Новите ни козметични похождения 6

• 47 698
  • 667
  •   1
Отговори
# 45
и това като подарък към него>
Промоция в Бонжур! Simple Smile

От кога е промоцията в Бонжур и на каква цена го взе?
Благодаря ти предварително!   bouquet

# 46
  • София
Ами сигурно от януари, не знам, не питах, видях и взех.  Laughing
20,90лв. Т.е. ми се върза по 10 и нещо на кутийка. Hug Mr. Green

# 47
И аз си ги взех двете,макар че скоро си бях взела отделно само miracle touch.Този фон дьо тен сякаш е правен специално за мен-разкошно ми пасва,въобще не личи,че имам нещо,а в същото време лицето ми е като кадифе.Скоро си взех и минералната пудра-фон дьо тен на АртДеко и пурда-ФДТ Facefinity  на MaxFactor,но никое от тях не ми пасва както miracle touch.

# 48
Ами сигурно от януари, не знам, не питах, видях и взех.  Laughing
20,90лв. Т.е. ми се върза по 10 и нещо на кутийка. Hug Mr. Green

Много ти благодаря!   :bouque
Днес и утре няма да мога да отида, но в сряда при първа възможност ще намина към Бонжур. Дано промоцията все още я има!  Praynig

# 49
  • София
Ами не съм ползавала много неща на Плантерс и само от тестери съм ги пробвала - кремове за лице. Не ми разкрасиха кожата. Има кремове, които от тестер като ги ползвам за по 5-6 дни, се вижда разлика. Сутрин лицето изглежда по-свежо, денем не лъсва толкова, не се увеличават пъпки от тях. Е - от плантерс не видях такива бонуси. Може би не съм пробвала точните продукти. Обаче не упорствах много в търсенето. Околоочни не съм пробвала със сигурност. Може пък на теб да ти хареса нещо  Peace

# 50
Здрасти, мацки!
И аз да се цопна в новата тема, а и да попита откъде и какви лилави сенки да си взема. Много ми харесват онези на Мейбелин от предната тема, но ги няма  Rolling Eyes Имам бледо лилаво и тъмновиолетово, но искам нещо наситено, такова
  Laughing

Аз също се оглеждам за тези на Мейбълин, но засега безуспешно. Ще бъде много смешно ако в Раднево ги има, пък в София не.
Преориентирах се към тези на Wet n Wild купувала съм си и съм много доволна, трайни са и леко блестящи но стават за дневен грим.
Даже днес ще си купя една тройка от техните-Soft Smoky.Сивото не ми допада бих  съчетала по скоро с лилаво, но другите два цвята са много красиви.
Имат лилави и от тройките и от цветчетата, вчера ги гледах в Бонжура.
http://intelfarm.com/?cid=99&op=view&id=1065

# 51
  • София, Лагера
Хмм... аз напоследък заживях в Бонжура на Славейков, всичко им научих, но... не си харесах цвят  Sad

А аз си взех същата пудра на Макс Фактор, най-светлата... но ми е тъмна  Confused А аз не съм с чак толкова светла кожа...

# 52
Аз издирвам червилата на  Rimmel, но нещо не мога да се сетя къде в Пловдив имаше Rimmel ... преди имаше в Бонжура, но напоследък май ги махнаха Cry Някой ако може да помогне
иначе сега си чакам  UD Potion и едни Jumbo моливи на  NYX като дойдат ще покажа Simple Smile))
за сега мога да се похваля само с   и

Взех и еднa oт палитрите с 4 сенки на  Revlon Color Stay  17. Gems and Jewels, но не съм възхитена от пигментацията ...

# 53
Аз също видях промоцията в Бонжур.

# 54
  • София
Палитра Lancome

# 55
Момичета, знам, че някои от вас ползват това Аз досега съм ползвала Скинорен и бях много доволна, но сега ми идва малко скъпичък  Rolling Eyes  Чудя дали Кларина има добър ефект... Нещо съм се опъпчила напоследък  ooooh!
Относно четките, които показа TheBlackWidow , и аз ги имам, но не ми харесват! Много са лъскави и твърди, трудно се работи с тях и май ще си ползвам апликаторите. Но за тези пари, толкоз  Mr. Green

Аз го ползвам вече сигурно над половин година, което говори само по себе си дали съм доволна Mr. Green Ще ти отговоря на лични да не разводняваме темата Grinning

# 56
Rimmel в Пловдив има в DM

# 57
LR silvi жено, оспамила си половината теми в Красива мама. Laughing

№35 Moyen Sand          Peach Ice Tea  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 18:04 от Мечоши Пуханага

# 58
  • София, Лагера
Аз да споделя за сенките на ИсаДора. За пръв път ползвам тази марка, но нещо не съм впечатлена. Очаквах повече. Много бързо се размазват, а ползвам база задължително.
Повечето ми сенки са Севънтийн, Буржоа и Манхатън и съм доста по-доволна. Confused

# 59
Ако щете ми се смейте - любимите ми сенки за на Руби Роуз  Crossing Arms. Пробвала съм мнооого други на различни марки и съответно цени; последно се гримирах с палитра на Шанел - ами не. Купувам си Руби - блясък, тайност и плътност, любими са ми, срам не срам  Blush.

Общи условия

Активация на акаунт