Какво е новото при мен 13 /нефатална :-)/

• 25 150
  • 284
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна/UK
Коя мама от Варна беше писала преди време за нейните близначета, че имаха проблеми с директорката на градината? Сега даваха репортаж с тях по новините по БТВ. Страхотни дечица!!!   bouquet

Сега разбрах кой е Wink Сетих се, че беше писала в друга тема. Това вашата директорка ли беше? То според нея нямало проблем... Rolling Eyes Не успях да чуя всичко, че малкия нещо говореше, ама това което чух от директорката май беше, че сега на децата трябвало да се обръща повече внимание у дома. Дано не ви подвеждам с това.

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 12:24 от luska

# 31
Люска, за Велислава става въпрос. Права си! Страхотни деца, само това искам да кажа. Прекрасни са!

# 32
Браво на Весислава!  bouquetПодкрепям я напълно. newsm10Аз също бих постъпила така,може би защото много бързо паля моторетката и не позволявам да ми се дават съвети когато не съм ги искала. #2gunfire smile3514

# 33
Съжалявам, че съм на работа и не съм гледала репортажа.Някой ще даде ли по- късно линк?

Браво на Весислава за смелостта да се бори за децата си!  bouquet

# 34
  • Варна/UK
http://www.btv.bg/videos/  bouquet

Светкавица, за да не гледаш цялата обедна емисия, потърси в лявата част на екрана списък с новините от днес.   bouquet

# 35
Мерси, Люси, за линка!
Отново поздравления за Весислава, за напоритостта и да защитава децата си!

# 36
http://www.btv.bg/videos/  bouquet

Светкавица, за да не гледаш цялата обедна емисия, потърси в лявата част на екрана списък с новините от днес.   bouquet
Peace
Видях ви, Весислава Hug. Дано нещата се уредят(като отношение), та макар и в друга градина.

# 37
Karolain,честито ти рожденник и тук!!!Да ти е жив и здрав!Вече ти честитих във днес кого ще поздравим но виждам че четеш тук! smile3525 nbirthday baloni football newsm44  love001 smile3521

# 38
  • Варна/UK
Новото при нас е, че днес подадох документи за прием в детска градина. Laughing Laughing Praynig
Сега ще чакаме края на май за резултатите.

# 39
Новото при нас е, че днес подадох документи за прием в детска градина. Laughing Laughing Praynig
Сега ще чакаме края на май за резултатите.

Luska
, много силно стискам палци!Успех!

# 40
# 41
  • Варна/UK
  bouquet  bouquet

# 42
  • Западен парк
А пък при нас новото е, че има две зъбчета. Кога са излезли не знам, сутринта докато викаше "Нямааааа" ги видях. Не са му се подували венците, не е имало други признаци за зъб (батко му правеше нещо като бронхит и при пробиване се събуждаше здрав!) като температура или нещо друго. С тези двете зъбките му са вече 18.

# 43
  • Варна/UK
Честити зъбчета!   bouquet 

# 44
в този тон и аз да се похваля при нас вече дойде феята на зъбчетата, на Бобо му падна първото зъбче

Общи условия

Активация на акаунт