Какво е новото при мен 13 /нефатална :-)/

• 25 355
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна/UK
Благодаря, момичета! Преди малко се чух със снахата, дори чух и бебо Grinning Най-ревливото бебе бил той, искал да е само в нейното легло, ако бил в неговото си - надувал голям вой. Знае той къде е най-хубаво.   bouquet

# 61
Глезанко  Laughing

# 62
  • Западен парк
И аз да се похваля! Малкия вагабонтин се научи да върти педалите на неговото колело с три гуми. Убеждаваха ме "специалистките" около мен, че бил малък, че преди 3 годинки не можел да схване принципа,че... Аз обаче, като една истинска инатчиика се запънах, изнесох го от мазето, оставих го да го опознава сам в продължение на две седмици в къщи и без да му обяснявам какво е и как се използва това, той сам откри топлата вода! Изведох го в понеделник навън и лека-полека го подкара на площадката. Днес има преход от 100 метра на собствен ход, докато купим всички неща за в къщи. Сега да ги видите как му се учудват комшетата, дето викаха, че не могло. На мама мъжлето - не се спря, докато не се научи!

# 63
  • Варна/UK
Оооо, браво! Hug Това си е постижение, ама явно и той е упорит Grinning Да очакваме в скоро време и на две колелета да подкара колело.  Simple Smile

# 64
  • ГОре на черешата...
Дойде ред една горда леля да почерпи за първите крачки на малката си племенница Grinning:

Честито на мама Джиджи  bouquet!

# 65
Честити ходещи крачета и много здрави крака на мама Джиджи, че сега ще ѝ се отели вола   bouquet

# 66
  • Западен парк
Честити ви първи стъпки! И на теб и на мама Джиджи.
И няма страшно - хубави маратонки под път и над път, а и целулита може да изчезне!

# 67
Луска  bouquet,Честити ходещи крачета/ние това сме го пропуснали Sad.
Момчето ми порастна с 1 год.Вече навършихме 6 год на 25-ти/1-вия рожден ден в къщи/Много радост,много емоции,че и за дребната също.Имаше много подаръци.Освен китара,вече имаме и пиано и.......сещайте се сами какво се случва .Сега се караме кой да пее LaughingБях му обещала преди време,че като стане на 6 ще  се обслужва с нож.......та сега спазвам обещанието- и се разхвърчават разни неща из кухнята Laughing Това с феите не го включвам,но и  на нас ни падна 1-вото зъбче по естествен път и както си му е времето/че имаме и други липсващи,ама без време/.Отдолу вече е излязло новото.Та за това събитие най много се радва мама.Ееееех-то много новинки имало край нас,бе.

# 68
  • Варна/UK
nadineM и ние сме пропуснали това Peace Peace Други крачета са проходили скоро, нашите вече така бягат, че не мога да го хвана.

Честит рожден ден на патерица на дечкото ти!  bouquet

# 69
Здравейте, не съм писала отдавна, поради причината че нямах какво да споделя.
Та днес получих първото си обаждане от около година и повече за среща с детенце Two Hearts.
Естествено много много се радвам, дори нямам думи с които да опиша, но имам и много щъкащи въпроси в главата си.
Искам да попитам дали ще ми дадат здравен картон на детето? данни за някакви психически заболявания ако има такива на биологичната майка???
Незнам дали не са тъпи въпросите ми ама това си мисля в момента? Благодаря на всички!Успехи Hug

# 70
честито Simple Smile

ами, трябва да ти изчетат всичко съществено от досието, вкл от здравния картон в дома. ако знаят, ще ти кажат. картона няма да ти го дадат обаче, при изписването след евентуалното осиновяване, ще ти дадат епикриза, в която би трябвало да има основните неща.
за майката ще пише като цяло в социалния доклад на детето (ако така се казваше, де, тоз документ), ако има нещо явно и установено, по-скоро там ще го пише.

не мисли за болести, настой се позитивно!

# 71
Здравейте и от мен! На нас ни дадоха здравния картон на детето, когато си я взехме, но епикриза не ни дадоха, явно на всякъде е различно, а и мисля, че за психични заболявания, ако знаят трябва да кажат задължително.
Още 10 дни и ще станат 2 месеца откакто сме си вкъщи с малката Анелийка  Simple Smile Имам чувството, че всеки ден се променя, вече сама си вади ръчичката като се обърне по корем, сяда на столчето за хранене и разтапя сърцето на мама като й се усмихне. Не мога да повярвам как съм могла да се чудя при първата среща с нея дали я искам  Rolling Eyes Сега не мога и да си представя живота без нея! А още какви ли приятни изненади ни чакат!!!

# 72
Ани Hug, а на малката Анелийка много целувки.

И аз като се върна 2 години назад, си се чудя на акъла как съм могла да не изпитвам майчини чувства към това дете в самото начало. Сега обаче моето съкровище, моето ангелче е смисъла на живота ми - АБЕ МАМИНОТО МОМИЧЕ. Тогава беше просто детето, което ще ми е дете. #Crazy

Радвам се и за Теодора, дано е твоето дете. Питай всичко, здравен картон не съм видяла аз лично, но в досието на детето всичко известно беше описано.

# 73
  • Вън от пространство и време
Теодора,  Hug

Дано да е твоето детенце!  Praynig

Питаш конкретно за психически заболявания на майката при прочитането на социалния доклад. И всички други въпроси, които се сетиш че те вълнуват и да важни за теб. Запиши си ги предварително за да не забравиш някой.

Успех!   bouquet

# 74
Теодора честита ти радост! smile3525Дано сте се намерили и това да е твоето детенце. newsm10Успех на срещата и късмет! Hug Peace

Общи условия

Активация на акаунт