Лакове за нокти-3-та част

• 86 138
  • 710
  •   1
Отговори
# 60
danifelka лично аз купувам тези марки, защото съм изпробвала всякакви боклуци тип - Golden Rose, L`oreal, Perfect и т.н. Ами не ми вършат работа - като трайност са много зле, като съставки също, а да не говорим, че като цветова палитра нямат много от цветовете, които искам.

Ти изброяваш марките, които наистина са боклуци, аз също съм ги пробвала и не ми харесват.
Но провала ли си примерно,  лакове на Revlon или Karaja? Специално за вторите мога да кажа, че са много добри и не отстъпван на ОПИ. Колкото до трайността, аз самата се убедих, че топ-лака играе много важна роля. Скоро си направих един експеримент. Иползвах един и същ лак с различни топ-лакове и повярвай ми разликата е огромна!

# 61
Според мен си е до нокътна плочка. И аз бих се радвала по-евтините лакове да ми издържат по-дълго, но нямам този късмет.  Laughing

dydka88 какъв обезмаслител ползваш?

Използвам PH регулатора на Стар Найлз,върши ми страхотна работа,ами да много зависи и от мазнината на нокътя имам приятелка на която каквото и да слагам няма ефект до вечерта лака и се е обелил нищичко не и се задържа  Weary

# 62
  • Belgium
danifelka пробвала съм и Ревлон, Римел, Максфактор. Само Караджа не съм пробвала, за тях не мога да дам мнение.

Ревлон и Римел не ми издържат изобщо, Максфактор - средна работа.

Имам различни топ лакове -  когато не ми държи един лак, независимо от основата и топ лака, не издържа и това е.

Откъде купуваш Караджа? Винаги съм готова да пробвам нова марка лакове  Laughing

# 63
danifelka пробвала съм и Ревлон, Римел, Максфактор. Само Караджа не съм пробвала, за тях не мога да дам мнение.

Ревлон и Римел не ми издържат изобщо, Максфактор - средна работа.

Имам различни топ лакове -  когато не ми държи един лак, независимо от основата и топ лака, не издържа и това е.

Откъде купуваш Караджа? Винаги съм готова да пробвам нова марка лакове  Laughing

Купих го от маникюристката при която ходя, тя ми го продаде за 10.лв, а после го видях и в едно магазинче, но не погледнах цената. То се намира на бул. Ботев, ако тръгнеш от пл. Възравдане към ул. Дамян Груев ( посока Министерство на земеделието ), от ляво е, преди банката на ъгъла с ул.Позитано. Може и другаде да ги продават, но явно рядко се срещат или поне аз не съм ги забелязвала на други места.

# 64
  • София
Направих си маникюр тип Mannequin Hands, но да ви кажа не съм много очарована от ефекта. Вярно, прави пръстите ми да изглеждат по дълги ама ми се струва малко неестествено.

Ето:

Използвах лак от Лятната колекция от 2009 на Еси I dream in colour, цвета се казва Not Just A Pretty Face, на снимката са 2 слоя и топ лак. Малко е транспарантен Crossing Arms

# 65
Направих си маникюр тип Mannequin Hands, но да ви кажа не съм много очарована от ефекта. Вярно, прави пръстите ми да изглеждат по дълги ама ми се струва малко неестествено.

Ето:

Използвах лак от Лятната колекция от 2009 на Еси I dream in colour, цвета се казва Not Just A Pretty Face, на снимката са 2 слоя и топ лак. Малко е транспарантен Crossing Arms
......това не го разбрах.....този лак прави да изглеждат ръцете и ноктите по-дълги?

# 66
  • Провинция

Ето:

......това не го разбрах.....този лак прави да изглеждат ръцете и ноктите по-дълги?

Може ли повечко инфо,плийзззз?

# 67
  • Belgium
Нещо не си падам по тренда Mannequin Hands, прекалено "голи" ми идват ноктите, въпреки че знам, че това е основната идея.

Pampita а ти от къде купуваш Еси?

# 68
  • София

Чак пък ръцете Rolling Eyes просто пръстите изглеждат по дълги, защото цвета на нокътя се слива с цвета на пръстите и когато имаш дълги нокти визуално се удължава силуета на пръста.

Лу, взимам ги от Експерта фешън, но не съм доволна от професионализма им. Последния път бях с мъжа ми (той ме докара до там) и като излизахме репликата беше: "За официални вносители тези не са много наясно."

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 16:40 от Pampita

# 69

Чак пък ръцете Rolling Eyes просто пръстите изглеждат по дълги, защото цвета на нокътя се слива с цвета на пръстите и когато имаш дълги нокти визуално се удължава силуета на пръста.

Лу, взимам ги от Експерта фешън, но не съм доволна от професионализма им. Последния път бях с мъжа ми (той ме докара до там) и като излизахме репликата беше: "За официални вносители тези не са много наясно."
,....ти пък Pampita,човек да не те попита за нещо....така иронично отговаряш,не мислиш ли,че прекаляваш.....попитах нещо ,не ми беше ясно,благодаря за отговора...

# 70
  • Belgium
Пампита, мерси, предполагам ще мога да купя Еси и от маникюристките, които работят с тази марка  Laughing

# 71
  • София
,....ти пък Pampita,човек да не те попита за нещо....така иронично отговаряш,не мислиш ли,че прекаляваш.....попитах нещо ,не ми беше ясно,благодаря за отговора...

Да, така е. И друг път са ми правили забележка за това. Извинявай, ако съм те засегнала, нищо лично.  Peace

Лу, пробвай да си ги поръчаш от нета, мисля че по-евтино ще ти излезе.

# 72
  • София
При Скренджи видях лятната колекция на Чайна глейз - Poolside Collection, нещо ми напомня на Хонг Конг на ОПИ, ама няма и един цвят който да ми хареса. Може и да си променя мнението до лятото, де.

Нещо което определено ми харесва е Foil FX collection на Орли и трите цвята са ми точно по вкуса.

# 73
# 74
ауууу, страхотни цветове, срещали ли сте ги за поръчки онлайн?

Общи условия

Активация на акаунт