Туй да съм Дюканка хич не е шега и преди да питам първа страница чета - 222

• 29 204
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
Ivi4ka, аз бих ги нарязала на хапки, бих ги метнала в тиган (ако имаш тефлонов с или без капак не е от особено значение), малко чесън на прах или нарязана на ситно скилидка-две чесън, за 5-10 мин макс. и ще си ги изям така. Ако си на ПЗ им сложи нещо за гарнитура, ако си на П, разбъркай малко горчица с водичка и ги залей докато са в тигана.

# 601
Офф,скъсах се да готвя и още не съм свършила ама вече е въпрос на печене. Joy
Много трудоемко излиза когато домашните не хапват от наще манджи.Децата месо не искат ,каката по изключение понякога ама малкия бяга от месото като дявол от тамян.Гъби,зелен боб,броколи,карфиол не искат и двамата.И тъй готвим по 2 манджи всеки ден. #Crazy
Да свършва таз зима ,че да минаваме на пресни зеленчуци вече. ooooh!

# 602
pussycat, благодаря за идеята. Като каза за тиган се сетих, че мога да ги овалям в яйце и така да ги "пържа" в тигана.
Забравих да кажа че съм на П.
Айде малко по-късно ще ги преправя.

Тони, не ти завиждам, ама знам в какво положение си.
Само че при мен са по 3 манджи - за мен, за мъжо и за детето правя дом. пюрета, че купени не яде. И тъй като заседна пред котлона поне 3 часа не отлепям  Crazy

# 603
  • София
Валентина, и аз махнах целулита. Не че имах много, но и малкото си отиде много бързо щом започнах Дюкан. И корем нямам вече, нито паласки. И се ядосвам като видя някоя девойка-тийнейджърка с дънки с ниска натлия, с преливащи сланини и голямо д... и с дюнер/пица в устата. #Cussing out Толкова говорят за правилното и здравословно хранене, а няма кой да чуе. Наистина е много трудно да се възпитат днешните деца да се хранят здравословно.

# 604
Здравейте!  Laughing
Честит рожден ден на Кали и Вирджиния!   bouquet  bouquet  Hug Hug
Нарцииииии, великолепна си, слънце, направо останах ей така  Shocked от снимките ти  smile3501 Не че някога съм се съмнявала, че ще успееш. Кога ли някой път ще те нападна в Русе за едно кафепиене?  newsm78
Търновки, не ви е срам  Crossing Arms Що през седмицата бе, таман взех да правя планове за разходка до Търново с мистър Марпъл и видях, че може 23 януари да е събота, ама 23 февруари си е работен ден. Тъй че без нас ще е срещата, колкото и да ми е мъчно.

# 605
Хей Прекрасни мои Дюканки, на всички ви от сърце благодаря за хубавите думи и  пожелания без вас нямаше да стигна до никъде.
БЛАГОДАРЯ ВИ newsm20 Hug Hug  bouquet!Хубаво е когато някои се сети за теб...... спирам вече че се разчувствах наистина...
Хайде да се опитам да ви почерпя

Дано съм си научила урока ,по -късно ще ви пусна снимчици  Hug Hug Hug ви всички  bouquet

# 606
....малко са големи снимките де  Embarassed Embarassed Embarassed, но ще се науча извинявам се.

# 607
Ivi4ka, пилешките пържолки, както са на хапки и в тиганчето, може да ги залееш с Ескуиза разбъркана с малко водичка / вместо сметана/. Стават превъзходни.
Снощи по този начин направих гъбите за гарнитура към "ежковците" от кайма.
Мъжът ми си облиза пръстите и даже ме попита дали съм сигурна, че съм на диета. Joy

Тони, не си за завиждане миличка.

# 608
  • Варна
Благодаря много за ппоздравленията! присъединявам се към почерпката на Вирджиния, че май, май е доста големичка... Ще има и за двете...

Много сте мили и много ме трогнахте. Като влезнох в темата от последните две странички и не видях и ред за мен, реших че сте ме забравили. Малко ми стана криво  Embarassed Ноооо, после се върнах назад и ми стоплихте сърцето!

# 609
Здравейте Дюкита,от една година чета све живо що е диета и от вчера съм Дюканка и аз.За съжаление докато се лутах между диети и хапчета ,качих приличен брой килца и сега не мога да се понасям. Sad
Надявам се с ваша помощ да успея да се надъхам и да създам един приличен начин на правилно хранене.
Имам да свалям между 13 и 17кг.В момента ми се вижда адски скучно и невъзможно,но дано този път успея.
Искам да попитам какъв течен посладител купувате и откъде.Къде мога да намеря бонките Bonbonland.Откъде купувате сирене и кашкавам нискомаслени,растителните не са такива нали?Къде има Ескуиза?

Благодаря ви предварително.
ПП.Започнах схема 5/5 ,мисля ,че е подходяща за мен. Rolling Eyes

# 610
Здравейте момичета!
Искрено ви се радвам за постигнатите резултати.Браво на вас. newsm10 Вече съм във втора фаза.Надявам се и аз да се похваля с видни рузултати.За първи път правя диета в която се яде,направо немога да повярвам.Преди това си ходех все гладна и изнервена LaughingЗа съжаление нямам възможнаст да влизам всеки ден да ви чета, моят малък разбойник не ми отавя много време WinkЖелая ви хубава вечер и много добро настроение.

# 611
  • Морска приказка
elyam   Hug добре дошла  в редиците ни.
Подсладител аз си взимам СУИТЛИ има го в метро, кауфланд, фантастико.
Екскуизата също съм я мяркала в метро и фантастико, зза кауфланд не съм сигурна. Обърни внимание на вида, който взимаш понеже има освен 0,2% /натурална и с подправки/ и 2% и 15%. Бонбоните ги намерих във ФАНТАСТИКО и за 2 дни изядох 1 пакетче Embarassed, така  че ти препоръчвам да ги избягваш ако ти е слаб ангела  Laughing. За нискомаслените сирена и кашкавал доколкото се е дискутирало в темата в Бг няма такива, които да са позволени  Peace

# 612
elyam    добре дошла Hug
Но, вземи още малко да почетеш за диетата, че доста неща не са ти ясни.
Влез в блога (има го на първа страница) и прочети секцията с разрешени продукти (има снимки) и ще ти бъде по - лесно.

Ето го:
http://dukanskirecepti.wordpress.com/category/%D0%BF%D1%80%D0%BE … 0%BA%D1%82%D0%B8/

# 613
elyam welcome Успех с режима ти желая!Екскуиза има и в Кауфланд.
Нарциса честита годинка.Страхотна промяна Hug
Тони аз много добре те разбирам,в нас е същото.Малкия месо не яде,таткото не ми харесва дюканските манджи,били безсолни и без мазнина.....абе мъже!
Оставям ви и се залавям с приготвянето на вечерята.

# 614
Хей мацки наистина се притесних че големи снимки съм пуснала  Embarassed Embarassed,но ми е за първи път извинете ме още веднъж!
А тук ви пускам линк със снимки от рождения ми ден на които му е интересно Hug Hugви всички.
http://virginia0281.snimka.bg/holidays/rojden-den-2010.471938.17335317

Общи условия

Активация на акаунт