ЯНУАРЧЕТО навърши три с приятели и весели игри!

• 26 950
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
  • София, Лагера
Сту fingerscrossed

Мацки, като ви чета така си мисля, че единствената причина, поради която не викам е, че детето ми е много добричко. Ако бях подложена на това, на което някои от вас са... може би и шамари щях да раздавам  Mr. Green Hug

Аз от няколко дни, когато не излизаме вечер, упорито  newsm39 ! Пред 2 дни навъртях 34 км  Mr. Green Сега ще почна и малко диетка, белким се повталя, че покрай тез поледици само с кола се движа и положението е + 2 кг  Tired

Хайде да раздвижим малко темичката със снимки или бисери на дечицата ни!

# 91
Бисери казваш... През уикенда бяхме на Балкана и отивайки към пистите се кефя, че ще карам шейната на Дара, а тя: "Не можеш да я караш, защото си дебела - стомаха ти е дебел и дупето е мноого дебело"  Blush

Сту, дано не е нещо сериозно  Praynig
Ман, всичко ще се оправи  Peace

# 92
Бисери казваш... През уикенда бяхме на Балкана и отивайки към пистите се кефя, че ще карам шейната на Дара, а тя: "Не можеш да я караш, защото си дебела - стомаха ти е дебел и дупето е мноого дебело"  Blush
    hahaha #Silly

# 93
    Алекс има много бърза и добра памет  Blush ,отчитат го и в ДГ-то.Помни стихчета,песни и още много-много неща.
    Помни имената на стайните растения вкъщи и разни други по-трудни думички.

Веднъж отваря хладилника (марка Зануси) и на отворена врата започва да разглежда съдържимото му.След няколко нечути забележки,че хладилника трябва да се затвори,аз просто идвам и го затварям.Алекс през яд и сълзи започва да ми вика:"Отвори!Отвори!Отвори Зануси!"

Сочейки порасналия си корем му обяснявам:"В коремчето на мама има бебе."
    Минута-две по-късно Алекс доближава таткото и сочи неговия корем:"И тате има бебе!"

Ноеми,дай някой бисер на Пресиянчето! Simple Smile

# 94
Хехехе, Светле, хич, ама хич не й вярвай на Дара  Crossing Arms Тя е дребус, вижда нещата от различна перспектива  Wink
Селма по повод това, дето е казал Алекс за коремите имаме подобна случка с Ева.
След един неин коментар, че иска да си купи братче и сестриче от магазина за 2 лева, седнах да й обяснявам  и й показвам снимки на бременни и казвам, че майките имат големи стомахчета. Тя ме огледа, огледа себе си и каза - "Ти нямаш бебе, аз имам, щото моето стомахче е голямо"  Crazy

Стискам палци на Ая и Веско да се оправят бързо и болестите да си отиват там, от където са дошли  Hug

# 95
# 96
Стискам палци на всички дечица бързо да оздравяват! Кураж и търпение на майките!

Да ви кажа и аз нещо смешно от последните дни. Всяка вечер чета книжка на Ева, а тя ме прекъсва и пита:
- Може ли да ти кажа нещо? - Отговарям й, че може.
- Обичам те, но тати обичам повече.
- Защо? - питам аз.
- Защото е по-красив! - беше отговора на Ева.

Има още много такива бисери, но сега се сетих за това, че последните два дни много се смея с горната случка. Очаквах да ми каже всичко друго, но не и, че таткото е по-красив.

# 97
  • София, Лагера
Shocked Абре русенки, защо така вашите деца са толкова взискателни към външния вид?  Crazy...  hahaha
Предлагам да вземете пример от Алекс и да научите децата да отправят забележките към татковците  Twisted Evil

# 98
  • София, Лагера
А на Пресиян нещата ги записвам на една тетрадка, че не помня така.
Сега се сещам за това:
Развали се голфа и Крас му купи дистрибуторна капачка. Донесе я в къщи. Писуна веднага я набара, осведоми се какво е и, понеже е в кутия, за него е подарък. Заяви "Тате е подарил на голфа дистрибуторна капачка"  hahaha.
После му обяснихме, че с нея не се играе, че тя е за колата, а той: Мамо, купи ми детска дистрибуторна капачка!  Joy
на мама инженера!

# 99
  • София, Лагера
... а вечер като го взимам от ДГ не дава да пускам радио в колата, иска да пее. Пее на английски, аз се опитвам да припявам с него, а той... ми прави забележка за произношението  Mr. Green ooooh!

# 100
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
   Гледате ли Магнолиамм?Страшно е сладка! Heart Eyes

Селма, благодаря Grinning  Алекс много обича гатанките, та следващата която ще му измисля,ще е : Голямо , зелено и се клати-що е то? Мама Mr. Green Mr. Green

Сту,Ив беше сутринта,на живо Peace

# 101
  • София
Понеже гледам, че Манга не се е включила навреме за участието ми в Канал 1  Mr. Green , но поне се е включила навреме за нейното при Марта, да дам линк  Mr. Green Heart Eyes:

http://193.43.26.11/bg/news/view/22289/kak_da_izpolzvame_evropej … ezplatna_bavachka

# 102
Понеже гледам, че Манга не се е включила навреме за участието ми в Канал 1  Mr. Green , но поне се е включила навреме за нейното при Марта, да дам линк  Mr. Green Heart Eyes:

http://193.43.26.11/bg/news/view/22289/kak_da_izpolzvame_evropej … ezplatna_bavachka

Popcorn spoko

# 103
Мацки, като ви чета така си мисля, че единствената причина, поради която не викам е, че детето ми е много добричко. Ако бях подложена на това, на което някои от вас са... може би и шамари щях да раздавам  Mr. Green Hug

Не е сигурно,Ноеми!
     Работата не е само в детето,но и в майката.
     Разбира се,по-лесно е да запазваш спокойствието,когато детето ти е кротко и послушно,но.....
     В живота си някога срещнах супер спокойна майка на едно адски трудно дете (моето учениче по пиано).Спокойствието на майката определено беше много добре изработено,защото на моменти направо имах чувството ,че паралелно с усмивката й,от ушите й излиза пушек.Но тя никога,ама никога не повишаваше тон на детето си!А то можеше лесно да побърка всеки с необичайно темпераментното и на моменти дивото си държание.
     (Една година се занимавах детенцето и,въпреки тонове енергия,които беше изпил от мен,го научих на страшно много неща.Аз се учех на търпение,а той ми се отблагодаряваше с бързото си схващане,невероятната възприемчивост и музикалност.)
      Сега вече е пораснал и чувам ,че е станал много развит тинейджър!Има още едно братче и 2 сестрички(представяте ли си героизма на тази майка!)

Може би точно тази майка(аристократка с руско дворянско потекло) и точно това дете не са били случайни за мен,както гледам Алекс сега....

# 104
Селма, Селма ако имах право на 3 желания, едното непременно щеше да ми бъде търпение Simple Smile Децата ми като цяло се добри, особено Биш, но аз не спирам да вряскам  Confused Confused Confused Моят темперамент е такъв - сприхава съм и избухлива, така че и това има огромно значение  Peace

Общи условия

Активация на акаунт