Лакове за нокти-3-та част

• 86 156
  • 710
  •   1
Отговори
# 645
Не се сещам за кой лак говориш Гага. Embarassed Подсети ме. Hug  bouquet

# 646
  • Ст Загора
Исам да ви питам какви са ви мнe нията за лаковете на  s -he и на miss sporty?

# 647
  • Belgium
Гагче, ами нормално бързо съхне, аз обикновено слагам 2 слоя+топ лак.

За около 20тина минути изсъхва, като зависи от основния лак. Хубав продукт е, щадящ ноктите, а и е 3 в 1.

Аз пък се сдобих с едно лакче на Essence, по принцип не ми допада много като марка, но този цвят ме грабна, а беше и последния  hahaha

# 648
Лу, много хубав цвят. Crazy
Аз си взех един нежно жълт.  Heart Eyes

# 649
Исам да ви питам какви са ви мнeнията за лаковете на  s -he и на miss sporty?

Имам само един на S-he, какво да кажа, съхне си нормално, средна трайност показва... Доволна съм, цветът също е много хубав.

# 650
  • Ст Загора
Исам да ви питам какви са ви мнeнията за лаковете на  s -he и на miss sporty?

Имам само един на S-he, какво да кажа, съхне си нормално, средна трайност показва... Доволна съм, цветът също е много хубав.
мерси  Hug

# 651
  • Belgium
Долс и аз го гледах този жълтия цвят, но накрая си купих сенките в жълто  Laughing

А на живо толкова бледо и пастелно ли седи като на снимката?

# 652
Не се сещам за кой лак говориш Гага. Embarassed Подсети ме. Hug  bouquet

Ами...на ОПИ, хамелионов, беше с него на срещата в мола  Grinning - много ми хареса и го запомних  Blush  Hug

# 653
  • Belgium
Да не говорите за дизайнерската серия на OPI?

# 654
О да от дизайнерската серия е DS 030.

# 655
  • Belgium
Ето го:

# 656
А, точно той!   bouquet

Вече два поредни пъти карам да ме лакирват само с него на маникюра, страхотно ефектен е и безкрайно траен.

Преди няколко дни братовчедка ми като го видя и ме пита с Катрин Арлей ли съм, имали същия цвят. После го видях и в магазинчето, ама все не ми се вярваше да стои толкова хубаво.

# 657
ха, да се включа и аз тук, че не ми стигат десетките парфюми, а лаковете ми се роят от както се помня Embarassed Rolling Eyes
И веднага виждам доста познати лица от другата темичка Hug Hug Hug   bouquet
Този последния ОПИ е точно мой тип - обожавам розовеещо оранжево и оранжевеещо розово Heart Eyes Heart Eyes

сега си погледнах в хладилника ( то друго няма там) - имам DS029 и DS035, но честно да си кажа доста съм разочарована от тази серия. DS029 изобщо не изглежда по начина от палитрата като е върху ноктите, а DS035 го слагам само и единствено върху основа от един много тъмен паталаджанено-кафяв на ОПИ, за да се получи красиво, Иначе 35-та ужасно прозира и е безлична самостоятелно Confused

Последна редакция: чт, 27 май 2010, 10:32 от Asinka

# 658
Кой е номера на Катрин Арли, който отговаря на DS030, аз имам нещо подобно на DS029.

# 659
  • Belgium
Ох, сега ме хвърлихте в размисъл с този дизайнерски на OPI, мен също много ми допада. Но разбира се в България тази серия я продават по-скъпо от другите серии на OPI, защото била "дизайнерска"  Joy

Относно лаковете на Катерин Арлей, много ги хвалят из форума, отидох два пъти да ги разгледам - ми нещо не ме грабват цветовете, за сега така и не съм си купила от тях.

Асинка, добре дошла  Hug

Общи условия

Активация на акаунт