Какво е новото при мен 13 /нефатална :-)/

• 25 155
  • 284
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Дзвер, малката е намерила чудесен и интелигентен начин да разреши едиповата си ситуация. Само повод за радост може да е това, не за притеснения  Grinning
де да беше толкова просто... http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=579775.0

# 256
Дзвер,

Като ти четох поста си спомних как като гледах племенницата си тя на 3,5 години след приказката за Пепеляшка ми обясни, че аз нищо не разбирам и феята не успява да отиде при всички момиченца и да ги направи щастливи...  На 4-ри пък, когато се изнасях под наем, че сестра им се връщаше от чужбина и вкъщи стана тясно, ревейки на килима по едни гащета ми обясняваше "Не разбираш ли, хората, които се обичат трябва да живеят заедно"...

Пиша всичко това защото ми се струва, че имаш наистина интелигентно и будно момиче (пак казвам, че съм учудена, колко са различни от момчетата!)

От тогава си мисля, че децата са цялостен и завършен свят, със свое (не знам откъде) интуитивно усещане за света, за неговите реалности. Те знаят и разбират много повече неща отколкото на нас ни се струва.  Hug

Г-жа Монк, честито, ще стискаме палци! А да знаеш, ние тук това го умее Party

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 14:48 от mama-Ira

# 257
  • София
Мама Ира, благодаря ти... в момента щерката обработва идеята за раждането и смърта с бясна скорост... ами - не е лесно да гледаш едно слънчице на 3 години да мисли за такива проблеми, но това ми бил късмета, ще го преживеем... брат й за сметка на това все още не се интересува изобщо от тези въпроси (и слава Богу, че двама на веднъж ще ми дойдат много)...

Госпожа Монк, какво стана, че се притесних  Praynig

# 258
Дзвер,
Чакай, че в бързината не се изразих добре. Всичко това важи и за момчетата. И те си имат същото интуитивно "знание" за света и те улавят и усещат... Друг е начина на комуникация с тях, те друго споделят, друго изразяват словесно, друго смятат за нужно да кажа. Говоренето при тях е съвсем различен акт, отколкото при момичетата.
Иначе и си знаят, и си преживяват, но по-мълчаливо. Поне моят опит е такъв. И поради това не им е по-лесно.

# 259
  • Западен парк
Ами и аз не знам какво става, затова и не смея да пиша - щото няма какво.
Бях на лекар три пъти вече. Гледам точките дето ми ги показва (сакчето и плода) си растат, пък тя все казва :"Рано е още, ела и другата седмица."
Аз на нея и имам пълно доверие, от 25 години ми е лекар, първата бременност тя ми я води, прегледи всяка година... На себе си не вярвам - от 1987г. веднъж не си записах цикъла и вижте какво стана. И като си представя, че на следващите тестове ще съм при непознати лекари и всеки един от тях ще ме овиква колко съм безотговорна, направо си мисля да им казвам 26 март и толкова. Те да си пресмятат по бедрена кост и череп...
Иначе аз нищо не усещам, никаква промяна. Ходя си на работа, домакинствам си . Само Боян се чуди защо като го гушкам първо сядам на стола и го карам да се качи сам в скута ми. Засега решихме да не му казваме, ако загубим бебето ще ми е трудно да му обясня. Като ми порасне коремчето и ме попита - тогава ще му кажа.

# 260
  • София
абе госпожо Монк, няма нищо по-хубаво от едно бебе в семейството, я им тегли една на докторите и се следи. Не си толкова стара, щом си забременяла, значи е имало защо. Няма да загубиш бебето, няма начин, ние тук сме с теб, стискаме палци и се радваме безумно  Hug Hug Hug

ПП а аз реших, че нещо лошо се е случило

А докторката с още е рано й кажи да каже "време е да празнуваме"  Laughing

# 261
  • Варна/UK
 г-жа Монк, много се радвам за теб и цялото ти семейство! Hug Чудесна новина!!!

# 262
Izvinete za latinicata ( ne e poradi nedoljubvane na kirilicata), ama za malko chovek da vi izpusne ot kontrol - i haaajde s novini Simple Smile

Tozi forum javno dejstva, edin vid stranichni efekti Simple Smile

Pozdravi na vsichki! newsm08

# 263
  • Западен парк
Само набързо да ви кажа - бебето си има вече пулс и ще ме записват на женска консултация. Досега било рано, ама вече е време. След месец и половина ще пиша за още новости около мен.

# 264
  • София
браво и честито, помня ние едно жлъчно ли беше, желтъчно ли, жълто ли мехурче колко го чакахме да се появи  Hug Hug Hug

# 265
  • Западен парк
А-ха. Точно него. Само че, днес се беше разтегнало кръгчето и ми приличаше на попова лъжичка.

# 266
  • София
не помня за лъжичките, помня само, че се появи заедно с пулса, преди това го нямаше и беше голямото чакане... а голямото чакане сега от 5 дни е с температура  Wink

ПП споменах ли, че след голямото чакане настана голямото повръщане  newsm78 Mr. Green Joy

# 267
  • Западен парк
Да чукна на дърво, още нищо ми няма. Ще почакаме и ще видим - може пък и да се "размине".

# 268
  • София
споко, няма да ти се размине  Mr. Green Hug

# 269
  • София
Страхотна новина, Г-жа Монк   Hug

Общи условия

Активация на акаунт