ЯНУАРЧЕТО навърши три с приятели и весели игри!

• 26 993
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
  • София, Лагера
Ами то и аз не съм от най-спокойните... но като знам, че няма да постигна нищо така, сякаш това ме възпира. А също и че ще ми е неудобно от Крас. Колкото и абсурдно да ви се вижда, за мен това е важно  Wink

Селма, хубаво е да имаш такива примери пред себе си.  Peace Някак ти дават сила  Wink

# 106
Селма, Селма ако имах право на 3 желания, едното непременно щеше да ми бъде търпение Simple Smile Децата ми като цяло се добри, особено Биш, но аз не спирам да вряскам  Confused Confused Confused Моят темперамент е такъв - сприхава съм и избухлива, така че и това има огромно значение  Peace

Нали ти казвам за онази майка "спокойствието й беше много добре изработено".Не всичко зависи от темперамента.По принцип има значение и какви цели си поставя човекът,както и волята му.

Ивонска,браво за участието!Много си телегенична! Hug

# 107
  • София, Лагера
Нали ти казвам за онази майка "спокойствието й беше много добре изработено".Не всичко зависи от темперамента.По принцип има значение и какви цели си поставя човекът,както и волята му.

202uu
Да не забравяме, че нашето поведение влияе на всички околни, не само на децата. Една приятелка се чуди защо мъжът и все я хока и е кисел, а тя самата непрекъснато му пили и крещи (ама тя така се държи с всички, де)  Laughing ... но странно, наистина не го забелязва...  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 17:33 от Ноеми

# 108
  • София
Ох, Ноеминьо, да пази Господ второто ти дете да не опровергае всичко, в което сега вярваш и практикуваш...  Hug

# 109
  • София, Лагера
Е, давам си сметка за това, че Писун е добър, писах го по-горе вече. Но също така вярвам, че и от моите усилия зависи поведението ми, а също и отношенията  Wink

Само да разкажа една случка за девойката, която споменах Wink. Разхождаме се с нея и детето и тя се оплаква, че свекърва й не я приемала (те живеят в един блок). Решаваме, че ще пием кафе и тя тръгва да остави на свеки хлапето. Отиваме до апартамента, звъним, свекървата отваря, при което моята дружка директно влиза, поглежда я и, подминавайки, изтърсва "Що ме гледаш като бик, бе!"
 Joy
и нищо... после си говорихме, казах й как ми изглеждат нещата отстрани (защото ми е достатъчно близка, иначе не бих си позволила), но тя просто си има съвсем различна визия за нещата Wink

# 110
    Да ме извинява Клеми  Mr. Green ,има една руска пословица "Береженного Бог бережет!",която означава,че Господ пази този,който сам се е предпазил.
    Тоест,ако човек вътре в себе си твърдо е решен за еди какво си,Всевишният най-вероятно ще му помогне! Simple Smile

# 111
  • София; Дружбето
Идвам само да измрънкам. Както винаги - сряда е и Миша е сополива вече Crossing Arms Утре ще почне да кашля и в петък ще е много болна. После ще е Габи. Писна ми. Обмислям да се напия и да се метна през терасата. За сега ще започна с пиенето

# 112
 spoko  На здраве,Цвет!   Drunk

# 113
Идвам само да измрънкам. Както винаги - сряда е и Миша е сополива вече Crossing Arms Утре ще почне да кашля и в петък ще е много болна. После ще е Габи. Писна ми. Обмислям да се напия и да се метна през терасата. За сега ще започна с пиенето

Crazy Crazy Crazy Crazy Ако ти кажа, че знам как се чустваш дали ще ми повярваш?!
Аз за първи път не мога да сваля Т на Биш с Нурофен  Thinking Как да процедирам с Хексалгина? Преди време говорихте за това, ама като не ми беше на дневен ред и не за зачетох сериозно  Blush

# 114
Сту, по капка на килограм тегло давам аз - тоест около 13-14 капки.
Дано мине  Hug Praynig

# 115
  • София; Дружбето

Crazy Crazy Crazy Crazy Ако ти кажа, че знам как се чустваш дали ще ми повярваш?!
Аз за първи път не мога да сваля Т на Биш с Нурофен  Thinking Как да процедирам с Хексалгина? Преди време говорихте за това, ама като не ми беше на дневен ред и не за зачетох сериозно  Blush
Ооо, вярвам ти. Мен ме е страх от влизане в болница с  Габи, другото ще го преживея. Хексалгина - по капка на кило

# 116
  • София
Е, давам си сметка за това, че Писун е добър, писах го по-горе вече. Но също така вярвам, че и от моите усилия зависи поведението ми, а също и отношенията  Wink
...

Ясно, бре, само казвам, че усилията ти могат да бъдат обезсмислени частично и видоизменени драстично при едно своенравно и буйно дете... (няма да имам нищо общо, ако второто ти е такова, за знаеш! Mr. Green)

# 117
Пфъъъъ, добрах се до компютър днеска  Crazy
Сутрента бях ня рябатя, на обяд на панахида на баба, а след това към педи и после - снимка, кръв, урина, рев, подаръци, стресиране от всезнаещи рентгенолози и съм като резен лимон в ръката на данъчен  Tired(ако знаете вица). Накратко при нас - според рентгенолога - начален стадии на вирусна пневмония и обструкция на дробовете в резултат от алергия  ooooh! Според лабораторните резултати - силно повишена утайка, завишени левкоцити и наличие на ацетон в урината. Тръгнах си с мнението, че ще ни пращат към инфекциозна.
Според педи обаче явно има някакво възпаление на дихателната система, но не и пневмония. За обструкцията каза, че рентгенолога се прави на много знаещ и че тя последните дни всеки ден го слуша и не е чула каквото и да било. УВеличената утайка най-вероятно се дължи на варицелата, защото пъпките са си гнойни все пак, а ацетона е резултат на високата температура.
Сменихме Аб-то и се надявам от утре вече да е по-добре. Пъпките вече завяхват и искренно се надявам да не останат белези по красивото му лице  Flutter Лошото е, че имунитета му е сринат отвсякъде и ще трябва да се въздържиме известно време от градина - как ще стане номера не ми е ясно все още. Може да го водя с мен на работа  Twisted Evil
ОТ друга страна Цеци от снощи кашля, леко се оповръща през нощта и така. Пъпки засега обаче няма. Не съм сигурна, че искам да проимва ...
В цялата лудница, когато с баща му сме изключително притеснени и се чудиме какво и що, нашият човек изтърси "Мамоооооо бе, искам ходиме на ресторант и да си поръчам две кюфтета и две кебапчета"  Crazy Та след консултацията при педи, водихме Веско на ресторант Crazy  Mr. Green Горката сервитьорка - през пет минути идваше да ни пита дали наистина сме поръчали не знам си какво.
Сту как е Бишчето сега? Надявам се бързо да отмине и да пропусне Ая. Цвет дано и при вас се разминете само със сополите  Praynig

# 118
  • София
Утре ви искам една по една с добри новини!  Naughty Ще отмятам по списък.  Sunglasses Селма да се похвали със спокойна нощ и кротък Алекс.

ПП. Манке, ще ходите ли при МЛП последно? Тоест, в Инфекциозна?

# 119
Утре ви искам една по една с добри новини!  Naughty Ще отмятам по списък.  Sunglasses Селма да се похвали със спокойна нощ и кротък Алекс.

ПП. Манке, ще ходите ли при МЛП последно? Тоест, в Инфекциозна?

Засега не Ив  Peace Според педи ще се справиме и самички у дома. Тя каза, че превенара може би е помогнал да не се стигне до доста о-тежка бактериална инфекция, защото явно човекът е предразположен. Само че аз се чудя как от най-здравото дете до двегодишна възраст, изведнъж и най-малкият сопол, става при него голям проблем.

Общи условия

Активация на акаунт