Новите ни козметични похождения 6

• 47 849
  • 667
  •   1
Отговори
# 360
  • Стара Загора
Благодаря на всички отзовали се.
Момичета можете ли да ми кажете какви са цените на четките на Гош в София? Доколкото знам са по-евтини от сайта shopforbeauty или нещо такова?
Аз мисля да си взема плоската за сенки и прахообр. сенки цвят Пинки. Искам нещо искрящо розово и май досега само на тази марка съм открила.  Laughing

# 361
Moмичета в темата за продукти на Ейвън никой не ми отговори, да питам тук за тези сенки има ли доволни, ако ест. някой ги е ползвал.  Laughing   bouquet

Аз имам такива,но друг цвят.Много съм доволна от кремообразната част,май основа се води ,но като се нанесе само тя,отдавна не съм пробвала върху нея да слагам сенките ,защото нещо не ми хареса,но не  помня какво точно...сенките стават,нито съм очарована,нито разочарована

Аз също имам такива в друг цвят, и наистина само кремообразната част става, горе долу. Другите стояха някак си ... блудкаво, с не достатъчно цвят, ефекта не беше никак задоволителен  Confused , освен това, по-тъмния цвят нямаше никакъв блясък. Сега си стоят отстрани при нещата, които не ползвам, по една или друга причина.

newsm23 Вече не ползвам козметика на тази марка, но имам някои предишни сполучливи попадения, и тъй като стана въпрос за серията им на Julian Dempsey, искам да похваля ружа - дава много приятна лека, естествена руменина на светла кожа.

# 362

Лу, има ли някакъв ефект този филър? Отдавна го заглеждам.

# 363
  • Belgium
letsgo за сега - твърдо не  Joy

Аз и не очаквам нещо особено - взех го като балсам за устни. Момичето в аптеката беше честно с мен и ми каза да не очаквам чудеса. Все пак го ползвам от 2 дни, а в упътването пише, че първи резултати ще има след 2 седмици.

# 364
  • sofia
Аз пък за  Apivita щях да питам - сещам се, че преди години си бях купувала някакви техни неща и бях доволна Grinning Ти нещо да споделиш повече?

# 365
  • София
Да се похваля с гела за измиване на Vichy   - Приятно съм изненадана и очарована.. много мека пяна, идеално измива фдт на Ревлон,  водоустойчивия молив и спиралата.

Този крем - -препоръчан от дерматолог. Тониран е, но е доста светъл.

# 366
Здрасти отново!
Мацки, чували ли сте за козметика LR? Имате ли някакви отзиви. Гледах, че има една тема, но предпочитам да попитам тук, да не попадам на нахъсани дистрибутори  Mr. Green
А иначе... след малко имам път към магазинчето на Гош...  smile3508

Аз имам 1 пудра на тази марка-хубава е. Ползвала съм и един крем с алое и той беше добър.

Иначе от днес това
първият цвят  Heart Eyes

# 367
  • Belgium
Аз пък за  Apivita щях да питам - сещам се, че преди години си бях купувала някакви техни неща и бях доволна Grinning Ти нещо да споделиш повече?

Още не съм го пробвала, довършвам околоочния на Кларинс. Като имам мнение, ще споделя  Laughing

Надявам се за тези пари и претенции за чиста био козметика, да има ефект.

# 368
letsgo за сега - твърдо не  Joy

Аз и не очаквам нещо особено - взех го като балсам за устни. Момичето в аптеката беше честно с мен и ми каза да не очаквам чудеса. Все пак го ползвам от 2 дни, а в упътването пише, че първи резултати ще има след 2 седмици.

То и аз не очаквам, ама все се надявам  Laughing. Значи да чакам включване след 2 седмици  Peace.

# 369
Похвал! Seventeen cometics:
№243 Rose Petal невероятен цвят,  №370 Nudest Nude наистина придава обем.
Имам само една забележка, не ми харесва как мирише и също вкуса, леко неприятен е.Няма да ги повторя заради това иначе цветовете са чудесни.

Max Factor 2000 Calorie

# 370
Имам един въпрос, но не знам в коя тема да го задам, надявам се да не съм объркала мястото Laughing
Относно дегримьора за очи на Буржоа: нали преспокойно може да се използва и за почистване на лице ( за махане на фдт, пудра)?

# 371
  • София
   Heart Eyes Благодарение на една мила съфорумка!  bouquet

# 372
Използвам темата да питам,дали някой е пробвал мултипълсите на Нарс?  Simple Smile

# 373
  • София
Използвам темата да питам,дали някой е пробвал мултипълсите на Нарс?  Simple Smile

Аз даже не знам какво ще рече мултипърс  Embarassed Каквото и да е, изглежда интересно  Laughing Ще дадеш ли малко инфо

# 374
Така се казват Multiple,защото могат да се използват като руж,на устните и на очите.Това са кремообразни стикове,с много приятни цветове,аз искам да опитам Orgasm i South Beach.Служат както за руж,така и за хайлайтур,напр.цвят копакабана(1ят на снимката).Има и 4 цвята,които да бронзъри.Ще покажа някои снимки от нета,така че да добиеш по-реална представа.  Laughing

http://www.musingsofamuse.com/wp-content/uploads/2009/11/NARS-Th … iply-Orgasm-2.jpg това е цвят Orgasm.
http://www.musingsofamuse.com/wp-content/uploads/2009/11/NARS-Th … iply-Orgasm-3.jpg пак
http://www.212cafe.com/freewebboard/user_board/nanalady/picture/281614_18.jpg Orgasm и South beach
http://1.bp.blogspot.com/_ClhcLQfqJTg/SXGdHCKFRrI/AAAAAAAACUc/ST … /s1600-h/tn10.jpg Copacabana

Общи условия

Активация на акаунт