Февруари настана, с бебенце е вече мама! (43)

• 22 318
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
Добър вечер Hug
На всички вече мами честити бебоци -  да са им живи и з здрави, а на чакащите - стискам палци всичко да минава възможно най-леко Praynig Hug Praynig
Ама много, много ви се радвам,че ви има Heart Eyes
Нас днес ни изписаха, всичко е наред, снимки - сега ще кача няколко в албума. За раждането - де да знам дали да описвам, само мога да кажа, че съм много щастлива Blush Heart Eyes Blush
Отивам да чета назад, за да видя какво и що, но после съм на линия Mr. Green Целувки Mr. Green

# 391
Ей, Велвче, добре дошла! welcome
Чакаме снимките! Hug

P.S.: Защо смени хубавото бяло аватарче? Wink

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 23:03 от Xcat

# 392
Момичета, задавайте си въпросите към Шаманката и Мяу направо в темата, за да могат и други да четат и да се образоват, за да не се повтарят пак същите въпроси...  Hug  Аз лично не пропускам нито един пост по този въпрос, даже си ги копирам в папка и като дойде време да се просветлявам... Mr. Green...за което много благодаря и на двечките ни  помощнички...   bouquet   bouquet
  202uu
Аз също с нетърпение чакам тези въпроси и отговори ,така че моля ви поствайте ги тук  Laughing

ДОБРЕ ЗАВЪРНАЛИ СЕ МАМЧЕТАААА  bouquet  bouquet  bouquet

# 393
Велв, привет ! Чакаме снимките с нетърпение  Hug !

# 394
аууу,разкошен е Дамян  Heart Eyes

# 395
Така е Stuck Out Tongue !

# 396
Присъединявам се към всеобщото мнение, velv - голяяяяяяямо гуш за голеееееееееееемия сладур! Heart Eyes
И си чакаме инфо за раждането. Как ни изненада само! Grinning

# 397
velv, поздравления за сладкото бебче!
Шаманката, страшно полезен пост за пореден път! Благодарим! Ще открадна идеята на Каролина да си ги слагам в папка и наистина подкрепям с две ръце да се задават въпросите тук, така много неща се изясняват   bouquet

# 398
  • До Балкана
Боже, не мога да им се нагледам на тези прекрасни същества!!! Да са живи и здрави всичките ни прекрасни бебенца - родени вече и тези, които очакваме!Разнежих се много! Heart Eyes

# 399
Боже, не мога да им се нагледам на тези прекрасни същества!!! Да са живи и здрави всичките ни прекрасни бебенца - родени вече и тези, които очакваме!Разнежих се много! Heart Eyes
и ние с нашия татко не можем да спрем да ги зяпаме и да мечтаем. много са сладки всикчки!

# 400
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Честито на всички, които си гушкат вече сладките бебенца!
Аз днес прекарах предимно в леглото, че голям страх брах този дългоочакван мъж да не се появи на 02.02.
Иначе си имам леки контракции от доста време. Но лекаря каза, че плацентата още не била готова. И на двете консултации постоянно ми казват, че бебето било с голяма глава. Като, че ли ми подхвърлят за секцио, обаче аз не та не... Все се надявам да си родя по нормален начин и да се възстановя по-бързо.

# 401
Ама много хубави бебета има е тази тема бре Simple Smile
Други кукувички освен мен няма ли..... Tired

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 02:15 от ПИПИТУ

# 402
  • York
Ама много хубави бебета има е тази тема бре Simple Smile
Други кукувички освен мен няма ли..... Tired
Има, има...

# 403
# 404
  • York