Heart Eyes

star, още малко остана!  Hug

# 669
Пожелавам ти го..... Hug

# 670
  • Varna
Много благодаря за инфото, не звучи зле!  bouquet

# 671
Мммм,да точно тия новите рецепционистки бяха сгафили  Peace

# 672
  • Варна
Никога не съм давала обяснение за какво ми е часът, било то преглед или ЖК, даже когато отивам не минавам през рецепцията, а направо си сядам пред кабинета.
Аз да питам друго, ако си взема помпа за кърма, как стои въпроса със стерилизацията, не ми се иска да изхвърлям изпомпеното количество, все пак в началото е доста ценно. Първия път раждах в ОБ, там не ми разрешиха да ползвам помпата, "посъветваха" ме да се цедя на ръка в мивката   Tired

# 673
Милена те и там могат да ти дадът помпа.Ти само си носи шишенца.
Аз като раждах си носех и помпата.Бях си я стерилизирала и я носех в стерилна торбичка.

# 674
  • Варна
На мен ми стерилизираха помпата, която си носех.  Peace
Само нямаше къде да съхранявам кърмата, която изцеждах и я хвърлях.  Confused Тя беше мноого...  Crazy

Раждането - секцио със спинална - мина точно както Надина го е описала.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт