Май- 130

• 27 631
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
ама и аз като бабата на Мартеа ще кажа "подминуй" и туй...

ей, помниш като слон, моме!

Мдам, не само го помня, ами и честичко си го повтарям  Hug

Само дето любовта е да споделяш, нали така. В една реклама го казват, не съм си го измислила Mr. Green
Хехе, де да можеха да споделят с нас и някое от излишните килца  Whistling Ама не може...Най ме беше яд на мъжа ми как той си стои все 74, а аз все повече го доближавам  Mr. Green

А за Катето наистина взех да се обезпокоявам, ще й звънна утре срам-не срам  Rolling Eyes

# 256
  • София
Мерка, сигурно вече ти е поминало малко  Hug

Ние бяхме в Златоград уикенда и отскочихме и малко в Гърция, не за да я видим, а за да ядем - една кръчница на края на света, до която се стига по няколко км. черен път  Rolling Eyes
зор за хубаво ядене, ама си струваше друсането и завоите, уникално вкусни неща ядохме там.

В Златоград снимах "конското" надбягване по повод Тодоровден - ето снимки. Много ми хареса настроението, макар че стояхме малко.

# 257
Дааам, в Гърция има уникални места с уникална кухня....Понякога много ми липсват някои неща оттам, и това е едно от тях... Wink

# 258

тц Confused

В Златоград е много готино, има страхотан атмосфера.
Къде я открихте тая кръчма?

# 259
  • София

тц Confused

тогава ти пращам още  Hug  Hug  Hug

в кръчмата ни заведоха приятели на приятели, наистина е на уникално място - Котани
След границата при Златогад - Към Термес, Медуса и после Котани.
Кръчмето го държи семейство на около 60 г. - мъж и жена - тип механа е, етно, има и места за сядане отвън, при невероятна гледка. За първи път ядох сладко от моркови - толкова ми хареса, че реших и аз да си направя. Сервираха ни го с цедено кис.мляко. Ядохме още и мног вкусни салати - с рукола и сушен домат, с домати и краставици, патладжан, уникални първени картофи и страхотна скара. Подозирам как ще се ходи пак скоро.

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 11:22 от Гуш

# 260
Благодаря за отговорите! Слагам само сребърна вода, така реших. Еуфорбиум само веднъж ползвах. Нещо обаче не е достатъчна - започна и да кашляне, та довечера ще посетим док.

Мартеа, не си го слагай на сърце  Hug Поговорихте ли или ти се сърдиш все още мълчаливо?  Според мен си кажи какво чувстваш, щото мъжете не ги усещат тия работи  Tired

# 261
Гуш Ема е уникална на тази снимка 
http://novapt.snimka.bg/daily/ema-022010.476531 Heart Eyes

# 262
  • София

Мерси Буба  Hug
дражко ми е да го "чуя"

# 263
Всички снимки са й страхотни!
Сега ги разгледах.

# 264
  • София
Мерси, Мерка!

Ех, че хубава розова лентичка! Много сладко!

Аз не ги пуснах, щото скоро пак бях пускала, викам да не ви заливам.
Снимките и ги прави новата изгора на брат ми, която се занимава с фотография като хоби. Само дето майка ми я е облякла като циганче, поло, анцуг, зелен ластик на едната плитка, розов ластик на другата, 3 тотално различни цветове и форми фиби.  Twisted Evil

Ама айде и вие пуснете някоя снимчица де. Crossing Arms

# 265
Аз съм ужасно несериозна.
Имам някакви снимки, повечето са на телефона ми, половината източени, половината - не... Като съм си вкъщи и се сетя, ще кача, обещавам.

Сега ги видях и тези от Златоград. Сутринта изобщо не съм забелязала линка.
Много яко е било. Пихте ли въртяно кафе на пясък? Като разбрах какво означава "въртяно" кафе, щях да пирпадна, честно Simple Smile

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 16:19 от мартеа

# 266
  • София
Напоследък няколко пъти ми се случва да не ми побликува мнение....накратко, Мартеа, навикай му се, като си дойде да ти олекне.

Моля, някой да ми изпрати потребителското име и паролата ни в снимка.бг ...срам не срам....ама нещо не ме пуска. Да взема и аз да кача малко снимки в албумчетата ни Simple Smile Съвсем се занемарихме Simple Smile

# 267
  • София
Напоследък няколко пъти ми се случва да не ми побликува мнение....накратко, Мартеа, навикай му се, като си дойде да ти олекне.

Моля, някой да ми изпрати потребителското име и паролата ни в снимка.бг ...срам не срам....ама нещо не ме пуска. Да взема и аз да кача малко снимки в албумчетата ни Simple Smile Съвсем се занемарихме Simple Smile

за албума - оказа се, че никого не пуска. Просто ги качи ако имаш друг акаунт в снимка.бг, и с нашата парола ги пусни.

# 268
Мартеа[/b], навикай му се, като си дойде да ти олекне.

ох, душичка, разсмя ме Joy Водолейка такава Wink
Не съм си мълчала вчера цял ден. Навиках се, наревах се после в банята, не ми мина. За първи път съм толкова сърдита и бясна толкова дълго време. Обикновено вдигам от 0 до кучка за 4 секунди, после ми минава за 5 минути. Ама сега не. Толкова съм обидена, че не съм спала 2 дни Tired Мислех вчера да си събирам багажа, ама се сетих, че няма къде да ходя, нали съм си у нас Mr. Green Явно е от хормоните.

Я кажете маточината по колко пъти може да се пие при бременност?

# 269
  • София

Много яко е било. Пихте ли въртяно кафе на пясък? Като разбрах какво означава "въртяно" кафе, щях да пирпадна, честно Simple Smile

Срамота - не ! А домакините ни са видни златоградчани   Laughing
Ще им се скарам и ще го ползвам за повод да се самопоканя пак.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт