Новите ни козметични похождения 6

• 47 745
  • 667
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Бети Пейдж  Hug, страхотна е палитрата, честито! Mr. Green И аз днес малко съгреших.... Blush:

Chanel Eye Gloss

# 61
Ако щете ми се смейте - любимите ми сенки за на Руби Роуз  Crossing Arms. Пробвала съм мнооого други на различни марки и съответно цени; последно се гримирах с палитра на Шанел - ами не. Купувам си Руби - блясък, тайност и плътност, любими са ми, срам не срам  Blush.
  Що да е смешно,и аз само тях ползвам,фенка съм им.Подкрепям те Peace само че незная как да сложа снимки  ooooh!

# 62
  • USA, Steak State
mariq dimitrova Надявам се да съм била полезна -----> http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

# 63
най-сетне и аз влязох в сектата Mr. Green

# 64
  • USA, Steak State
Аз с този фон дьо тен си лъсвам след 2-3 часа.... Иначе ми харесва като усещане.

# 65
# 66
TheBlackWidow БЛАГОДАРЯ ТИ!!!!   bouquet  Успях

# 67
  • София
Аз с този фон дьо тен си лъсвам след 2-3 часа.... Иначе ми харесва като усещане.

И аз го имам този Ревлон, лъсвам и аз, ама то като си помисля до сега не е имало такъв, с който да не лъсвам... Blush Ти открила ли си някой...? Praynig

# 68
  • USA, Steak State
Мда и не го заменям за никакъв друг / не че съм пробвала безброй марки  Mr. Green/.
Аз ползвам този и съм СТРАШНО доволна:

# 69
  • София
Мда и не го заменям за никакъв друг / не че съм пробвала безброй марки  Mr. Green/.
Аз ползвам този и съм СТРАШНО доволна:

Трябва да понакупиш за мацките тук, когато се прибираш кум БГ  newsm03 , можеш спокойно да събираш поръчки!!!
Това в кръга на шегата де Wink

# 70
  • USA, Steak State
Аз все си мисля, че се намира в някои сайтове, които доставят в Бг.

# 71

И аз съм  към групичката на тези ,които го използват,но...пробвах варианта за мазна кожа и този за суха  към  нормална и макар да ми е смесен тип кожата,по-добре ми стоеше този за суха/нормална.Странно ,защото това е първият продукт ,който не ми я омазнва чаак толкова ,а и не стои залющен на бузите след 1 час.

И да не забравя да  ви  благодаря-купих си базата за сенки на ArtDeco ,благодарение на добрите отзиви тук и съм страшно доволна!! Hug

# 72
Аз само да се похваля с 2 единични сенки (матови) на Флор мар.
http://2.bp.blogspot.com/_DwZ1lz40Ei8/SqnEMeqJ_iI/AAAAAAAAApw/ge … dow+No+16+(3).JPG
Eдните са тези, другите са с леко по-тъмен цвят. Доста са покривни. За жалост много трудно се намират вече матови сенки. Всичко блести...

И аз си търся матови - не знаех че  Флор Мар имат такива  -  Thinking какви цветове имат ?

Не са много. Имат такива телесни 2 цвята, имат тъмно лилави, мисля имаха тъмно сини и светло сини и черни, поне в магазина, от който аз си ги взех. Не зная дали това е пълният асортимент. Другите са все с блясък.

# 73
  • USA, Steak State
Руж
 Руж
 Сенки

Кутия

Блестящи сенки рол он
 Блясък за лице / хайлайтър/

И това като подарък:

# 74
Мен това, което ме притеснява при Ревлона е армата му. Мирише ми на спирт или на блажна боя, не знам и аз ShockedЗамислих се каква ли химия има вътре и дали няма да ми раздразни кожата, но още не съм го пробвала. Ще видим какво ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт