Чакаме ритничета от Юлските момчета и момичета

• 22 725
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Ами трудно е разбира се!Макар,че моята щерка е на градина са ми достатъчни часовете от 17:00 докато заспи за да ме умори!А после и мъжа ми като се прибере и той си иска неговото-да хапне,да поговорим...а за нощните забавления не ми остават сили Tired

# 76
  • Пловдив
И аз вечер нямам сили  Crazy
Но откакто ми спря гаденето, либидото ми е като на 17 год тийнейджър и си будя любимия рано сутрин.  Blush
Дори снощи като легнах да преспивам дъщеря ми, той на излизане от стаята  ме пита може ли утре/тази сутрин/ да го събудя  Mr. Green

# 77
За изненадите и аз се чудя какво да направя,защото моят съпруг е супер романтичен и до сега винаги той прави уникалните изненади и аз науж съм се трепала,а моето остава на заден план  Sad
Тази година пък е организирал роматичен уикенд до румънските замъци и Букурещ и а зпак оставам скучната  Sad всяка година прави нещо,аз най-много да направя някоя вечеря на свещи и да посипя сърчица  newsm78
Исках тази година да му направя изненада ,защото ще сме "последно самички"  txtloves Two Hearts

# 78
Ние пък живеем с майка ми и брат ми и колкото и да ми се иска да изненадам Милото,просто няма къде Tired
Обаче напоследък здраво са ми вдигнали нервите и сега си търсим квартира.
Единствено РД гледам да ги правя  и то основно зради детето.Както ми казва една приятелка:"Ама вие с Къци кога имахте РД,последните 2 години май все Ивон има" Laughing

За секса вече ви бях казала,да не се повтарям Wink

# 79
Здравейте тумбачета, хоп и аз в новата тема.

Да благодаря на nlight филмчето много ми хареса снощи докато не ги изгледам незаспах, много ще се радвам ако някой предложи още такива леки филмчета на тази тематика.

За мен какво да викажа настинала съм и си търся лек че да ми мине по-скоро защото е лошо и се притеснявам за бебчо.

Хайде лека вечер ще потърся някое готино филмче, ако намеря ще го споделя с вас Simple Smile

# 80
  • София
здравейте, момичета!!
пума,  Hug и стискам палци, дано всичко да се оправи бързо;
ние бяхме на среща с бебо; дивачето се развива точно по график, дълго е 16 см, а главичката му е 3.8 см; обаче много риташе и "междукрачието му" остана тайна; на 22 съм на втора ФМ и се надявам тогава да видим и гащичките
за Св.Валентин, да не забравите, че тогава е и Сирни заговезни, т.е. Прошка
хайде, че милото ме вика да вечеряме
целувки на всички

# 81
Cvetusha, ако има начин остани си у дома. Аз бях много зле миналата седмица и ходих на лекар - тази седмица не се правя на герой и съм в болнични, за да се възстановя напълно. Лекар най-добре може да ти каже как да си помогнеш.

# 82
Запис и за мен в новата тема  Hug
Утре съм на преглед в ТК за пръв път (сменям болницата) и дано да се види мъж ли ще е малкия човек или мацонка  Laughing
Някой да е ходил при д-р Костова в 113 кабинет ? Избрах я на късмет  Simple Smile

# 83
  • При моите мъже...
Привет,

От 2 часА съм се оцъклила и след 1 час борба се отказах да заспивам пак. Crazy сега ще си пусна някакъв филм най-вероятно и като трябва да ставам - ще заспя Laughing

Пума, всичко ще е наред, само ще трябва да мируваш повече Hug

Аз бебока го усещам от няколко седмици - първо беше като трептене и постепенно стана по-осезателно. Сега вече има ритници, протягания, подпирания. Последните ми причиняват дисконфорт, защото там където се е подпрял става много твърдо и болезнено, но другите усещания са прекрасни Heart Eyes
В началото го усещах предимно вечер/ нощем и в лявата страна на корема, а сега вече е по всяко време на деня Heart Eyes

Запека аз боря със закуската си - кисело мляко с 1 лъжица пшеничен зародиш, 2 лъжици овесени ядки, 1 лъжица фибри, 1 лъжица пектин и някакъв плод, какъвто ми се намира. От както хапвам това - никакви проблеми! Peace

# 84
а сега вече е по всяко време на деня Heart Eyes

И мойто акробатче не спира да подскача, но поне нямам дискомфортите, които описваш (болка, втвърдяване) .

# 85
Добро утро коремчета! Много сте ранобудни не може да ви стигне човек Wink.Аз съще вече усещам, бебо през целият ден въпреки, че плацентата ми е предна.Тези усещания са неповторими! На 8.02 имам час за ФМ и се надявам и аз най-после да видя какви ще са ни гащите та да почна да си харесвам дрешки и всичко останало.Нямам търпение вече!
Лек ден на всички мами!  bouquet

# 86
Добро утро и от мен сладурки. И аз нямам търпение да видя на 3Д бебко. А няма да ви казвам как ми се пазарува бебешки джунджурийки.
Да ви попитам получиха ми се някакви червени точици на гърдите. Приличат ми на спукани капилярчета. Дали някой има подобни ?

# 87
Добро утро сладурки Simple Smile  preggo

изпихте ли си кафенцата? Аз сега ще си спретна едно...и идвам да ви чета...

Хубав ден   newsm51

# 88
  • Sofia
Добро утро и от мен!
Току що се прибирам от градината на Ели, отидох да я оставя и сега е неестествено тихо в къщи, въпреки, че съм оставила ТВ-то да работи.
Като ви чета, че вече усещате бебо, започвам да се притеснявам, че не усещам моето бебе, при положение, че ми е второ бебче. Имам съмнения, че съм усетила през последните дни няколко трептения, но това по-скоро го отдавам на стремежа си да е така. Та чакам в четвъртък да отида на преглед, за да видим какво е положението. Но определено започват някакви черни мисли да се промъкват в съзнанието ми. Така се надявам всичко да е наред, въпреки, че още не съм започнала да го усещам.  Sad Усещам се, че почти през целия ден, а и докато заспя си мисля все за това. Само докато съм на работа забравям за каквито и да е било тревоги.
А вие мами и бъдещи такива, се радвайте на всяко едно ритниче, усещането наистина е страхотно!
Хубав ви ден и от мен! Simple Smile

# 89
светлана79, и аз нищо не съм усетила още. Ама го чухме диването в петък, значи е там и иска, не иска, ще се обади по някое време  Wink

Общи условия

Активация на акаунт