Селма, хубаво е да имаш такива примери пред себе си.
Някак ти дават сила
Децата ми като цяло се добри, особено Биш, но аз не спирам да вряскам 

. Разхождаме се с нея и детето и тя се оплаква, че свекърва й не я приемала (те живеят в един блок). Решаваме, че ще пием кафе и тя тръгва да остави на свеки хлапето. Отиваме до апартамента, звъним, свекървата отваря, при което моята дружка директно влиза, поглежда я и, подминавайки, изтърсва "Що ме гледаш като бик, бе!"
Утре ще почне да кашля и в петък ще е много болна. После ще е Габи. Писна ми. Обмислям да се напия и да се метна през терасата. За сега ще започна с пиенето
Ако ти кажа, че знам как се чустваш дали ще ми повярваш?!
Как да процедирам с Хексалгина? Преди време говорихте за това, ама като не ми беше на дневен ред и не за зачетох сериозно
Утре ще почне да кашля и в петък ще е много болна. После ще е Габи. Писна ми. Обмислям да се напия и да се метна през терасата. За сега ще започна с пиенето
Ако ти кажа, че знам как се чустваш дали ще ми повярваш?!
Как да процедирам с Хексалгина? Преди време говорихте за това, ама като не ми беше на дневен ред и не за зачетох сериозно 

(ако знаете вица). Накратко при нас - според рентгенолога - начален стадии на вирусна пневмония и обструкция на дробовете в резултат от алергия
Според лабораторните резултати - силно повишена утайка, завишени левкоцити и наличие на ацетон в урината. Тръгнах си с мнението, че ще ни пращат към инфекциозна.
Лошото е, че имунитета му е сринат отвсякъде и ще трябва да се въздържиме известно време от градина - как ще стане номера не ми е ясно все още. Може да го водя с мен на работа
Та след консултацията при педи, водихме Веско на ресторант
Ще отмятам по списък.
Селма да се похвали със спокойна нощ и кротък Алекс.
Според педи ще се справиме и самички у дома. Тя каза, че превенара може би е помогнал да не се стигне до доста о-тежка бактериална инфекция, защото явно човекът е предразположен. Само че аз се чудя как от най-здравото дете до двегодишна възраст, изведнъж и най-малкият сопол, става при него голям проблем.