Какво е новото при мен 13 /нефатална :-)/

• 25 355
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, благодаря на всички за съветите и отговорите Simple Smile
Дано сме се намерили Hug Успехи на тези, които чакат Hug  bouquet

# 76
  • София
Ани, наслаждавай се на всички моменти, защото растат като гъбки. Ето,нашият Ники вече 4 месеца е у дома. Пораснал е  7 см. Не мога да го овладея като го обличам, като някакво октоподче е Simple Smile. Непрекъснато се движи, а в началото както го оствя в леглото, така го намирах. Сега е в другия му край Grinning.

teodora_ss, стискам ти палци скоро да сте заедно. Hug

# 77
Теодора,слушай Ганката-запиши си всичко ,което искаш да питаш.На нас нищо не ни четоха.Нито съм  видяла соц.  доклад на децата.Навсякъде е различно.Питахме за психическо състояние на майката и дали децата Ще  имат сериозни здравословни проблеми.За нас това беше най-важното.Успокой се.Успех. HugЩе чакаме да пишеш.
Ани и за вас Hug

# 78
Благодаря, ви! Ще запиша всичко което искам да попитам.
А кажете ми носихте ли нещо за децата в групата- лакумства или играчки? Не ми се иска да отида с празни ръце.

# 79
  • Някъде в България
Аз им нося всеки път, когато ходим, но това си е въпрос на личен избор. Просто не мога да отида без нищо...Успех!

# 80
  • Varna
Новото при нас е, че от два дни нашето момиченце вече си е у дома и всички сме много щастливи!
 Тя е една невероятно мила, сладка и засега много кротичка чаровница!  Heart Eyes
 "Баткото" и той е много горд и щастлив!  Grinning
Благодаря на всички мами, които ми помогнаха със съвети и подкрепа!   bouquet

# 81
  • София
Честито, peta!  bouquet Много радост и щастие на всички ви.

# 82
Честито Peta newsm51Много радост и щастливи дни заедно! familyЧестито на цялото семейство! HugЩе очакваме да се срещнем някой ден.Нали сме от Варна? newsm44  love001

# 83
Честито Peta, и от мен! Hug, много радост да Ви донесе малкото съкровище, а и баткото да я слушка   bouquet  bouquet  bouquet

# 84
Честито, Peta! Нямам търпение да ви видя. Hug

# 85
Привет пак от мен  Party, днес мина срещата с детето - моето си е  Two Hearts , но съм много притеснена, малката ми сладурана е на 3годинки и 4 месеца, и е само 9-10 кг. Cry, висока е 87 см.
Социалната и сестрата от дома казаха, че като си я вземем ще дръпне, но аз си се притеснявам Confused

Кажете ми вашия опит какво говори? HugБлагодаря  bouquet

# 86
Привет пак от мен  Party, днес мина срещата с детето - моето си е  Two Hearts , но съм много притеснена, малката ми сладурана е на 3годинки и 4 месеца, и е само 9-10 кг. Cry, висока е 87 см.
Социалната и сестрата от дома казаха, че като си я вземем ще дръпне, но аз си се притеснявам Confused

Добре дошла в клуба! Simple Smile Hug

На две годинки и 10 мес. синът ми беше 10кг и 81см.Тъй като е рус и бял слабостта му още повече личеше, беше почти прозрачен.Сега спрямо другите деца е най-слабичък и дребен, но спрямо себе си дръпна много , особено на ръст, нищо, че пак е от най-ниските.Но е страшен живак, енергичен и много бърз, при положение, че е имал редица заболявания/ за които тук не ми се говори/.Решението е твое, но мисля, ръстът и теглото не са проблем.Сега мисля така, а на първата среща ми идеше да си взема чантичката и да си тръгна без обяснения.

Каквото и да решиш Hug

# 87
  • Вън от пространство и време

Да си кажа и аз.... Синът на 2 год. - почти 8 кг и 76 см висок. Рожденият му ден съвпадна със срока на обжалване и отнесохме торта и бонбони в Дома. Като го видя докато я приемаше, Директорката започна да му честити... първия рожден ден и трябваше да я поправят, че всъщност става на две. После в детската градина най-редовно ме питаха защо съм го записала в по-голямата група... Е, още сме на опашката на нормите, ама иначе сме огън-дете, ще ни купи и продаде с парцалите.
Щерката беше на 1 г и 3 м 70 см и почти 7 кг. И тя все още е по-скоро дребна, ама хич не се притеснявам. За една жена и "джобно гадже" да е няма значение.
Пък и не знам кога ще дръпнат... Моят племенник и той беше супер-дребосък като малък, пък сега на 10 - 11 години расте не с дни а с часове направо.

За теб!   bouquet

# 88
  • Варна/UK
 teodora_ss, страхотна новина!  bouquet
Ще дръпне, като гъбка ще порасте. Пък и може да е мини гадже Grinning

# 89
Добро утро, благодаря ви момичета Hug Детето даже и думички не изговаря, социалната каза че до 2годинки са си я държали в леглото ooooh! направо немога да повярвам, нямали време да обръщат внимание на всички деца.
Говорих с логопед, аз лично съм завършила педагогика за дг, та някои от нещата си ги обяснявам.
За мен е важно, че е здрава, и много се усмихва, очаквах да плаче на срещата но тя така ме гушна Hug
Да е жива и здрава, пък височината не е много важна, то и аз съм си дребна 160см. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт