Отговори
# 525
Саши е с бронхиолит/бронхит при децата/.Натъпкан е с лекарства до дупка,а днес се наложи да го снимаме на рентген.Пълна гадост. Cry
Норче,ти поне си виждала моя Дани.Не е дебел,нормално дете.Но на 4м. е бил: 8 650 и 70см.,на 6м. е бил 10 600 и 74см.Носеше дрехи за 18м.Саши и той е едричък,на 4м. е 8 000кг и 66см.Вече сме на дрехи 9-12м.
Лека от мен,отивам да правя инхалация на бебето.

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 22:32 от ДесиХ3

# 526
Ani_Boland ,добре дошла  Hug
Ger4o ,честито  Peace Да си изкарате по "Вегаски"  Wink...после и снимки чакаме  Grinning
Ох ДесиХ3 ,да се оправя бързо Саши  Praynig Hug
Лека и спокойна вечер от мен момичета  Hug

# 527
Здравейте от мен.Минавам на бързо да ви изчета.
Деси,много неприятно,дано Саши бързо се оправи Praynig Hug

# 528
Здравейте мили мамчета,

Ние с Алекс сме добре. Гледкаме си се в къщи, тук в Балчик тъкмо днес се пооправи времето и се зарадваш, че ще мога да изкарвам малко зверчо на двора поне и пак го дават да завали Sad. Е, няма как, пролетта е близо, ще си наваксаме с разходките.
Честито на всички с месечинки, рожденници и други поводи за радост  bouquet
Деси, да се оправя по-скоро малкото адашче, че мн се измъчихте и двамата. От мен една голяма  Hug
Герчо, Вегас, смело напред-да си изкарате мн хубаво и да си починеш подобаващо, че имаш нужда от почивка като си представям колко ти е натоварена ежедневната програма. Ще чакаме с нетърпение хубави отзиви и снимки.
Ани, добре завърнала се, ха дано да донесеш хубаво време от Испания, че тук по нашия край се заринахме със сняг, ама буквално. Честити зъбчета на малчо, да са мн бели и здравички всичките Simple Smile
А забравих да се отчета за консултацията миналата сряда-качили сме 1 килце и 4 см(т.е 7 кг и 66 см). Биха ни втори Пентаксим, малчо като истински мъж не се разплака никак и всичко беше наред.
Аз изтеглих от нета една обширна статия за масаж и гимнастика, принтнах я и започнам да я правя редовно на моя малък мъж, че масажчета си правим, ама си гимнастиката сме малко нередовни. Малко ме притеснява само,ч е понякога чувам на Алекс ставите(или и аз не знам какво) да пукат, когато го взема, на крачетата най-често. Двете докторки, при които го водя гледаха крачетата и уж казаха, че всичко е наред, но аз се притеснявам малко и мисля да го заведа на ортопед, за  мое успокоение. Само не знам дали всички ортопеди се занимават с бебета, защото тук е малък град и има само един специалист, който идва от Варна.
Май доста разбъркан и хаотичен ми стана поста, затова да вземем да спирам с писането, сигурно пропускам някой, моля да ме извините, пак ще пиша. Сега ви пожелавам лека и спокойна бебешка нощ и целувки на мъничетата Heart Eyes

# 529
Норче, аз се разбих като чух килата.А не е дебела и тлъста.Има къде да я щипне човек, но не е разплуто бебе  за да се притеснявам.А и докторката каза, че за ръста и е нормално.Ама аз като чух 8.500 и като казах ''ИИииИИИИИ'', пък сестрата ме поглежда и вика ''Ми я се погледни ти колко си висока''.И в крайна сметка всичко си е ген.аз съм 175см.  мъжът ми е близо 190см  мъжага.Батковците по толкова са били на 3 месеца.А тя на 4  и половина.Но все си мислех, че като е момиченце и се роди 3.300, братята и са по 4 кила, че ще е по-елегантничка Rolling Eyes...ама нъц.Няма нищо - сега я мачкам и стискам, че като я сложа в проходилка след някой месец и край  с дебелите кълки.Така, че ги намачкай едно хубаво и не се притеснявай за кила.Достатъчно ще гладуват като порастнат. Hug
Ще изнамеря снимки на кльощите, дето бяха извън нормите като бебета и ще ти ги пусна да се успокоиш.
Ето го големият скакалец  

http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?pid=252527&id=1792047860

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 23:27 от monnnn

# 530
  • Пловдив
Здравейте,момичета!

Ани,добре дошла Hug.Много ни липсваше Heart Eyes

Момичета,много ме радвате с вашите грамчета,за разлика от при нас.
15 дни -100гр само,без сантиметри.Предният път за 5 седмици-300 грама.Офффф Sad
Вари го,печи го-малко е Thinking
Отделно гастроентеролгът ми състави един план за захранване,от който ахнах ,педката-друг ,който аз повече харесвам,но все пак съм много объркана,защото всичко ми идва в противовес на разбиранията,опита и т.н.

Исках до 6 м да я изчакам и тогава да захранвам ,но явно няма да стане.

Ще трябва и АМ да давам,пак във връзка с рефлукса и малкото грамчета.

....
Лека

# 531
  • София
Monnn, много са ти сладки децата, а малката Дара е само за щипкане и мачкане.

Деси, Стайли, дано това да е краят на болестите и по-бързо да се оправят дечицата!

Ани_Боланд, здравей, аз съм от нововключилите се мами Hug
Герчо, ето една добра възможност да се наспиш, въпреки че в казината няма прозорци и можеш да откараш няколко нощни дежурства над рулетките. Но...веднъж се печели големия джакпот!!!

Миркам, ние също сме от слабичките. Боян сега е 6кг., като няма рефлукс. Питах доктора дали не е слабичък, но той ми каза, че щом е в нормите за възрастта, няма проблем. За последните 20 дни сме наддали само 200гр.

Нямаме определен режим на хранене и сън ( всъщност той през спи 2-3 пъти по 15 мин.) и всеки път се чудя кога да му дам да яде. Вие чакате ли да минат примерно 2.30-3часа до следващото хранене или давате при всяко реване? Дали е по-добре да огладнее хубаво и тогава да папка, или просто да хапва честичко и по малко. При втория вариант имам чувството, че все гладен си седи Thinking

# 532

Ронка, качи ли снимка на момъка, че СВ. Валентин без него няма  Wink

Hug Heart Eyes Kaк да не те обича човек?
Качих снимка, веднага щом ми каза. Взимам си бележка бързо. Wink

На мен нещо ми е сдухано. Преди малко се скарахме с половинката и ми идва да хвана гората. Whistling

# 533
Ронка,  Hug
Миркам,  Hug
Аз съм на път тотално да полудея. Кашилям от една седмица сигурно, но тая нощ положението стана нетърпимо. Просто имах чувството, че ще си изкашлям дроба. Тамън заспях дълбоко и ева се събуди да яде и сегя не иска да заспива, а аз трябва да ставам след 2 часа. До момента съм спала към 1 час и ще падна просто, ма не ще и не ще. Сега я оставих сама да се вразуми.
Kitty , аз определено не съм хазартен тип и отивам във вегас да гледам представления. Дори нямам идея как се итграе на рулетка, ма ме съмнява да се запаля толкоз, че да не отлепя от масата. Е, сигурно ще пусна някой долар в ротативките, ма Вегас няма да забогатее от моето посещение там.

# 534
Ронка, не му се връзвай, ако това ще те "стопли", знай, че периодът е много гаден до 10 март (ретрограден Марс) и има разни търкания с партньора, нерви... Аз отдавна да съм заживяла в гората... Моя замина за 3 седмици и на мен направо ми се видя сметката да съм "ти баща, ти майка".
Ау, какъв е чаровник-омайник Кристиан! Ти затова го криеш, свекърва такава Simple Smile

Моннн, мерси за успокоението, твоите "скакалци" са много сладки - слушат ли? Моите откакто се родиха бебетата станаха по-задружни и като че ли изведнъж пораснаха.

Деси,мерси и на теб за успокеонието за килата, вярно че твоя Дани е голям сладур и е идеален, не мога да повярвам какъв дундю е бил, я ги нацелувай и двамата, бързо да оздравява Саши  Hug/

Мира, Дианка ще е елеганта мадама  Peace

Гер4о, много съжалявам за кашлицата, пий някакво сиропче. И аз съм с малко сън и на работа следобяд много ми се спи,  ама издържам някак. Неодспиването прави по-трудни опитите ми да вляза във форма физически и психически, но няма да се дам лесно. От понеделник започват постите, пък да видим дали ще устискам поне да постя до 4 април.

# 535
Добро утро! Аз първа ли съм днес?

Герчо, айде, късмет! Пък удари една рулетка, интересно е. А за помпата, мисля, че няма причина да не може да я вземеш в кабината. Даже, ако ти паднат батериите, можеш да я заредиш при стюардеските.

Норче, явно защо се получават толкова конфликти с мъжете. Те звездите били такива. На мен и наказателния секс не ми се получи, защото ми дойде, въпреки, че почнах пак Церазета. Много странно, като пич хапчета ми идва, като не пия, не ми идва  newsm78. Е все пак си е взел поука и мек като масло мъжа ми. Сега тръгна за Танзания и да видим как ще се върне.

Ани Боланд, добре си се завърнала. Липсваше ни.

# 536
Добро утро!!!Кафето

# 537
Добро утро!
Норче, Алекз до 2годишна възраст беше над нормата за възраста си на абсолютно всяка консултация. В голям шах се бях хвърлила, никой от моето или от на Джъстин семейството не е пълен  newsm78 Беше много лаком! В момента в който видеше че му свършва пюрето в бурканчето или кашата в купичката, почваше да реве! Като тръгна на ясла се наложи няколко пъти да се карам с лелките, защото постоянно му даваха допълнително! Бил единственното дете което всичко си изяждало и те много му се радваха  Laughing Никога не съм му давала да яде на корем гризки, бизквити, солети и т.н. В изобилие плодове и зеленчуци колкото и каквито си поиска... На около 3години се издължи и вече хич не е тумбест, съвсем нормално изглеждащо дете. Апетита му си е нормален, не се тъпче като преди, но пак яде каквото му дам.... Така че хич не се тревожи.
В същата връзката, МИркамче, знам как се чустваш, все едно ти се редят едно след труго... Много е трудно, но се постарай да приемеш фактите за даденост и да се наслаждаваш на растежа на малкото котенце, не се вглъбявай много в проблемите. Сигурна съм че след 1година ще погледнеш назад към тези дни на притеснение и ще се чудиш на порасналото детенце... Нещо речта на български не ми върви  newsm78 Какво се учудвам, близо 2месеца само на Английски  Laughing
Деска Прегръдки на теб миличка! Сашенцето бързичко да се оправя, извеждай го навън докато е хубаво времето, аз вярвам че свежия въздух прави чудеса за дробчетата. Не знам какво друго да те посъветвам. Целувки и прегръдки!  Hug
Герчо Супер новина!!! С коя авиокомпания ще летите? ЗА колко време отивате? В кой хотел? Бях във Вегас преди година и полувина, невероятно е!!! Задължително посети ПРемиум Аутлет Мол и за Шоу, аз изгледах доста там, любимото ми беше Cirque de soleil и The blue man group. И една романтична вечер задължително идете на ресторанта в Belagio  да вечеряте и да гледате шоуто на фонтаните.
Гушки на всички, още веднъж благодаря за топлото посрещане и вие ми липсвахте!   bouquet

Моля варненки да ми дадът на ЛС мобилните си, че си загубих телефона в Испания и нямам  номерата на никой

# 538
Герчо, добре дошла в отбора  Sick, някакъв супер гаден вирус е, кашлица от дъното на дробовете и без край. ВЕче изпих 10 сиропа, и нищо. Дано се оправиш бързо, аз от вчера съм със зверски болки в гърлото и хрема. Равносметка, от един месец все съм си болна Sad
И ние бяхме на косултация, Марина е 6,400кг и 64см.
Накарах да я прегледат много внимателно, гърло гърдички, всичко е ок, не е прихванала от нас, според доки, трябва да увлажнявам въздуха.
Бихме и пентаксим-а и превенара, и милото много рева, чак в колата се успокои, и ме гледаше едно такова ококорено, сякаш искаше да ме попита "мамо, какво още си ми подготвила"
СЛед това беше спокойна, ама нямаше апетит, заспа в 21, и се събуди в 4, като не беше яла от 18. И сега не иска да яде, ама е много доволна, ритка смее се Simple Smile

# 539
Добро утро и от нас! Аз се наслаждавам на сутрешното Coffee и на вашата компания.
Да споделя за килограмите-до сега всеки месец не падаме под 1 кг.Вече сме 7,500 и 65 см.На последната консултация питах не е ли много,но лекарката каза,че ще спре да качва по толкова. Понеже каката ми растеше по-финна сега бях малко в чуденка,но явно си е до детенце. И пример като на Ани Боланд-на моята приярелка синчето до като проходи беше голям дундак,но после се издължи и сега е такъв слдур.Да са ни здравички само!!!
     Ани Боланд,хубаво е,че се завърна.Усещаше се липсата ти  Heart Eyes
     Герчо, страхотно е това,което ти предстои  thumbsup

Бързо оздравяване на болните!!!!

Общи условия

Активация на акаунт