Какво е новото при мен 13 /нефатална :-)/

• 25 149
  • 284
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна/UK
Феята на зъбчетата знае, че е бил послушен Grinning

# 46
ами да и парички му остави Wink

# 47
  • Вън от пространство и време
И нас ни посети феята на зъбчетата, с малко помощ от мен че вече беше избило долното зъбче.

И най-накрая мога да се похваля че синът ми кара колело сам. Миналата година цяло лято и цяла есен се пазарихме и така и не се спазарихме със страха от падане. Днес извоювахме победа и сме безкрайно щастливи и горди.

# 48
  • космополитно
...при нас вече дойде феята на зъбчетата...

Нас не ни е посетила още, но вече има трепетно очаквате и тъга: "Други от групата ги е посетила по 2-3 пъти"
Тая Фея трябва да е или от чужбина привнесена или да е от новото хилядолетие!? По мое време не беше се весвала насам: зъбчетата се вадеха с конец вързан за прозорец или врата и се хвърляха на покрива (вярно- ха сега ги хвърли на покрива на блока Rolling Eyes)

Та я ме въведете в новата мода- к'во знаете за тая фея и как се подкупва(или тя купува)? newsm78

# 49
Падналото зъбче се слага вечер под възглавницата. През нощта феята идва, взема го и оставя на негово място желязно левче, за да порасне ново, здраво като желязо зъбче.

После какво ще прави феята със зъбчето, си е лично неин избор. Нашата фея си ги пази, надписани, скрити нависоко. Grinning

# 50
и нашата фея пази зъбчето и оставя паричка Hug
Venecias, на времето и моите зъбчета бяха върляни на покрива, сега пак може да става - все на някоя къща може да се хвърлят, но пък в градината са му казали за феята на зъбките и сега мама ще изпълнява - ще кани феята нощем, докато малчуганът спинка Hug

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 17:03 от kali 7

# 51
  • София
Моя също знае за феята, само че неговата фея носела банкноти, не монети  Naughty Mr. Green

# 52
  • Варна/UK
Толкова се радвам, че искам да го споделя и с вас. Grinning Преди един час станах леля на момченце, което тежи 3.500кг. Laughing
Да е жив и здрав на брат ми и снаха ми! Praynig За първи път ставам леля и нямам търпение да го видя... Няма да е скоро, че те са в Англия, но живот и здраве, ще се видим!

# 53
ЛюсиHug Hug Hug честитооооо  bouquet  bouquet  bouquet

Много се радвам винаги, когато се роди бебче, това е надеждата ми за младостта на нашата държава, / нищо, че в случая бебчето е извън БГ/, а особено се радвам, когато се роди бебче в семейството на някого , когото познавам пряко или косвено! Ей, добър е Господ, ти си втората леля на новородено  в нашата славна Варненска дружина, да е живо и здраво бебчето и родителите му, както и чаровните му леля и братовчедче Алекс!И ще чакаме да почерпиш по едно кафе като се видим Hug

# 54
Люска, да ти е живо и здраво племенничето, да радва мама и тати, а и леля и батко Алекс Hug

# 55
Luska,честито племенник!   newsm32 smile3525Да е жив и здрав за радост на цялото ви семейство.Честито и на бате Алекс! smile3541

# 56
  • Варна/UK
Благодаря ви, момичета! Hug Hug Казах на Алекс, че вече а батко. Той каза"Люлю/вуйчо/ и нуни/вуйна/ бебе, аз дава кола бебе..." Много съм развулнавана, а баща ми е на седмото небе. Милият, до преди година мрънкаше за внуци, а сега си има двама Joy "Аман" от пишки...  Grinning

Светкавица, имате я почерпката от мен  bouquet

# 57
Честито и от мен, да е жив и здрав бебо!

# 58
  • София
Честито бебче,   bouquet

# 59
  • у дома
Честито и от мен!  bouquet
Да е много здравичък и има късмет!

Общи условия

Активация на акаунт