Хайд парк 4

• 57 623
  • 1 724
  •   1
Отговори
# 1 665
Все се каня да си мълча, да не влиам в теми, в които някой е на нокти. И става така, че като ме хване нощното бдение ...  Гадно ми е от пророчества от сорта "малки деца - малки проблеми". А от тая генична прокоба да се чудиш как да се измъкнеш. Аз съм родено от мама, обаче нямам сертификат за качество на генетичния материал. Що ли се ядосвам?  newsm78
Около Панагюрище сме след седмица за 10-тина дни. Има ли някой наблизо?

# 1 666
кърлежи  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
в най-буквалния смисъл, голямо вадене падна  #Cussing out

# 1 667
  • Вън от пространство и време

Hug  spoko

Това е моят кошмар всяка вечер при къпането на щерката... такова щателно оглеждане пада.  ooooh! Само гледа да се обърна в градинката и или лази по земята, или се рови дълбоко в пясъка, или се въргаля по тревата...

# 1 668
Моите ги къпя с един Bros - ужасна смрад е, но засега не са ни намирали. Може би има и по-благовонни, но не съм уцелила подходящата марка.

# 1 669
  • София

Тетанус е добре да направите и да следите местата дали ще се зачервят и възпалят. Някой лекари дават и профилактично антибиотик, но ако сте ги извадили цели, няма нужда.
Съжалявам.

# 1 670
идвайте в къщи бе - много съм добра на ваденето - по пееесе стинки на гадина ще ви таксувам  Mr. Green

# 1 671
  • Западен парк
О-о-о, следващият път може ли да ти се обадя? В Пирогов ваденето струва 25 лв. Големия се "окърлежи" с 1 брой инсект! Но го извадиха цял и няма нито зачервяване, нито възпаление.

На 18-ти сме в Стара Загора, на 19-ти в Бургас и след това Обзор, Каварна, Балчик, В.Търново, Ловеч, Враца, Лом и София. С каравана. Това ще ни е почивката тази година.
Ако има мамчета и желаят среща, може да ми пишат на лични. Още не зная точните дати, но ще звъня предишния ден (ако желаете).

# 1 672
  • София
Умирам от ужас от кърлежи, ситното ходи босо в градинката, баткото и той се научи от нея. За сега слава Богу, не сме хващали, дано се размине. Маймуна,  Hug

# 1 673
Алекс хвана кърлеж когато тъкмо беше започнал да ходи.Ходихме в 3-та градска,но лекаря се страхуваше да го вади понеже и детето и кърлежа били бебета,та ни прати в Пирогов.Пари не са ни взимали

# 1 674
Уффффф newsm78 Това хич не е безобидно. И не бива да се прави в домашна обстановка в никакъв случай. Преди две години татко сам извади кърлеж от корема си. После се зачерви, стана зеленикаво жълто с размер на чинийка за кафе. Резултатът - Лаймска болест (така ли се пишеше) newsm78

# 1 675
опасното на кърлежите е че пренасят лаймска болест и марсилска треска. Ако са носители, което не е задължително, ще зарадят и ухапания, независимо кой е извадил гадината

Така че не се стискайте за пееесе стинки, а елате у нас  Wink

# 1 676
Ще дойдем Wink Ама ние ходим по места, където долните части на секциите са разчистени, има предпазители на контактите и има играчки. Отговаряте ли на условията Wink

# 1 677
  • София
опасното на кърлежите е че пренасят лаймска болест и марсилска треска. Ако са носители, което не е задължително, ще зарадят и ухапания, независимо кой е извадил гадината

С едно уточнение. Счита се че вероятността от заразяване зависи до голяма степен и от начина на вадене. Ако се стиска силно тялото на кърлежа той връща "съдържимо" в човека и така е по-вероятно да зарази. Ама стига страхотии.

# 1 678

Аз ще дойда...ама не за кърлежи, а да почерпиш по една шоколадова торта и една
лЕмонада.

Надявам се, не съм сгрешила датата, ама справка- първа страница , казва фуси днес раздава торти!
Честит празник, много щастливи и слънчеви дни !Много професионални успехи и радости от хората, които те обичат! bouquet

# 1 679
Фуси   Честит рожден ден ! newsm51 newsm59  party041Присъединявам се към пожеланията на Светкавичка.Хубав празник,много настроение и  любов ! newsm44 txtloves 1datingНаздраве! cheers baloniЦелувки и прегръдки!  love001 Hug

Общи условия

Активация на акаунт