Отговори
# 105
Майките, които искат да си кърмят децата дълго, да си ги гледат у дома! Ако искат да ги дават на ясла, да ги отбиват! - Това е вчерашната реплика на директорката на яслата на детето. Бях отишла да разговарям с нея и педагожката на яслата за оптимален режим за адаптация на моето кърмаче, понеже то се приспива само с 'наните'. Добре, че педагожката е разбрана и подкрепя кърменето, та постигнахме споразумение.

# 106
Ужас!
kitana, каква е тази дискриминация?!?!

После ние сме били сектантки с кърменето... Crossing Arms

# 107
Да не говорим за куп гнусливи погледи, когато стане въпрос, че още кърмя. Една от забележките (от младо момиче, още не майка) беше в смисъл, че сина ми ще развие едипов комплекс или ще стане хомосексуалист заради дългото кърмене, че той на тая възраст "вече има спомени" Shocked  Другите са класика - кърмата вече за нищо не става, дори е вредна, по-голям е от теб...той, че е едричък  за почти двегодишен, ама и над 4 кг се роди, а сега е като тригодишен.
Да му ядат ушите, ама от кърменето по-добре за детето няма.
Още се сещам, че определиха кърменето като "артистичен" начин за отглеждане на дете ooooh!
Че е отвратително дете да седи с майка си на пицария и хем да си яде пица, хем да си суче същевременно и "айрянче"  Joy

# 108
  • София
Аз съм от мърлите, които не си мият зърната преди всяко кърмене  Flutter защото то не е и нужно.
и аз така Simple Smile
А сега по темата: бебко беше на 3 месеца и майка ми се обажда по телефона да пита давам ли му вече АМ, че "да не стои гладно детето и да не вземе да отслабне" hahaha .Аз й обяснявам, че няма да отслабне и много добре си расте и от раждането е пораснал с 14 см и всеки месец си наддава по кило, а тя "И това само от твоето мляко? #Crazy".  Joy"Не, и от на комшийката" отговорих аз, та се посмяхме.

# 109
Ани Станчева, чакаме те на поправката с второто! И аз за една бройка щях да храня с АМ, но добре че една форумска мама ми протегна ръка и ме окуражи, подкрепи и ми даде правилните указания, че аз само с огромното си желание, без необходимата качествена информация, а напротив - само глупости и грешни напътвия, нямаше да се справя! Да живей Мери!

# 110
  • Madrid
skrech ,много се разочарова мъжа ми  Laughing

enimna ,ами сина поиска в чашка,но не беше впечатлен,та затова го замаскирам.Иначе като гледа бебето и иска директно да си сукне,давам му,но доста ме боли. Simple Smile

Благодаря ви,че ми отговорихте на спама.  bouquet

# 111
  • Пловдив
Ех, само ако имаше такъв форум когато раждах първото си дете....толкова съжалявам, че не съм била по-информирана за кърменето и успях да я кърмя само 45 дни. Сега когато все още сме на кърма с мъничката, която е на 5 месеца признавам на голямата си дъщеря, че ми е мъчно за това което е пропуснала!!! Много усилия ми коства да сме на естествено хранане, даже вчера и онзи ден отново бяха критични за нас, защото изкарах някакъв стомашен вирус от който страшно се обезводнявах...но аз съм голям инат, като се излее и аз тъпча отгоре, печени филийки, сирене, чаааааааай до побъркване, вода, прахчета за разстройство и направо ми олекна като се събудих тази сутрин във форма и с пълни гърди!!! Гордея се със себе си!Успех на всички ИНТЕЛИГЕНТНИ МАЙКИ които са решили да дават на децата си най-естествената за тях храна-кърмата! breastfeeding

# 112
Като каза интелигентни майки, та се сетих, на моята приятелка педиатърът какво й беше казал - на интелигентните жени кърмата слизала бавно, някой път и чак към третия месец  Rolling Eyes

# 113
  • София
Като каза интелигентни майки, та се сетих, на моята приятелка педиатърът какво й беше казал - на интелигентните жени кърмата слизала бавно, някой път и чак към третия месец  Rolling Eyes
Shocked Това ще да е от многото мозък, пречи на кърмата да слиза  ooooh! три месеца да пътува...
Наистина се питам защо няма проверки и санкции за такива премъдри педиатри  newsm78

Чакай ти да ти слезе кърма на третия месец...  Thinking

# 114
Той всъщност е привърженик на кърменето, това трябва да е било смешен опит да я успокои, защото тя има доста проблеми, както и да е..... Още ми става смешно като се сетя  Laughing

# 115
  • Видин
Като каза интелигентни майки, та се сетих, на моята приятелка педиатърът какво й беше казал - на интелигентните жени кърмата слизала бавно, някой път и чак към третия месец  Rolling Eyes
Пфууу, знаех си, че съм горе-долу средно интелигентна - слезе чак на 4 ден  Joy hahaha Ама пък 3 месеца  Thinking

# 116
  • Mars Hotel
Айдее, вече има и доказателство колко съм тъпа. Кърмата ми слезе на втория ден.  hahaha

# 117
  • Пловдив
Тази реплика трябва да вземе първото място в класацията, не бях чувала по-абсурдно твърдение!!! newsm12 newsm74 Hands Clap

# 118
Тази реплика трябва да вземе първото място в класацията, не бях чувала по-абсурдно твърдение!!! newsm12 newsm74 Hands Clap

Има множество абсурдни, но това със сигурност е в Топ 10.

# 119
  • София
Не, бе хора! Той се е бъзикал, за да успокои майката. Може той да е чувал тези абсурдни реплики и от там да е решил да се пошегува.

Общи условия

Активация на акаунт