не усещам бебето да мърда

• 19 916
  • 36
  •   1
Отговори
# 30
Аз с втората бременност усетих бебето чак към 19г.с., въпреки че първото бебе го усетих към 17 г.с.  Rolling Eyes 15 седмица е още рано, не се шашкай излишно  Peace

# 31
Ч.С.В,много любов на всички бъдещи мамита,татковци и бебоците им.
По темета искам да кажа,че съм в 19г.с накрая и от три дни усещам бебето.Но и аз се шашкам,защото не е постоянно ритане а много слабо и в различно време докосване може би.Четох,че то спи 20 часа значи само 4 часа е будно и като е толкова малко още и по-мързеливо нормално да не се усеща постоянно.Надявам се да е така,защото усещането е страхотно и от както го усетих за първи път не искам да спира че спре ли се плаша. ooooh! Grinning

# 32
  • BG
И аз знам,че втория път по-късно може да се усети,а и 15 седмица ми се струва доста рано,за да го усещаш.Няма да е лошо да отидеш и на консултация,за да ти се разсеят всякакви съмнения.

# 33
....Няма да е лошо да отидеш и на консултация,за да ти се разсеят всякакви съмнения.

Авторката вече е  в 17 седмица Simple Smile и са се разсеяли съмненията вече(за справка- края на 2-ра страница).

...Четох,че то спи 20 часа значи само 4 часа е будно и като е толкова малко още и по-мързеливо нормално да не се усеща постоянно...

Бебето спи около 15 минути, следва активен период- будно е и се движи и след това пак заспива и така докато се роди. Не ми се вярва да се събират цели 20 часа сън на денонощие. Докато е малко е нормално да не се усеща всяко движение. Последния триместър е вече достатъчно голямо и силно и макар, че движенията му са по- ограничени(по- тясно му е) са по- осезаеми.

# 34
аз първото непомня в коя седмица го усетих,но със сигурност помня,че беше четвърти месец.сега го усетих в 16 седмица (миналата),но не като пукане на мехурчета или криле на пеперуда,а направо си ме подритна,но лекинко,а тази седмица/ 17 го усети най/после и таткото за един кратък момент.понякога бая си шава,но имах един период на затишие от два дена,които леко се бях притеснила и аз,но наистина е рано да усещаме толкова рано и често.

# 35
Не знам колко спи ,ама аз го усетих  в 19-та седмица и са си леки ритници и завъртания вече съм в 20-та сед.в края.
Но когато не го усещам се плаша толкова много ,че се чудя какво да направя че да се размърда.
През ноща ритка по често и по силно и като се сабудя се усмихвам спокойна и пак заспивам.През деня на два три пъти да го усетя не повече.Вечер и през ноща дивее.

# 36
ако нещо те притеснява, посети д-ра, но и аз смятам, че в тази г.с. няма как да бъде много активно и да го усещаш.
плацентата също е от значение как ти е разположена.

Общи условия

Активация на акаунт