Под сърцето ми расте малко ЮНСКО бебенце - 13

• 20 505
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
  • С-я
polkidot, а коя лекарка те следи тебе?

Марету, моята лекарка е Даринка Банчева и е от Хил Клиник. Но те имат договор за израждане с 2-ра градска. Та затова евентуално там ще раждам, защото й имам доверие и е по-добре при познат доктор, който те е следил и знае твоя случай какъв е. От друга страна, не приемам раждането като търговия и не бих си платила за избор на екип. Абе не ми е лесно Simple Smile

# 496
За шофирането - аз мисля да си шофирам до края, както и при първата ми бременност, карам само с колан, засега не ме притеснява колана, а ако започне да ми пречи, мисля да се възползвам от идеята долната част да минава зад гърба, но не бих си позволила да карам без колан.

За болницата - още не съм решила, но вероятно пак ще е Шейново, чудя се за Токуда, но има време да го помисля.

Иначе се мажа с Мама Дона на Чико и съм доволна засега, само трябва да стана по-редовна, че сега само сутрин се мажа, а трябва да започна и вечер, че коремът ми сега ще започне да расте с голяма скорост и ако не се мажа, здраво ще се нацепя  Sad

# 497
В старата ми отчетна, едно от майчетата разказваше как в Тина Киркова, една родилка е пищяла от болка при усложнение и как лекаря извикал стажантите да я бъркат да видят, защото това било рядък случай. На въпроса защо се отнасят така с нея, лекаря свил рамене и казал, че не си е платила, а стажантите и те трябвало да стават лекари.
Аз искам едно леко безболезнено раждане от което да ми остане прекрасен спомен. Пари се печелят...така че предпочитам да си платя. Ако наблизо имаше частна клиника като тая която даваха по Нова, задължително бих била там.  Peace

# 498
  • София
Хм... в Тина Киркова не съм виждала стажанти никога - тя не е университетска база...

А прекарах там сумарно над 2 месеца и половина  Wink с близначките.

# 499
Хора, стига сте чели разкази!
Писах и пак ще пиша:
само ако избереш лекаря, а не болницата, няма да сбъркаш!

Елиска, ако очкаваш чисто, светло, уютно, приятно отношение - хотел демек - трябва ти частна болница. Ако искаш компетентни специалисти - гинеколози, но да не забравяме и неонатолози - Шейново и Майчин Дом.

Кърменето не зависи от тридневния престой в болницата Peace

Относно удобството - за три дни можеш да си позволиш ВИП стая в Шейново примерно - ако искаш удобства - 3 нощи = 120 лв + 900 лв за избор на екип = 1020 лв. Аз си бях в обикновена стая, защото не можех да си представя 3 дни да няма с кой дума да си обеля, по принцип трудно издържам да не говоряMr. Green Беше весело в нашата стая, като на екскурзия в евтин хотел Laughing

# 500
Добро утро сладурани!  food010

# 501
  • София
Добро утро !

Гледам обсъждате болниците  Simple Smile Истината е че всеки си пише,  а ТВОЯТА ИСТИНА  е различна от тази на всички останали. Вярвайте на собствената си интуиция и бъдете щастливи  Peace

˙·٠ sorceress٠·˙ Аз съм пътувала до Гърция бременна в 5 -ти месец с дете на 3, 5 г. и си прекарах супер.  Бяхме с нашата кола , 17 часа в едната посока, без проблем - така че ДАВАЙ. Разбира се в случай че по принцип бремеността ти е спокойна и нормална.

# 502
Добро  ви утро, тумбачета !
Хайде на кафето !!! Simple Smile

Гледам, болници обсъждате - аз също съм ма мнение, че избираш лекар, а не болница. Аз съм се спряла на определен лекар, който изражда в Шейново, тъй че, живот и здраве, там ще сме с малката лигла. Grinning

А сега отивам да се приготвям за лекцията в ЦУМ  smile3523

# 503
Добро утро и от мен Hug

# 504
  • Под липата
Здравейте ! Чета, че раждането обсъждате.... Аз съм от Варна и пред мен са три варианта - Окръжна болница, АГ-Варна, Майчин дом. За сега съм решила да раждам в АГ, защото има доста добри лекари и много жени са доволни от отношението и професионализма им, но все още не зная дали ми се дават 1000 лв. за ВИП-отделението. Чета в една тема, тук, във форума за ВИП-а и честно казано много ме разколебаха , а някои неща , които майките са писали за неВИП-а.... ooooh!, направо ме отчайват. Абе, да става каквото ще става... Не искам да му мисля от сега !
 Освен  това, ми направи впечатление , че там секциото е не само по лекарско показание, ами...който си поиска.. . Ама, лошо няма де!

# 505
  • по света и у нас
Добро утро и от мен! Hug

Вчера ми съобщиха резултатите от амниоцентезата и по щастлив човек от мен няма.Всичко си ни е наред,нормален женски кариотип. newsm68 newsm44 newsm68 Място не можех да си намеря ,а и си и поплаках от радост.Сега вече мога да поотпусна душичката и да си бременея дай Боже,спокоино.А и да пазарувам. Wink
Мария,стискам палчета за днес! Peace
За всички които сте на прегледи,изследвания или чакате резултати:

Лек ден на всички ви!

# 506
Дор@, браво! Спокойна бременност до края!

# 507
  • Варна
Дор@newsm10!Сега само хубави емоции.
Момичета, аз днес заминавам извън града до понеделник и така като гледам дотогава ще сте изписали темата. Моля, някой да пусне новата темичка.   bouquet
Вчера си хупих рокля за подписването, като една наденичка съм в нея, но няма как. Сега останаха "по-малките" неща.  Mr. Green
Днес си записах и час за Балев, нямам търпение да дойде понеделник.

# 508
Добро утро момичета!
Точно преди 2 години на бял свят се появи моето малко момченце.
Искам да ви почерпя макар и виртуално

# 509
Добро утро сладурки  Hug Толкова се бях изнервила вчера от всичко случващо се покрай дъщеря ми, че си позволих да търся предназначението на всеки вид билка  Rolling Eyes Открих отпускащото и болкоуспокояващо действие на мащерката - "
Лечебните й свойства са много. Билката има противовъзпалително, антибактериално и противоспазматично действие, поради което може да се използва като помощно средство в редица случаи.

* Помага при колики, главоболие (даже и мигренозно), нервно напрежение, ревматоидни болки.При болки в гърлото и възпаления на устната кухина гаргарата с мащерка действа успокояващо и помага с противовъзпалителния си ефект."

Сварих 500мл запарка и я дадох на малката да я изпие  Crazy Чесно да ви кажа, много добре и подейства  Peace Спа си спокойно цяла нощ, дори още спи  Mr. Green АЗ също изпих една чаша и ми подейства вълшебно на нервите  Peace Така че препоръчвам от свой опит вече, на всеки който има проблеми с нервите и съня  Mr. Green
ESTELITA   newsm59 миличка, да ти е живо и здраво малкото сладурче  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт