ЯНУАРЧЕТО навърши три с приятели и весели игри!

• 26 929
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
  • София, Лагера
Ей, Сту   Confused баси тъпото, ай бързо да минава...

Анджи, нямам какво да ти пиша, и ние сме в началото на процедурата, не знам какво точно се очаква да се върне  Wink

Vessinka, да е жива и здрава малката девойчица!

Аз пък съм много хепи днес - издирих едни медикаменти, които отдавна търсех и вече се бях отчаяла, че ще намеря в БГ  Flutter Ей, какво му трябва на човека!
Също така  помогнах на една приятелка да си намери точно нейната работа и сега ми е едно такова щастливо!

# 76
Сту, бързо да ви минава. Наистина, сигурно е вирус....не, че това е успокоение.

Ивонска, добре е вече Ели, на градина е. Баща ми я погледа два допълнителни дни, за да се закрепи.

Манана, как са гърдите на Весони, чисти, надявам се?

# 77
Според педи чисти, но сега пак вдигна 39Т  ooooh! Баси след два дена Аб и никаква промяна явно Confused Я споделете защо е противопоказен Аб при варицела?

# 78
  • София
Според педи чисти, но сега пак вдигна 39Т  ooooh! Баси след два дена Аб и никаква промяна явно Confused Я споделете защо е противопоказен Аб при варицела?

Подтиска болеста! Мале, Ман, той за това я кара така тежко...  ooooh!

# 79
леле Ман, Hug Hug Hugне знам какво да кажа SadГоркото детенце,горката ти.хайде бързо да се оправя! Hug
На всички болни пожелавам експресно оздравяване!
за викането....и аз съм от викащите Embarassedи ако не помогне и шамарчета раздавам с което никак ама никак не се гордея.И после и аз много съжалявам но моя инат от друго не разбира.По три пъти обясняваме после предупреждаваме и на края се пляскаме.Напоследък така тероризира сестра си.Решил е,че е конче и постоянно я язди.Ще смачка детето.Онзи ден я храня с грис на земята съм седнала с нея той се качил на масата/без да го забележа/и от там скача.Удря ръката ми аз изпускам купата с гриса който изхвърча и се полепва в косата му/той е с дъъълга коса/а пълната лъжица замерва сестра му която и тя става цялата с грис и си изкарва акъла от ситуацията.Побеснях.Половин час след случката сме на гости,а на вън е ужасен студ за къпани деца #CrazyПо-късно се смяхме като си представихме ситуацията но в момента бях откачила.
весинкаbouquetчестито на приятелката ти!
Мопси,дано утре е по-добре! Hug

# 80
  Добро утро!
  Моето започна от 6 ч..Защото Алекс реши ,че вече се е наспал и ще свири на своята китара (има една играчка).И така свири,с малки прекъсвания за закуска и още нещо,вече почти 2 часа. #Silly

Цвета,браво на Габчо!Все така хубаво да расте! Hug
   monny_77 ,представям си ситуацийката ... Crazy

# 81
Благодаря за милите пожелания на всички  bouquet  bouquet  bouquet

Пожелавам много здраве на всички болнички, специално за Веско на Манана  Hug

Моето малко диваненце тъкмо излезе от пубертета на 2 годишните и го хвана кризата на третата година Twisted Evil

Всяка сутрин тръгването за ясла е мъъъъъка, а иначе ходи с желание. Не искааааааам тая блуза, не е мека, не искааааааам тези чорапи -нямат картинки, не искаааааам тези гащи - нямат трактор, искаааааааам бодито с коли, не искаааааам потник, не искаааааам на гърне - студено ми е, искааааам чай - ама той е тооооопъъъл, не искааааам ботуши - защото- вече причини няма, само рев, реве, рев за всяко 1 нещо. А пък сутрин времето за мотане не е безкрайно и моите нерви вече ги няма. Е как да не си повика човек при подобни изпълнения Twisted Evil

# 82
  • София
Е, хайде стога бе!
Нищо подобно няма, Манана не се шашкай. На Дани, когато влезе в инфекциозна с варицела точно антибиотик му назначиха и ацикловир. АБ се бори с усложненията от варицелата - при нас беше най-вече  възпалението на пъпките, при Весонката явно е вътрешна инфекция някаква на гърлото. Ацикловира подтиска размножаването на вируса на варицелата и така буквално пресича болестта.
Ив, АБ на Весони го включиха, когато вече беше много зле, а не в началото. Няма как той да е виновен. Naughty

# 83
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Днес ни е ден за медийни изяви по БНТ Grinning

Сутринта Ив почти "изяде" една бедна, държавна служителка, относно новата програма за детегледачки, в сутришният блок на БНТ  Mr. Green

Аз ,в 11ч. при Марта , пак в  БНТ, можете да ме видите колко много зелена и бременна съм, и си говорим колко килограма да наддаваме докато сме бременни Mr. Green Mr. Green

Ман, вижда му се края, ти се успокой, усмихвай се, и си се радвай на децата, така и така сте си в къщи всичките Hug Шарката е "задължително" препятствие по пътя на децата, кой по-леко,кой по-тежко, пак ти казвам - хубаво е да го минат,домато са малки Peace Аз не разбрах, Цеци хвана ли я и той, или пак ще минаваш през нея,някой ден Thinking

Веси, поздрави на  родилката - дано всичко е наред при тях, и бебо да расте здрав и щастлив  bouquet

Сту, с Бишето  какво става Rolling Eyes

# 84
Сту, с Бишето  какво става Rolling Eyes

Взехме днес кръв от вената. Лаборантката каза, че за показателите, които се искат от педиатъра трябва венозна кръв Thinking Иначе тя днес пак вдигна температура Confused Беше 38,5 но аз не и дадох нищо и сега след 30 мин вече е 38.

# 85
Аз ,в 11ч. при Марта , пак в  БНТ, можете да ме видите колко много зелена и бременна съм, и си говорим колко килограма да наддаваме докато сме бременни Mr. Green Mr. Green
   Непременно ще гледам!Тъкмо и темка съм отворила около този въпрос.

Цитат

Взехме днес кръв от вената.
    кога ще разберете за резултатите?

# 86
  • София
Сту, с Бишето  какво става Rolling Eyes

Взехме днес кръв от вената. Лаборантката каза, че за показателите, които се искат от педиатъра трябва венозна кръв Thinking Иначе тя днес пак вдигна температура Confused Беше 38,5 но аз не и дадох нищо и сега след 30 мин вече е 38.

Хм,странно защо пък от вената Thinking Пиши като разберете резултатите...

# 87
Ами от вената, защото се изследва, освен стандартните, и някакъв друг показател, който не ми казаха какъв е обаче и може да се изследва само с кръв от вената. Иначе тя вечра нямаше температура, но днес вдигна  Confused Резултатите ще са готови тази вечер или утре сутрин. Ще пиша Hug

Мангетино, ще те гледам  Laughing Ивата кога ще я дават?

# 88
   Гледате ли Магнолиамм?Страшно е сладка! Heart Eyes

# 89
  • София
Ами от вената, защото се изследва, освен стандартните, и някакъв друг показател, който не ми казаха какъв е обаче и може да се изследва само с кръв от вената. Иначе тя вечра нямаше температура, но днес вдигна  Confused Резултатите ще са готови тази вечер или утре сутрин. Ще пиша Hug

Да,сигурно е С-реактивния протеин /CRP/.   Тои излиза и на обикновенните, само че за да се изследва подробно трябваше венозна кръв,доколкото помня. Прегръдки на малката принцеса да се оправя по бързо Hug
Аз съм на работа и много ме е яд,че няма да мога да ги гледам нашите медийни звезди Sad

Общи условия

Активация на акаунт