Май- 130

• 27 592
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Селото е Борилово Grinning
Вале, честито и на вас. Къщите изглеждат хубави, но просто са коренно различни от нашата концепция.  Да си ходиш за уикенда означава да шеташ на две къщи, и това сме го отигравали Wink
Ние искаме нещо от съвсем нов тип, искаме стопанство със собствени енергоизточници, зеленчукова и овощна градина. Искаме за Ники парк Тарзан с въжени играчки и дървена къщичка горе на дървото. Аз лично за себе си в града постигнах върха на желанията си, от това, което имахме в Пловдив нямах какво повече да желая, но, както се оказа, и това не е било "идеалната цел".
И за мен градът си е град и точно затова не искам повече да живея в него Peace
Благодаря ви, момичета, за добрите думи и прекрасните пожелания  Heart Eyes Знам, че са от сърце и вярвам, че ще успеем. Глася стая за гости с баня и тоалетна и гледка към гората, много ще се радвам да ни посещавате.
Старозагорските бани са на 5 км, с колело се стига, а в хотел СПА Калиста чувам, че цял ден размазване с процедури било 15 лв....Дали ви изкуших или да продължавам  Wink

Деспина, извинявай...Отплеснах се, размечтах се и забравих, че щях да ти отговарям.
Ами, да ти кажа, Ники се облича съвсем сам, в смисъл може. В градината си се облича сам, даже се преоблича, най-редовно го сварвам с други дрехи, явно нещо суетен го раздава...Има една Биляна там, знае ли се туй дет не се знай  Wink
Обаче вкъщи си му помагам, особено сутрин. Не че не може, просто иска да споделяме това занимание, знам ли, като вид игра го възприема. Състезаваме се кой пръв ще се облече-той или тате, ей такива работи.
Аз мисля, че Ивчо се опитва да манипулира ситуацията с тезата, че е още бебе, затова гледай да не му помагаш и ти  Wink Малките са опасни, способни са на всичко, за да привличат вниманието върху себе си (то това не се израства явно Laughing).
Така че ти пък във всичко го поощрявай и му повтаряй как е вече пораснал, батко голям е станал и как се справя чудесно с всичко сам  Hug

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 19:02 от Avgusta

# 91
Цитат
Ние искаме нещо от съвсем нов тип, искаме стопанство със собствени енергоизточници, зеленчукова и овощна градина. Искаме за Ники парк Тарзан с въжени играчки и дървена къщичка горе на дървото.

Това е много хубаво-дано успеете да го постигнете Peace! При нас ще е наистина в съвсем  друг стил-с басейн и райграс-само за релакс...а за шетането не ме плаши...
Леля ми има къща в Борилово-като и ходим на гости ще се обаждам...а имаме и доста наши познати там с вили за уикенда....абе ще се срещнем най-накрая по селата....

# 92
Avgusta уникална гледка, страхотно място, пожелавам ти всичките ви мечти за това местенце да се сбъднат Hug

може би банално, но и аз да споделя, много сняг, сняг и не изринати улици, днес даже не си направих труда да изчистя колата, явно тази седмица така че карам без нея Rolling Eyes, да не ви говоря как стигнахме с малката до ДГ, след като минал снегорина по пътищата, беше напълно затрупал входовете на ДГ, училищата и т.н., абе хубаво зима ама чак такава Whistling

ренка героиня си ти , щом си отишла с колата днес..

Вале ще станат чудесни къщи

# 93
Здравейте  Hug
Гледам за зима говорите. Днес съм късметийка че мъж ми си беше в нас, ходихме на консултация и ваксина на малкия като преди това трябваше да заведем каката при майка ми че се разкашля и така превземането на пътищата стана по лесно, че с две деца няма да ми е весело ако стане нещо на пътя, а иначе обичам сняг ама тази година няма да ме огрее да карам ски така че мога и без него  Wink
За почистването няма да коментирам всички пътища бяха под всякаква критика, а за падналите дървета и клони още повече не ми се говори, на един човечец беше смачкана ладичката.
Ренка, няма как трябва да се стига до работата, да му мислим като сме се покатерили на тези баири  Wink
Августа, парцела е уникален, дано всичко да стане както го искате  Hug
Валя, къщата ще е супер така като гледам колко е раздвижена  Hug
Мартейка, спокойно мила, за съжаление не можем да се борим с природата  Hug
За обличането Веси се оправя сама, даже и чорапогащниците умее да си облече.
Дачи, браво за физарядката и ентусиазма ти  Wink
Съжалявам за телеграфния стил, но днес малкия е неспокоен и сега отиваме да го къпем и дано да се успокои вече, а уж му бихме Пентаксим.
Лека вечер

# 94
Августа много хубав парцел.
Аз обичам зимата ,не ми пречи.
Вале и ваща къща е много хубава!

# 95
...Глася стая за гости с баня и тоалетна и гледка към гората, много ще се радвам да ни посещавате.
Старозагорските бани са на 5 км, с колело се стига, а в хотел СПА Калиста чувам, че цял ден размазване с процедури било 15 лв....Дали ви изкуших или да продължавам  Wink
Мммм, говори ми, говори ми.... Май няма да се отървеш от гости в скоро време  Mr. Green КОнцепцията ви е великолепна, стис палци да я осъществите колкото може по скоро...

Валя, вашата къща повече ми харесва от свекината  - обичам едноетажни, обширни и разляти къщя, успех и на вас!

Деси, Момчил се облича в градината сам. Там няма кой да му помага и се справя. Виж вкъщи се глези понякога и помагам за чорапи и блузи. Но това да е проблема, не ме притеснява изобщо  Whistling

# 96
Вале честит рожден ден мила, много здраве и щастие на теб и цялото ти семейството   bouquet Hug

# 97
Августа, много хубаво сте го решили, браво! Имам братовчедка, която е в бизнеса с вятърните генератори, ако искаш мога да я поразпитам за оферта. Те ще си дойдат на края на март, че не живеят в БГ. Със соларните батерии мисля, че няма да иамте проблем. Фирми и изпълнители има много. Ще стане много хубаво, сигурна съм  Heart Eyes

Мартеа, какво става, как е при вас? Аз тази седмица съм в отпуска. Вчера бях на работа, мислех и днес да ходя, но си свърших работата и казах на шефката, че няма да идвам днес. Ми то голямо приключение ... Та ще си почивам до края на седмицата  Simple Smile

Деси, Насето може да се облича сам, но много се мотае. Сутрин обикновено му помагам, за да не ме бави. Чорапките понякога го затрудняват, особено ако са по-стегнатки. В градината не знам как е, нищо не са ми казали госпожите.
Не съм ви споделила май ... нали ви бях казала, че моят синковец не внимавал по време на занятията, приказвал, пречел... два-три пъти ми бяха казвали госпожите. Всеки път дотогава, когато са ми казвали, съм говорила с него, но този път си поприказвахме по-обстойно, обясних му, че пречи на децата и "говоренето в час" не е допустимо. Той пък веднага си взел бележка. Като голямо дете. Та после пък няколко дни ми го хвалеха колко бил послушен и вимавал по време на занятията. Явно вече с малко думи постигаме по-голям ефект. Порастват хлапетата  Laughing

Тиа, как сте? Как е малкият лагерник? Добре ли е изкарал? А тиии?

Валя, честит рожден ден! Бъди здрава, обичана и дано всичките ти мечти да се сбъднат!!!

# 98
Биренка, браво за почивката, а приключението наистина ще е голямо ако трябва да се бориш и с леда по пътя сутрин, че днес е било точно такова по главния път Брестник - Пловдив. Приятна почивка до края ти пожелавам.
Валя, честит рожден ден, жива и здрава и много обичана    bouquet  bouquet  bouquet
Лек ден на всички, аз отивам да се залавям с домакинстване, но кое по напред да направя и аз не знам  Crazy

# 99
Ренка, отринаха ни Mr. Green
Днес даже стигнах с колата чааааак до работа. То хубаво било. Даже и място за паркиране си намерих, дано само паяка не ме намери мен. Нагазих едни зверски преспи, замръзнали за разкош при това, дано успея да изляза довечера.

Августа, много добре си го представих твоя план, много ми се хареса.

Искам да ви кажа, че вчера получих нервна криза вкъщи. Не става да бачкам вкъщи, докато Теа е с мен вече. Иска си внимание детето, цял ден го навиквах, изнервих се, накрая на деня и си поревах, че съм й се карала за глупости. Нямам търпение да излизам по майчинство вече, после, живот и здраве, сигурно няма да имам търпение да се връщам... Няма угодия, значи Mr. Green

# 100
Валя, честито! Здраве, любов и много късмет!

# 101
Ренка, отринаха ни Mr. Green
Днес даже стигнах с колата чааааак до работа. То хубаво било. Даже и място за паркиране си намерих, дано само паяка не ме намери мен. Нагазих едни зверски преспи, замръзнали за разкош при това, дано успея да изляза довечера.

Августа, много добре си го представих твоя план, много ми се хареса.

Искам да ви кажа, че вчера получих нервна криза вкъщи. Не става да бачкам вкъщи, докато Теа е с мен вече. Иска си внимание детето, цял ден го навиквах, изнервих се, накрая на деня и си поревах, че съм й се карала за глупости. Нямам търпение да излизам по майчинство вече, после, живот и здраве, сигурно няма да имам търпение да се връщам... Няма угодия, значи Mr. Green

Хихи, видя ли, че ви отринаха  Hug
Това първо. Второ: бравос за колата, че си се престрашила. Ами удобство си е, няма две мнения. Айде, леко и безаварийно, по-често да се престрашяваш чак до работа Party
Трето. за детето-ами така си е, лудницата е пълна Crazy Ама аз откакто сме тук, съм се родила. Ей сега е вън на двора, с часове си играе без да занимава никого и не му омръзва, което е най-важното  Party
А иначе...Всички сме така-все нещо искаме, ама нали знаеш, че всъщност всичко, което си пожелаем се изпълнява и колкото са ни по-разнообразни желанията, толкова по-голяма е лудницата...а и колкото повече искаме, толкова повече изисквания получаваме Wink
Биренка, айде ся удари една почивка вкъщи Grinning За ветрогенераторите-много благодарско, всяка информация ще ни е от полза. Соларните системи за топла вода и отопление са ясни и лесни, голямата веселба ще е с фотоволтаиците за собствена енергия, нооооо... дотам да стигнем.
В момента сме на етап строително разрешение (пак), ама тоя път сме гърмяни зайци, имам надежда, че по-бързо ще се справим.
И браво на Наката. Още едно потвърждение на моята теория, че мисленето на родителите до голяма степен определя поведението на децата. Особено голяма роля в това отношение има майката. Когато им повтаряме, че са бебета и се отнасяме с тях така, те се държат като такива (от едно положение нататък напълно съзнателно, с цел да получават известни облагии от това си положение). И обратното. Разбира се, не смятам, че прекалените амбиции са непременно градивни, трябва да знаем кога да приемаме, че нещо е нормално за възрастта и кога има повод за безпокойство. Като винаги отчитаме индивидуалните способности на детето  Peace
Пателинке, не ме плашиш хич, аз много обичам гости  Hug
Тиаааа, хайде на отчет, да чуем как е изкарал малкия, за мамата можем да си представим  Blush

Вале, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве, ти другото си го имаш!

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 12:29 от Avgusta

# 102
Олеее, какъв красив букет си лепнала, Августе  Heart Eyes Обожавам нарциси!
Ще питам за вятърните перки. Предполагам ще има значение какво пространство като квадратура ще обслужва, за да се изчисли. Още довечера ще й пиша в скайпа за инфо. Викаш едн почивка вкъщи да ударя.... аз пък викам моя мъж да ме заведе няколко дни на Пампорето, да реласираме. Аз лично не, че съм се преуморила, де  Laughing Дано го навия  Wink

Мартеа, пусна се, викаш, по пързалката  Laughing Аз вчера като си тръгвах от работа взех двама колеги за бодигарди. Ако иам нужда да ме бутнат  Mr. Green Ама нямаше нужда, де, излянах  Laughing

Краси, то и нашия път сигурно е бил на същото дередже .Снощи като се прибирах бяха минавали снегорините, но пътя не беше на асфалт, ми точно стъкло. Ще слизам после до града, но бате Боре ще ме кара.

Ако ви кажа обаче каква красота е навън.... Помните ли едно време на коледната елха как слагахме топчета от паммук, сякаш е навалял сняг?  Ей сега изглеждат по същия начин дърветата, сякаш някой ги е поръсил с топки вЪлна... Разкош!

Ох, ако знаете к'ва вкусна манджа съм сготвила... Ровя се аз за рецепти за постни манджи. Мръвка не ща и да видя, само постничко ми се лапва.

# 103
Ако ви кажа обаче каква красота е навън.... Помните ли едно време на коледната елха как слагахме топчета от паммук, сякаш е навалял сняг?  Ей сега изглеждат по същия начин дърветата, сякаш някой ги е поръсил с топки вЪлна... Разкош!

ааааа, отпуската кви розови очила слага, а?
 Heart Eyes

# 104
Валя,честит рожден ден ,мила!Любов,здраве и много щастие ти желая! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт