Лакове за нокти-3-та част

• 86 114
  • 710
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Pink Flower, аз го имам, бих го определила като светъл корал. Много ми допада, вече го ползвах и за педикюр и за маникюр, но трябва да си го видиш наживо, че аз съм много  тъмна  Peace

е разбира се,че първо ще го видя,ама ако може само номера да ми кажете кой е,защото като отида и поне да знам за кой да гледам Wink Peace

Номера е 917 Wink

# 691
MAC Riveting Matte Nail Lacquers

# 692
Руми, а покривен ли е? Аз си го взех преди повече от месец и така и още не съм се лакирала с него  Embarassed
Все още не съм се лакирала, но тази сутрин пробвах цвета върху нокътя на мъжо и...не е особено покривен, но след 2-3 нанасяния стои добре. Само дето малко блясък му липсва, но за целта имам брокатени лакове и като сложих отгоре се получи много добре.Е, после мъжо 20 минути го маха, но... Laughing

# 693
  • София
Pink Flower, аз го имам, бих го определила като светъл корал. Много ми допада, вече го ползвах и за педикюр и за маникюр, но трябва да си го видиш наживо, че аз съм много  тъмна  Peace

е разбира се,че първо ще го видя,ама ако може само номера да ми кажете кой е,защото като отида и поне да знам за кой да гледам Wink Peace

Номера е 917 Wink

Еее супер,точно за тоя ми бяха казвали,ама така и не го бях намерила,пак ще потърся
Благодаря ти Hug

# 694
Densi - отдавна се заглеждам по матовата мода, но все не ме влече и някак мисля, че няма да стои толкова добре, колкото лъскавия лак  Thinking

# 695
Аз също, но така и не ми стаха любими матовите лакове. Всъщност много рядко нося. Предпочитам лакове със силен блясък. Най-много харесвам дизайнерската серия на Опи, точно като за моя вкус са правени и ми издържат страшно много.

# 696
  • Belgium
Мили момичета, само да напомня, че скоро трябва да направим нова тема.

Който иска да се заеме  Laughing

Може би трябва да разширим малко предмета на обсъждане и да включим и ноктопластика, гел-лакове, какво мислите?  Thinking

# 697
То няма ли вече такива теми?

# 698
  • Belgium
Има, мисълта ми беше, че би могло и тук да обсъдим, ако някой си е сложил гел например или нещо друго.

Аз лично няма как да допринеса за такава дискусия, защото досега съм била само с естествени нокти, но може да изникне някаква интересна информация, знам ли  Laughing

# 699
Може да. Аз съм била 5 години непрекъснато с акрилен прах. Повече обаче не бих си сложила.

# 700
Аз съм за, и без това следя и темата за гела.

# 701
Според мен да си останем на лакове. Има си теми и за гел и за декорации. Ако някой му се показва нещо точно тук пък никой няма да се разсърди нали  Wink

Много ми хареса колекцията на Addri! Много ме влекат тези сини, зелени, жълти и всякакви ярки цветове, ама все не смея да се лакирам...нали уж трябва да съм в бизнес дрес код заради работата и съм станала голяма консерва  Confused

Искате ли всички да си снимаме лаковете и да си сложим снимки тук Grinning?

Денси, аз така и не можах да го разбера къде е този магазин с/у Wenice? Да не би да е един в сградата на КРИТ? Там има доста лакове?

# 702

Денси, аз така и не можах да го разбера къде е този магазин с/у Wenice? Да не би да е един в сградата на КРИТ? Там има доста лакове?

Точно там.  bowuu

# 703
Да точно там. Hug

# 704
Аааа тенк ю!   bouquet
Да, там има готини ОПИ-та! (само че имам подаръчни талони -много- за БЗ и трябва да ги изхабя  Blush)

Да ви попитам, когато лака е като "пресечен", разделен един вид, това означава ли, че е развален?

Общи условия

Активация на акаунт