Под сърцето ми расте малко ЮНСКО бебенце - 13

• 20 489
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
Добро утро от мен!

Estelitа: Честито на малкия ти рожденик. Да расте здраво и щастливо дете (и да стане най- добрия батко Simple Smile)

# 511
Естелита, да ти е живо и здраво детенцето и много, много да те радва  bouquet

# 512
  • Бургас
ESTELITA да ти е живо и здраво момчето!   bouquet Много да ви радва цялото семейство!

Дор@, браво за добрите резултати!  Hug Сега се отпусни и се наслади на оставащите месеци от бременността.

# 513
Елиска, ако очкаваш чисто, светло, уютно, приятно отношение - хотел демек - трябва ти частна болница. Ако искаш компетентни специалисти - гинеколози, но да не забравяме и неонатолози - Шейново и Майчин Дом.

Кърменето не зависи от тридневния престой в болницата Peace

Относно удобството - за три дни можеш да си позволиш ВИП стая в Шейново примерно - ако искаш удобства - 3 нощи = 120 лв + 900 лв за избор на екип = 1020 лв. Аз си бях в обикновена стая, защото не можех да си представя 3 дни да няма с кой дума да си обеля, по принцип трудно издържам да не говоря:mrgreen: Беше весело в нашата стая, като на екскурзия в евтин хотел Laughing
newsm10  202uu

ESTELITA, да ти е жив и здрав рожденика, много да ви радва и вие него Wink
Дор@, браво за добрите резултати Hug Peace

# 514
Добро утро и от мен,

ЕСТЕЛИТКА, да ти е живо и здраво момченцето, да расте с къкмет и много щури игри му пожелавам!

За лекцията днес- ще я пропусна- тази мъгла навън и адски студ не са за мен. Пък и аз всичко си знам Wink

Вчера някой писа за лющещи се ареоли на гърдите, и моите са така и вече се замислям с какво да ги мажа. Ще пробвам със зехтинче, или ще купя везелина, но има ли значение какъв?

За болницата- аз засега съм се насочила към Втора градска, обстановката била като частна болница, отношението било уникално, специалистите също. Чета темата за раждащите там и съм впечатлена. Ще отида по нататък на някой ден на ОВ да я видя сама, но моето вътрешно чувство ме води към нея. Преди това мислех отново за правителствена, но трябва от рано да започна да ходя там на ЖК, а  ми е далече, та се отказах май.

Спокоен ден на всички, ако нещо се присетя интересно ще драсна пак.

# 515
Добро утро Grinning

Естелита,честит ви рижденик  bouquet

колан,не слагам Peace
колата карах я до последно с предната си бременност и сега не смятам да спирам Peace
кожата много суха стана  последно време,постоянно се мажа,сърби ме Peace

честито на всички които са видели пола на бебоците Hug

п.с. името което избрах,в пощата пише доста негативно за него,но това не ме спира пак да си кръстя детето така,не вярвам ,че името определя човека Crossing Arms

# 516
добро утро!

Естелита, Честит Рожден Ден на малкия юнак - много да те радва и да има прекрасно детство!  Hug

Елиза, за сърбежа - според мен е или от крема или от опъването при растежа на корема. Като цяло през бременността кожата става много чуствителна. Аз например усещам вълна даже през бельото си в момента и ми боде. Мажи с нещо друго. Маслата мен специално винаги ми действат така - чрез сърбеж, затова предпочитам нещо, което е като мляко за тяло  Peace

ДОР, честито за хубавите резултати! Много и само щастливи мисли отсега нататък!

Мащерката е чудодейна, само да напомня, че всякакви билки в големи количества не са препоръчителни за нас!

Пепси, и аз съм при БАЛЕВ в понеделник, от 17:45.  Mr. Green

За майчетата, които ще раждат за 1 път - според мен трябва да изберете това, което ще ви накара да се чуствате най-спокойни и най-добре. Раждането на детето е чудо и най-прекрасния момент. Не се съсредоточавайте или изнервяйте от много по-маловажни неща. Болниците са си наши БГ болници -който е ходил, знае материалната база. Вярвам, че всички хора работещи в една АГ с удоволствие си вършат работата. Ако искате по -добри условия и имате средства, платете си, ако ли не - нагласата ви трябва да е основно определена от това какво прекрасно нещо ви очаква, и как хората които ще бъдат с вас на раждането са част от този момент.

За мен е важно докторът на раждането да е този, който ми е водил ЖК. Не дай си боже възникне проблем -той би имал най добра представа за състоянието ми. Но все пак, ако бременността не е рискова , всеки дежурен специалист е достатъчен. А през повечето време док напътства акушерката или просто следи как вървят нещата...той е шефът Simple Smile. Той, акушерките, неонатолога всички ще са там до вас за вас и вашето бебче!  Peace

Моля ви, не давайте ухо на "страшни" разкази - те само ще ви напрегнат. А и повярвайте ми, когато настъпи момента да раждате, ще мислите единственото за това как искате по скоро да видите бебчето.

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 09:58 от ronja

# 517
ESTELITA   bouquet cook Gift ura да ти е живо и здраво сладкото порастнало момче Hug

...Вчера някой писа за лющещи се ареоли на гърдите, и моите са така и вече се замислям с какво да ги мажа. Ще пробвам със зехтинче, или ще купя везелина, но има ли значение какъв?...
алексова, пробвай със зехтин, ако не, вземи си лансинох - после ще си го ползваш и като кърмиш Wink

шофирането - с малкия карах до последно и то често. беше ми приятно даже...
сега рядко, защото с малкия ходим предимно на разходки в морската с количката

смилианова, вече са ти казали - раните в устата заздравяват много бързо Peace
 Hug за малката кукла

дора - супер Hug можеш да дишаш спокойно Wink

# 518
Добро утро!

ESTELITA  bdbaloni пожелавам на бъдещия батко, да расте здраво и усмихнато дете и нека да има едно безоблачно детство!

Дор@ честито за хубавата новина! Сега наистина отпусни душичка и си изкарай една спокойна и усмихната бременност!

# 519
Добро утро ! Hug

Етка ,м м м м колко вкусно изглежда портокаловият сок .................. Whistling

Дора  - радвам се за теб и бебето   Hug,сега вече може да се наслаждаваш само

Естелита да ти е жив и здрав рожденика

Смилянова ти направо си и дала доза успокоително  Simple Smile (чудна е таз мащерка) .Радвам се ,че е минал вече зора

# 520
  • Бургас
Това за мащерката не го знаех. Thinking smilianova благодаря, че сподели.Ще взема да си правя по едно чайче вечер, че напоследък съм толкова нервна, съседите ме мислят за луда сигурно. Twisted Evil

# 521
Хора, стига сте чели разкази!
Писах и пак ще пиша:
само ако избереш лекаря, а не болницата, няма да сбъркаш!

newsm10 newsm10 newsm10

Елиска, ако очкаваш чисто, светло, уютно, приятно отношение - хотел демек - трябва ти частна болница. Ако искаш компетентни специалисти - гинеколози, но да не забравяме и неонатолози - Шейново и Майчин Дом.

Но не съм съгласна с това

искаш да кажеш,че в частните клиники работят некадърници ли ?......................  Thinking
аз пък все си мислех ,че са едни и същи лекарите  Whistling
преди 9години когато раждах дъщеря си ,родих в най - скапаната болница в Пловдив заедно с циганките  само, защото АГ работеше там, а аз нямах пари за частната  клиника в която тя работеше  - и да ти кажа СЪЖАЛЯВАМ за избора си на АГ.

От 5 г. съм при друг АГ и имам избор (мога да родя в мизерия ,мога да родя и на хотел  и то все при него)  ,но вече имам и възможност за "хотел" който с удоволствие бих избрала

# 522
ехееее

newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

от днес съм в 6 месец

# 523
ESTELITA  ,Много здраве и щастливо детство на малкия юнак Hug

Искам да попитам,майките,който са бременни със второ или трето дете-има ли ли са следродилна депресия или такава по време на бременността?? И ако са имали в какво се изразява тя.....Много се притеснявам да не изпадна в нещо подобно след раждането... Sad

Лек ден

# 524
ESTELITA  ,Много здраве и щастливо детство на малкия юнак Hug

Искам да попитам,майките,който са бременни със второ или трето дете-има ли ли са следродилна депресия или такава по време на бременността?? И ако са имали в какво се изразява тя.....Много се притеснявам да не изпадна в нещо подобно след раждането... Sad

Лек ден

оооооооо миличка не се настройвай така отсега  Hug
Не съм имала и не съм си и помисляла ,че ще имам.Сутрин колкото и да си уморена малкият човек като ти се усмихне просто забравяш всичко и си казваш "ето заради това си струва!"

Общи условия

Активация на акаунт