Туй да съм Дюканка хич не е шега и преди да питам първа страница чета - 222

• 29 204
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
Вирджиния - браво - много си хубава и толкова вталена.
Поздравления и за Нарциса - много си хубава  Hug

Валентина и аз съм така с целулита, много добре ми действа дюканстването.
Ivi4ka, пържолките аз винаги ги начуквам да станат тънички и тогава мятам да се пекат в тиганЯ  Hug Hug Hug

# 616
  • Варна
Вирджиния, страхотна промяна! Невероятно голяма разлика, ако не беше надписала снимките щях да мисля, че е някоя твоя близка! Все така продължавай! Не ти ли е време за трета. Там е трудното.

# 617
Ivi4ka, пилешките пържолки, както са на хапки и в тиганчето, може да ги залееш с Ескуиза разбъркана с малко водичка / вместо сметана/. Стават превъзходни.
Снощи по този начин направих гъбите за гарнитура към "ежковците" от кайма.
Мъжът ми си облиза пръстите и даже ме попита дали съм сигурна, че съм на диета. Joy

Тони, не си за завиждане миличка.
Я обясни по-подробно как точно да ги направя с Ескуизата.
Така както са сурови, да ги метна в тигана със сиренето и водичка ли  newsm78

# 618
Аз пък си купих одеве телешко контра филе. На филенца е нарязано и е с подправки обаче нямам идея как да си го сготвя за да стане мекичко. Хич ме няма с приготвянето на телешко месо, винаги ми става жилаво и тричаво, а на заведение толкова обичам да го хапвам , сочно крехко. Дайте моля ви идея.  ЗА фурна ли е или за тиган или за скара?

# 619
Danili,stefinka ,Едира  благодаря ви за топлото посрещане  bouquet
Аз сега ,като си четях постяа виждам,че съм писала глупости,не ми изобщо скучно,ами страно трудно ми се вижда.Да,наистина имам да чета много ,утре вечерта ще го направя.Много сложно ми се вижда гаготвя за мен отделно,но ще трябва.
Не успях да се въздържа и се качих днес на кантара,мислех да го направя в събота и ми се струва ,че е с 1 кг поне по-малко.
Хайде лека вечер от мен и дерзайте. Laughing

# 620
virginia0281,страхотна разлика,може ли да споделиш за колко време ,само на Дюки ли?
А имаш ли прегрешения?
Ох,мнооого сложно ми се вижда бе хора,и дългоо макар,че знам ли?
А във втора фаза какъв дресинг правите за салатките ,нали не е позволено никакво илио?

# 621
Нарциса,радвам се че се появи.Липсваше.Изглеждаш прекрасно и много се радвам ,че успя
Вирджиния,честит рожден ден .Прекрасна визия и огромна разлика
Кали,как мислиш ,че може някой да те забрави.Честит рожден ден миличка

# 622
КАЛИ миличка как ми се иска да съм вече в трета но ми остават 13кг Praynigдано да ги стигна скоро, и да видим в трета наистина ми прави впечатление че е доста трудно но няма как трябва воля  и това си е  Praynig Hug
Мила ЕЛИАМ да свалените ми кг са само с Дюкан за 5 мес и 9 дена.
Относно прегрешенията  Embarassed Embarassedмалко са в интерес на истината и т главно с 2-3 л овесени трици заради хлебчето ми и веднъж с 2 кюфтенца това е ох дано не получа тиганчета но това е изповядах се Embarassed Praynig Hug  bouquet
и не е сложно  само трябва малко кураж и подкрепа от някого това е Simple Smile

# 623
  • Велико Търново
Неразбрах какви прегрешения с трици говориш обясни по добре моля  newsm78

# 624
И изобщо никакви плодове 5 месеца ли?
Последно колко трици на ден в първа фаза и тя е еднократна ,нали първите 5дни след това следва 2ра фаза редуване на на П/ПЗ.
Сега видях ,че писало 1с.л за първа фаза,2 с.л. за 2ра и на 3тата по три с.л.
Аз бях чела,че всеки сен е позволено по 3 лъжици.

# 625
Ivi4ka, пилешките пържолки, както са на хапки и в тиганчето, може да ги залееш с Ескуиза разбъркана с малко водичка / вместо сметана/. Стават превъзходни.
Снощи по този начин направих гъбите за гарнитура към "ежковците" от кайма.
Мъжът ми си облиза пръстите и даже ме попита дали съм сигурна, че съм на диета. Joy

Тони, не си за завиждане миличка.
Я обясни по-подробно как точно да ги направя с Ескуизата.
Така както са сурови, да ги метна в тигана със сиренето и водичка ли  newsm78

Оставяш ги малко да се запекат. В купичка слагаш Ескуиза /в зависимост колко са пържолките - половин кутийка или цяла/ с малко водичка и бъркаш да стане на кашичка. Като прецениш,че пържолките са почти готови изсипваш Ескуизата и оставяш да поизври водата. Получава се все едно е сметана.

Приятен апетит 

# 626
Да аз лично 5 мес никаки плодове не съм си позволявала.
Прегрешенията ми са че понякога съм хапвала повечко хляб от позволената ми доза за деня , а хляба ми е с овесени трици за това кавам че съм прегрешавала понякога с триците

# 627
  • София
Значи, затвърждавам мнението, че скумрията ми действа разхлабващо. Втора вечер 1 скумрия и след половин час съм в тоалетната. Гледах едни таблици с мазнини-белтъчини-въглехидрати. Ами тя скумрията е 3 пъти по-мазна от пъстървата, с която се изхранвах главно напоследък... И като добавим, че на цялото домочадие им хареса скумрията на фурна върху хартия за печене, вече ще й стана фенка. Да не говорим и че е 2 пъти по-евтина.

Следих и въглегидраните стойности на зеленчуците за трета, тези нишестените. Стигнах до извода, че от картофи, леща, грах, зрял боб и кафяв ориз с най-малко въглехидрати е грахът, после е лещата и пресни картофи (но пресните картофи са с пъти по-малко белтъчини), зрелият боб и сладките картофи (но белтъчините на сладките картофи са в пъти по-малко от на зрелия боб), старите картофи и накрая кафевият ориз. Значи, най-смело с грах и леща.

Още наблюдения и изследвания, този път относно забранените плодове, т.е. с най-много въглехидрати. Искам да кажа, че внимателно трябва да се подхожда не само към череши, банан и грозде. Забележете въглехидратите (в грамове на 100 г):
стафиди - 70
фурми - 57
сушени смокини - 52
банани - 23
царевица - 21 (царевицата плод или зеленчук?)
грозде - 16
къпини - 14
манго - 14
череши - 12
ябълки - 12
ананас - 11
киви - 11

Дано да съм ви била полезна. Поздрави, мисленето и разсъжденията продължават.

# 628
И изобщо никакви плодове 5 месеца ли?
Последно колко трици на ден в първа фаза и тя е еднократна ,нали първите 5дни след това следва 2ра фаза редуване на на П/ПЗ.
Сега видях ,че писало 1с.л за първа фаза,2 с.л. за 2ра и на 3тата по три с.л.
Аз бях чела,че всеки сен е позволено по 3 лъжици.
welcome
Всеки ден по 3 с.л. трици от първият ден на диетата!!! Да, първата фаза е еднократна, след това 2-ра, като взависимост колко имаш да сваляш има различни схеми 5ПЗ/5П(това е най-ефикасната, според Дюкан и момичетата във форума) или 1ПЗ/1П(при по-малко кг. за сваляне)!!! И за плодовете...никакви плодове до 3-фаза!!!
Не се плаши, не е никак сложно, ако нещо се затрудняваш питай, а ние ще се опитаме да помогнем!!! Hug

# 629
  • Варна
ВИРЖИНИЯ, влизам специално, за да те поздравя от все сърце! коренно различен човек си! браво, миличка! прекрасна си! дано бързо свалиш и останалите килца и да си все така красива и лъчезарна! Hug Hug Hug

Калинце, как ще те забравим, бе миличка?! Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт