Спамо - чат: малиии купона беше и супер и як (01.02 - 07.02)

• 41 962
  • 1 599
  •   1
Отговори
# 1 560
  • Belgium
Меце, ей го на:

Валерка за тебе съм сигурна, ама ти си от търпеливите  Laughing Не че и моя не е, ама взе да ми става съвестно, след 4 години  Joy

# 1 561
Смарти, приятно гости...  Hug

Лу... това е цяло съоръжение... подарък е доколкото разбрах... честито...  Peace

# 1 562
Лу и майка ми си го купи, но не го е севтосала още, как е доволна ли си от него, да помисля дали и аз да си изпрося такъв подарък  Whistling
Вал правих ориз със зеленчуци, но не е това което трябваше да бъде, ама се изяде де Whistling

# 1 563
Лу и майка ми си го купи, но не го е севтосала още, как е доволна ли си от него, да помисля дали и аз да си изпрося такъв подарък  Whistling
Вал правих ориз със зеленчуци, но не е това което трябваше да бъде, ама се изяде де Whistling

Браво на Синеочетоооооооо...   bouquet

... и да... и на мен ще ми е интересно за отзиви относно съоръжението...  Rolling Eyes

# 1 564
ооооо Лу ама твоя Ронсън ли е? ако нещо майка ми не схваща щот упътване тц няма Ща те питаааааааммммм  Hug

# 1 565
  • Belgium
Даа Ронсън е  Laughing

Аз имам упътване към него, ама българското е два пъти по-тънко от английското  hahaha

Ами за сега само пилето с лимон съм стъкмила на него - доволна съм. Най-якото е че си има самопочистваща програма - сипваш водичка и препаратче, пускаш програмата и воала  Grinning

# 1 566
Лу, честит ти прощъпулник в готвенето!  Mr. Green Hug
И аз откак гледах рекламката, ми се прищя да си взема такава фурничка......  Whistling

# 1 567
Ще вземете да ме зарибите за туй нещо...  Crazy

# 1 568
  • Belgium
Лунче мерси  Mr. Green

Като имам други отзиви, ще споделя  Hug

# 1 569
ЛУ много хубава джаджа...със здраве да си я ползваш  Crazy Crazy Crazy Crazy

Добра вечер  Flutter

# 1 570
Лу отде е Ронсънчето и ква парА е? ако не е тайна майна

а за самочпоистващата знам и това от телешоп-а и то има такова чудо

# 1 571
  • Belgium
Лео  Heart Eyes

Синеоче, нямам идея, подарък ми е от майка ми от Билата било на промоция и тя взела две - за мен и за нея.

Ако искаш мога да я питам колко струва  Laughing

# 1 572
А това какво е точно-уред за готвене на пара ли? Thinking

# 1 573
  • Belgium
Води се конвекторна фурна.

Можела да пече, пържи, размразява и готви на пара според упътването. За сега само съм пекла - това го може  Laughing

# 1 574
питай миличка, да направя сравнение с телешопа  Whistling Mr. Green Laughing

Лео готино е много неща може да се правят, не си ли гледала рекламата по тв-то?

Общи условия

Активация на акаунт