Февруари настана, с бебенце е вече мама! (43)

• 22 741
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
Ние тук като някакви тетки на седянка обсъждаме чуждите лентички, но според мен лентичката ѝ е грешна.
Тя чакаше да роди на 30.01., ако не се лъжа, така че става дума за преносване от ден-два.
Пък и терминът е съвсем относително понятие.
Сега спирам да я обсъждам, да не вземе да се обиди. Поздрави, Ради! Hug

bowuu

# 241
Съни,добре си се завърнала Hug
Днес всички мислим Ника и Танчето,за Ника не зная,но Танчето като роди ще ми изпрати смс,тъй че аз ще съм вестителката,последно се чухме когато тръгваха за болницата,каза че си има контракции и сигурно са я спрели в болницата newsm78,гледам че и на скайпа ги няма newsm78

# 242
Какво ли става с Ника и Танчето? Цял ден не съм спряла да ги мисля  Thinking

И аз, и аз.....дано всичко е наред  Praynig

Слънчогледче и другите мами, които са вече родили и са с разлика между децата 1-3 години, как реагират по - големите на бебоците? От сега предусещам драмата и много се тревожа.  ooooh!

Шоко, да ти кажа "баткото" учудващо добре реагира на бебока: още преди раждането само ми галеше и целуваше корема; сега пак така - гали го, целува го, дава му разни играчки; иска да го храни Crazy е, разбира се има ревност - най-вече докато кърмя /иска да го гушкам точно тогава Sunglasses/, но се спавяме накакси....опитвам се да бъда търпелива, което разбира се не винаги ми се отдава Whistling; много говоря, обяснявам, пък се надявам все нещо да влиза в кратуната му Crazy

# 243
Ние тук като някакви тетки на седянка обсъждаме чуждите лентички, но според мен лентичката ѝ е грешна.
Тя чакаше да роди на 30.01., ако не се лъжа, така че става дума за преносване от ден-два.
Пък и терминът е съвсем относително понятие.
Сега спирам да я обсъждам, да не вземе да се обиди. Поздрави, Ради! Hug

bowuu

Ако е така ,не е толкова страшно положението, Аз  си мислех че преносва 9 дни.
РАДИ ,надявам се да не се обидиш / просто те мислим мила,както НИКА И ТАНЧЕТО Thinking Дано вече да гушкат ъдрави и усмихнати бебоци  Hug Hug Hug

# 244
Имам си дата за секцио newsm44 5-ти сутринта Grinning
Трябва на 4-ти да вляза в родилното,щеше ми се да е в деня на операцията,но нестава каквото аз искам.
Забравих да питам целия ли преден ден не трябва да ям newsm78Мамите с планово секцио вие как бяхте Hug

# 245
Супер malvina82  Grinning !

Аз хапвах през целият ден, до към 7-8  Crazy ! На следващият нищо, към 11 ме приеха, секциото беше към 13:30h !
Не знам порядките в болницата обаче какви са !

# 246
Здравейте! Пак е таткото  Sunglasses
Жената се чувства добре, бебето също, за два дни само веднъж е плакало, но след храненто се успокоило Simple Smile Надяваме се в сряда да ни изписват вече.
Ето и две снимки на малкият юнак, но са с кофти качество, защото не използвах светкавица.

# 247
  • France-Bulgaria
Тати widow Да ви е жив и здрав.
Много е сладък,душичка мънинка  Heart Eyes

# 248
СлънчогледчеHug ! Да се надявам и с моята голяма мома да нямам големи проблеми.  newsm78

Татко Уидоу, синът ти е красавец!  Heart Eyes

Ради, как си?

# 249
Най-рано в колко може да се отиде на тонове в Шейново и най-късно към колко (говорим само за тонове-без да ме приемат)защото чух че вечер след 20ч нещо някви врати заключвали и т.н и незнам до колко е вярно това всъщност...

# 250
Браво на тати widow, много отговорен баща, да ви е жив и здрав Борис и много да ви радва.
Съни скай, добре си си дошла в къщи и във форума. Много се радвам че нещата са се развили така добре. Hug Hug Hug
Дано Ника и Танчето да са добре и да са заедно с бебчетата си вече. Hug Praynig

# 251
Ради, за Шейново не знам, но В Майчин дом можеш да отидеш по всяко време!

# 252
Ах, че хубав Борис (пу-пу-пу)  Hug

# 253
от МД бягам за сега 1-во заради студентите и 2-ро защото съм решила да ползвам епидурална упойка-а там знам че са против

# 254
Radi_, вдигаш врява на информация, пращат екип първо в 15-ти кабинет, после те качват горе за тоновете, плащаш 10 лева фактура и те връщат на мъжа ти. Вече няколко пъти го правихме упражнението  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт