Новите ни козметични похождения 6

• 47 876
  • 667
  •   1
Отговори
# 330

Чудех се кога ще видя тези душ гелове, които си купила и спомена в една друга тема. Wink
Тези на Cottage  на каква цена вървят и къде мога да ги открия?

Кои душ гелове   Rolling Eyes newsm78
Cottage ги има в Пикадили в Мол, аз от там ги купих. Като цена наистина не си спомням, купих "на едро" и не запомних  Embarassed

# 331
  • София
Около 5 лв мисля, че са..+- стотинки

# 332
Да, нещо такова май беше. Уникални са! + течен сапун (също приказен)

# 333
  • Бургас
Да, нещо такова май беше. Уникални са! + течен сапун (също приказен)

Гага Мага, пробвай смоникнята  Peace фаворит ми е на всички времена

# 334
За ръце ли или душ гел-а?

# 335
  • Бургас
За ръце ли или душ гел-а?
купувала съм си само течния сапун, че с душ-гелове съм се заредила за поне 2 години напред  Embarassed

# 336
Ще го пробвам после, сега зеления да свърша, ама го взех зелен, заради цвета на банята ни  Blush Laughing

Обожавам душ-гел-ове  Heart Eyes

# 337
  • София
Пристигнаха ми моливът и червилото на Гош. Червилото е чудничко. А в комбинация с една капка от карамеления гланц на Есенс става уникално! Другото са едни сенчици на Габрини (евтинийка, но много хубави) и един руж на Катерин Арли. За пръв път наистина да си оцеля цвета за руж и да ми седи абсолютно естествено.

# 338

+ сапун и крем за ръце Cherry and mocha пак на Oriflame, но нещо не им намирам снимка

# 339
Хайде и аз да се похваля... Simple Smile Новите ми придобивки от днес:
Руж на Манхатън, цвят apricot 39D

Rexona Deo Stick - на снимката най- в дясно
Паста за зъби:

Метална кутия за превръзк(аз взех синята, тая дето е отпред) :
Гланц за устни (много ми харесва цвета, много е нежен, има блестящи частици вътре) :

# 340
  • Стара Загора
Пристигнаха ми моливът и червилото на Гош. Червилото е чудничко. А в комбинация с една капка от карамеления гланц на Есенс става уникално! Другото са едни сенчици на Габрини (евтинийка, но много хубави) и един руж на Катерин Арли. За пръв път наистина да си оцеля цвета за руж и да ми седи абсолютно естествено.

Би ли казала цената на ружа и кой номер е?   bouquet

# 341
  • Стара Загора
Чакам отзиви за орифлеймските перли, никой ли не ги е ползвал?  Hug

Кафевите си ги взеха 2 съученички, едната каза че не си личели много. Може би не слагат както трябва, знам ли. Аз пробвах розовите, но ми стояха кафеви незнам защо. Незнам вие за озаряващите на Ейвън ли говорите, но те много повече ми допадат.  Peace Не съм ги пробвала, но съм правила приятелка с тях и много ми харесаха.  Peace Мисля да си поръчам от тях.

# 342
  • София
Ружът е №42 и си го взех за колосалната сума от 6.40лв  Laughing Харесва ми много повече от тези, които съм имала на Боржуа, Макс Фактор и Лореал. Просто досега явно все не случвах на правилния цвят и ми седеше неестествено или твърде лъскаво. Започвам много сериозно да се ориентирам към евтините марки козметика. Напоследък все оставам очарована от разни евтинийки купени просто "ей така". Единствено за спирали, фон дьо тен и пудра още се придържам към по-реномираните фирми.

# 343
# 344
  • USA, Steak State
Цитат
Чак сега се прибирам, гледахме От Париж с Любов (голям екшън  #2gunfire); цялата миришкам, а преди филма минах да си накупя душ гелове и сега съм с 5 - отивам да се къпя!  Crazy

GagaMaga Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт