Отговори
# 345
Здравейте  Hug

Амбишъс, и на мен ми се иска да се включвам по-често, но не мога нещо да се организирам. Има много сняг в момента и продължава да вали.  Laughing Още не сме качили Гери на ски, то от скоро има хубав сняг. Надявам се в близките дни и това да се случи, ще се похваля непременно.

Сосми, аз разбрах, че твпои познати дават кисело мляко, а не ти.  Hug

Шайн, още не сме ходили до Пловдив на преглед за очето, но за сега не нараства. Дано така остане.

Ние излизаме навън да се радваме на снега.

# 346
Аз я дадох като първа каша, но бях дала круша вече.

# 347
Привет на всички   bouquet
Хариелка благодаря ти за примерния вариант   Hug Hug  Hug

# 348
  • София
ssiillvvyy, тук е описано съсдържанието на всички марки и видове пюрета

Аз бях купила Хип круша, като ми каза аптекарката че е чиста круша, ама не е. Вътре имало и оризово брашно.

Та чети предварително малкия шрифт винаги.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=128088.msg2387023#msg2387023

# 349
Ей така като пуснете някой линк и съвсем искате да се объркам  newsm78

# 350
  • София
Ей така като пуснете някой линк и съвсем искате да се объркам  newsm78

Що? кАжи да ти разЯсним Wink

# 351
Сега от всичко ли трябва да купувам newsm78

И като имам страхотна домашна тиква, от която става страхотно пюре....защо, аджаба, да не му давам тиква, докато имам, ами трябва да му давам и други работи?...
Ами като въвеждам разни месища, не е ли по-добре да му давам тиквата след обед, докат се утвърдят другите като въведени?...
И като съм въвела заека например, след него пуйката направо цялата ли да му я дам или пак за 10 дни?..
И като съм му заместила следобедното с пюре от тиква..после като му дам друго направо цялото хранене или малко плюс тиква...
Тея каши за предиобедно или следобедно хранене са  newsm78 щото една майка преди малко ме посъветва да му направя за закуска попара със сиренце и какво там още Shocked...аз ли не съм в ред , нещо не ги разбирам ли...сиренето не е ли за по-после заедно с млякото Shocked Shocked Shocked...ей така гледам вече, а иначе съм съвестна , не съм някоя откачалка...

Кой каза , че оглупява...Глупи ли беше  newsm78

# 352
  • София
Да ви питам - някой знае ли фирма, която има пюре само картоф!?

Всъщност с тоя линк исках да отговоря на Силви ей на тоя нейн въпрос.

Пък ти си карай с твоята схема както си започнала и не се шашкай излишно Simple Smile щом имаш тиква домашна, давай тиква Simple Smile просто всички видове пюрета на едно място, а всеки да решава какво да си купува.

Иначе може да ти кажа това, което на мен каза моята педиатърка - като въведа всички зеленчуци ( започвам с 3-4 лъжички и стигам до цяло бурканче) да вкарам и пуешко със зеленчуци (след него заешко). Но понеже тогава той вече ще е ял всички зеленчуци, може месното пюре да се даде направо цялото, а не пак от няколко лъжички да се започва. Това разбира се при условие че само месцето ще му е ново. И да редувам - един ден месно със зеленчуци, на другия ден само зеленчуци.

За попара незнам ... аз кърмя още и мисля да кърмя за закуска колкото може повече.

# 353
Аз ако кърмех, щяха да ме хванат за петите всииииички...ами нали съм патка...за второто ще знам и ако трябва целия кърмачески ще поканя на гости  Grinning
Браво на теб, продължавай все така  Hug...и мерси за отговора  bouquet

# 354
честита половин годинка на Катето на мама Александра
честита месечинка на Яворчо на мама Бебешондел
да са ви живи и здрави и много послушни и игриви

а като говорим за крушата- при нас няма никъв ефект нито пюрето нито кашата,нищооооооо ooooh!  не знам на вашите бебоци дали им помага,но аз съм се отказала да я давам с цел разхлабване,то по скоро сливата може да действа като разхлабващо Peace

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 16:35 от rumik

# 355
# 356
а като говорим за крушата- при нас няма никъв ефект нито пюрето нито кашата,нищооооооо ooooh!  не знам на вашите бебоци дали им помага,но аз съм се отказала да я давам с цел разхлабване,то по скоро сливата може да действа като разхлабващо Peace
На нас ни подейства, аз нали съм на диета си купих едно сокче на гербер круша и си го изпих самичка Embarassed - да не ви обяснявам какво стана след половин час - толкова време не бях прекарвала във WC-то. Бебка днес също сътвори чудеса - абе направо такова количество не очаквах, че е възможно и то само чрез кърмата! Crazy

Еля - мерси за инфото - уж четох, ама............ Днес питах една моя позната продавачка  - само Семпер имат и то не е чист картоф, ами картоф с копър - т.е не става за захранване!

# 357
  • В друго измерение
Здравейте момичета!  Hug

Честити месечинки на днешните бебоци, да растат здрави и щастливи!

Терпсихора
Hug

Яна - по-добро от вкъщи няма, не оспорвам. Но и новото място, което сте избрали, е в страхотна част на града, не че съм пристрастна, но...

Г-ца Кобрети, Глупи - аз съм пълно хахо в момента и определено мисля, че е от кърменето. Чувствам се доста изглупяла.  Не съм решила до кога да кърмя, обаче имайки предвид колко съм зле в главата, но някак си не си представям да ходя на работа и да кърмя - просто ще ме уволнят!  Sad

Дю - много се радвам за снега, знам, че го обичаш. Непременно да се похвалиш като качите Гери на ски!  Hug

Лидия - какво стана, идваха ли докитата у вас?

Момичета, аз имам 1 въпрос към вече захранилите: Давате ли БиоГайа?

# 358
  • София
Момичета, аз имам 1 въпрос към вече захранилите: Давате ли БиоГайа?

Аз дори бях забравила за тези капки  ooooh!. Но пък може да регулират стомаха и да не е така запечен  Thinking

# 359
  • Бургас
Амбишъс, аз съм захранила, но не давам Био гая не съм се сещала и аз. За сега няма проблем Деси та ще се въздържа.

Лейди ина , ето тук съм си запазила в отметките схеми за захранване, въпреки, че и аз самата още не съм ги прочела  Laughing :
http://ilianas.hit.bg/Schemes.html

http://www.bg-mamma.com/?action=article;id=1043

ето тък също има много инфо:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=192347

Общи условия

Активация на акаунт