Вале, честито и на вас. Къщите изглеждат хубави, но просто са коренно различни от нашата концепция. Да си ходиш за уикенда означава да шеташ на две къщи, и това сме го отигравали

Ние искаме нещо от съвсем нов тип, искаме стопанство със собствени енергоизточници, зеленчукова и овощна градина. Искаме за Ники парк Тарзан с въжени играчки и дървена къщичка горе на дървото. Аз лично за себе си в града постигнах върха на желанията си, от това, което имахме в Пловдив нямах какво повече да желая, но, както се оказа, и това не е било "идеалната цел".
И за мен градът си е град и точно затова не искам повече да живея в него

Благодаря ви, момичета, за добрите думи и прекрасните пожелания
Знам, че са от сърце и вярвам, че ще успеем. Глася стая за гости с баня и тоалетна и гледка към гората, много ще се радвам да ни посещавате.Старозагорските бани са на 5 км, с колело се стига, а в хотел СПА Калиста чувам, че цял ден размазване с процедури било 15 лв....Дали ви изкуших или да продължавам

Деспина, извинявай...Отплеснах се, размечтах се и забравих, че щях да ти отговарям.
Ами, да ти кажа, Ники се облича съвсем сам, в смисъл може. В градината си се облича сам, даже се преоблича, най-редовно го сварвам с други дрехи, явно нещо суетен го раздава...Има една Биляна там, знае ли се туй дет не се знай

Обаче вкъщи си му помагам, особено сутрин. Не че не може, просто иска да споделяме това занимание, знам ли, като вид игра го възприема. Състезаваме се кой пръв ще се облече-той или тате, ей такива работи.
Аз мисля, че Ивчо се опитва да манипулира ситуацията с тезата, че е още бебе, затова гледай да не му помагаш и ти
Малките са опасни, способни са на всичко, за да привличат вниманието върху себе си (то това не се израства явно Така че ти пък във всичко го поощрявай и му повтаряй как е вече пораснал, батко голям е станал и как се справя чудесно с всичко сам