Отговори
# 510
Еййй, мога да кандидатствам за най-голяма бебе...вие се притеснявате за 7 кила, а ние сме....8.500 и 70см!!! Crazy
Норе, нашето педи каза да замествам едно хранене, ама аз все си мисля, че ще и давам по 100г пюренце и 50-60мл мляко като направи 5м.Иначе за дължината си е нормална, не е разпльоснато дебела, а си просто голяма.Ние с мъжа ми също сме високи, така, че не се шашкам.Бактовците на тия кола са били на 3 м., а сега са си напълно нормални деца, само че са високи.
Герчо, когато Дара беше зверски подсечена и изписаха Тридерм - мина и за 2 дена, а беше нещо страшно.Но тя имаше и гъбички.А доки каза, че всичко това може да мине, ако е лято и я почна на пелени.Гаранция щяло да мине за 3-4дена без нищо.И по време на смяна на памперс - по30-40мин  гола да ритка.Дори сега като я видя, че се зачервява я оставям 1-2 дена да и диша кожичката по половин час и е готова.
Ел, и ние сме с такива пъпки, от слюнката е. Peace
Юле, смяла съм се наравно с Никол.Много са готини като се смеят така. Hug

# 511
Честити месечинки на Габка на Vanirra и Никола на Vanya_P
Честит ти рожденик Only One да те слуша и обича много мъжо!!!
И нашето дупе не е било никога подсечено,но пък му се получиха едни като лишеи и това било от памперсите-запарено един вид и ми изписаха Клотримазол.
На 14 ние ще излизаме някъде на ресторант с приятели ама подаръци едва ли ще има
Rolling Eyes

# 512
Laughing ей, Чипче, развесели ме с този наказателен секс!  Joy. Ама как да го разбирам? Да му ударя един секс ли или да го оставя на сухо. Ако е първото само ще го зарадвам, ако е второто, няма да се трогне, защото така или иначе му се случва от дъжд на вятър. Simple Smile

Ипанемче, и аз се притеснявам скъпа, ама няма как. Да, първо ще и е пътуването до Швейцария. За рева, баща и ще се трогне, но не и аз. Еми кво да направя. Децата ревят. Преди като пътувах постоянно имаше бебенца да ревят.

Да си сверя чесовника аз пак. Вие още ли кърмите на поискване или вече си имат бебчовците режим? Валерията нема никъф рижим Simple Smile!

А не съм само аз да отдъхна Grinning - кърмим се по много и на често както казвам- че и от 10-тина дена не само че не спря да се буди на всеки 3 часа през нощта, ами и учести - на 1,5 или 2 часа Crazy  Тъкмо се чудих днес и аз докога е това "на поискване".....до гимназията ли?  Crazy WhistlingЗа сметка на това съм станала слаба като фиданка - то от толкова безсъние остана и да дебелея Mr. Green

# 513
Хриска, Моон, Благодаря за успокоенията за пъпките...сега смятам да сваря лайка и с едно тампонче да почиствам...изглежда наистина е от слюнката, защото сега спахме и не се е лигавила от 13:00 и изчезнаха...

Моон, аз първото си дете големи притеснения имах, че все едричка и дебеличка...а сега кльощавелка мамина стана...ама да не губя традицията почввам да се притеснявам за второто...ама и ние сме 7кг и нещо, и сме над 63см...Но е факт, че двамата с баща и сме високи...поне не сме дебели все още  hahaha

MVinzens , храним се прозиволно на поискване, макар да има ориентировъчен график....и нощем се храним, та за това всииички ми дават съвета, как да му давам вода на детето....и аз слабея, въпреки ужасно огромните количества, които изяждам, чак ме е срам...
А детето като не иска не суче, никой не може д аме убеди, че го тъпча...като каже не...като се дърпа- хич не давам, сега към 18:00 само си дръпва да си утоли жаждата...и сутрин към 6:00 пак не и се яде...чак в 9:00.

Излизахте ли на разходка, аз излязох, стигнах до първата пресечка и се заседнах ...та до там се отказахме...офтикясахме в къщи...добре, че днес взехме братовчедаката, че да си изграят...три деца си е хубава работа!

За Свети Валентим, мисля да си избера подарък, чувствам се ввлюбена...в двете деца... Joy Ама няма да е сърце, че никога не съм ги харесвала Simple Smile

# 514
Ипанемче, аз от безсъние дебелея!!!При някои хора организма, когато е подложен на стрес и му липсва нещо си го набавя като компенсира липсата му с натрупване на мазнини. Peace
При такъв терор Герчо трябва да се е свършила. Joy

# 515
Laughing ей, Чипче, развесели ме с този наказателен секс!  Joy. Ама как да го разбирам? Да му ударя един секс ли или да го оставя на сухо. Ако е първото само ще го зарадвам, ако е второто, няма да се трогне, защото така или иначе му се случва от дъжд на вятър. Simple Smile
Да си сверя чесовника аз пак. Вие още ли кърмите на поискване или вече си имат бебчовците режим? Валерията нема никъф рижим Simple Smile!
Това е една смешка от нашия живот, значи веднъж мъжа ми ме е ядосал, а аз се оплаквам на приятелките и те ми викат тогава "накажи го! Не прави секс със него!", а аз им отговарям,"ААА, не, без секс никога, няма да наказвам тялото си заради него. По ксоро сърдита, но ще првим секс." И те викат - "значи наказателен секс" и ми допадна.
Е той не се плаши като му се заканя с такъв секс, но пък след това винаги се сдобряваме, така че има положителен резултат от "наказателния секс" Изпитана рецепта Joy Joy Joy

А за кърменето на поискване - ние още сме така. Когато пожелае, тогав си сучи. Не мисля и да я лишавам от това удоволствие-то е и нейно и мое!
Пъпчици около устата  няма, но по брадичката, която е двойна, се зачервява!

# 516
  • София
el, и моя малчо има същите пъпчици, от лигавенето са, няма друго от какво. преди месец ги нямаше

Ипанемче, и аз се притеснявам скъпа, ама няма как. Да, първо ще и е пътуването до Швейцария. За рева, баща и ще се трогне, но не и аз. Еми кво да направя. Децата ревят. Преди като пътувах постоянно имаше бебенца да ревят.
Дано пък не плаче бебка, но дори и да плаче, да не те притесняват другите хора, то и нашия тати в това отношение е много  смотан. Като бяхме на морето с каката да не съм я хранела с пюре в заведенията - е какво детето гладно ли да седи, или да съм ходела другаде да я храня. После пък като по-голяма не трябвало никъде да ходим с нея, че много се омазвала като се хранела. Абе мъжка им работа, ама аз не му обръщам внимание  Crossing Arms
За режима - и ние още нямаме такъв, освен за спането - гледам да го слагам за нощния сън към 20:30
За сухата кожа - ще следя за отзиви за хубава козметика, че каката има проблем и лошото, че се чеше и то зверски и си прави рани и само я дебна да не го прави. Взех прехваления А дерма, който е 30лв и ще чакам за подобрение до 2 седмици  Praynig Иначе миналата година й предписаха Линола Фет за баня и Lipobase. Но явно, че кожата изсъхва повече зимно време, лятото си беше добре.

# 517
  • Sofia
Сгодена,ще се постарая колажчето да е готово до утре вечер  Whistling

Ако искаш да добавиш снимчица го направи,че ми трябват още 4  Mr. Green

# 518
ЕЕЕ добре, успокоихте ме с това кърмене на поискване. Вчера нали една сестра ме заяде, че вече била голяма и да съм я хранила на режим. И да съм я тренирала да спи по 12 часа без прекъсване  newsm78.
Софи, много са прости мъжете на тази тема явно.

Аз на моя за Свети Валентин му подарих вече. Безжичен рутер за интернет, че стария ни не става за новия апартамент. Много остана доволен и ме пита с какви пари съм го кулила и колко струва. И аз, е как, нали е подарък, не казвам. Той след малко се сети. "АА, то с кредитната карта си платила"

Чипче, може пък и да го накажа с наказателен секс. Той ще се върне тази вечер късно и естествено уморен, може и гладен. Та хич няма да му е до секс, ама аз затова ще го изтормозя, хахах, хихихи  Mr. Green

Айде лека!

# 519
Ипанемче, аз от безсъние дебелея!!!При някои хора организма, когато е подложен на стрес и му липсва нещо си го набавя като компенсира липсата му с натрупване на мазнини. Peace
При такъв терор Герчо трябва да се е свършила. Joy
Аааа, аз от стрес яко дебелея. Вече съм 10+ над това, което излязах от болница. Ще го мисля нататък.
Софи, що се стяга така тоз човек... Ние с моя мъж сме непукисти. Иван като беше на година и бяхме на първото си море и аз нон стоп - не ходи там, не прави това, не прави онова... Гледам аз, че май съм единствената, дето прави забележка пък и аз взех да правя като чужденците. Хапвам си, пък детето каквото иска да прави. Ми вика, ми хвърля храна, ми крещи - да, дете е и всички останали деца също го правят. Откакто спрях да правя забележки нямаме проблеми - Иван се чувства голям и бели не прави. А иначе аз не само, че съм от майките, които хранят по заведения, че ги карам дори да ми ги топлят  Joy
Май на вас не се похвалих - взехме американски визи преди 2 дни и на 15 март заминаваме за Вегас  Mr. Green. Вече стягам пътешествието и се надявам, че ева няма да се отбие за 10 дни, ма каквото - такова. така и така 3 хранения са и с цедена кърма, ако трябва ще са и и останалите 3 с цедена кърма - не ме мързи. Незнам обаче как ще ми дадат да си взема помпата в самолета, ама ако трябва ще им показвам нагледно.

# 520
Айде задрвейте най-накрая от българска земя  Party Прибрахме се преди два дни и не знам да се радвам ли, да плача ли.... Със смесени чуства съм, като кацнах на летище Варна, излязохме навън, -9градуса, лед, киша, ужасна мръсотия навсякъде, дупки..... нямам думи...

Радвам се, че поне съм пак в нашта Октомврийска групичка  Wink Нямам никакъв шанс да изчета всичко назад, започвам да съм активна от днес. Ако някой нещо ме е питал или съм изтървала нещо важно казвайте!   bouquet

РАЙЪН ИМА 2 ЗЪБА  #Crazy Други зъбясали има ли?

От утре почвам да го захранвам с каша, защото само с млякото не устисква вече. Изпива огромно количество и след 2 часа пак е озверял от глад. Днес бяхме на консултация 7740гр и 65см.  Rolling Eyes

# 521
Сгодена,ще се постарая колажчето да е готово до утре вечер  Whistling

Ако искаш да добавиш снимчица го направи,че ми трябват още 4  Mr. Green
Добавих снимка преди да пусна отговора.Нямам търпение! Hug

# 522
Ani, добре дошла отново в нашите редици. Hug
Слагай снимка за любовния колаж на Райън. Wink

Герчо, айде честито. Няма да се отбие Ева за 10 дена. А Иван ще водите ли с вас, че не разбрах?

Малеее, умрях от студ, ей. Натиснаха ни минусови Т и в дневната няма стопляне. Едва 20гр. а аз треперя като лист. Хубаво, че в спалните е топличко-22-24гр.

Моя малък змей таз вечер ме бойкотира и не иска да заспива. Оставих го да си помрънка малко. Иска компания, да ми гука и смее, ама не е познал. Време за сън е, от 16ч. е буден има време за всичко, и за гукане и за смях...

# 523
......Незнам обаче как ще ми дадат да си взема помпата в самолета, ама ако трябва ще им показвам нагледно.

Ger4o, представям си какво ще му се случи на този, който се опита да те спре  Peace Браво за Вегас, да си изкарате страхотно! "Прасни" една рулетка и за нас, пък дано спечелиш!

Ванирка, честити 4 месеца на Габи, Честито и на другите сладки бебенца! Чоко, за съжаление, въобще не пише - нито тук, нито в близнашкия и липсата и много се усеща, тя беше толкова активна и готена. Бейби Уан сигурно и е трудно и няма време.

Деси, Стайли, пожелавам ви бързо да оздравяват децата  Peace

Кака Дора
, Браво на теб за диетата и за страхотния резултат! А аз, дето бях много отворена, изкарах 14 дни и се отказах, хубавото е , че си останах с 3 кила надолу, ама има още много да свалям...

Моннн, да, мисля след 10 дни като направят 5 м да започна да ги захранвам, дано се повталят постепенно, и ние сме "едрички" , ама вие ме разбихте с тези 70 см и 8,5 кг!

Чипче, това с наказателния секс много гот,ама аз нещо хич нямам желание нито за наказателен, нито за показателен, нито за никакъв...

Оо, Ани, Биенвенидос а Булгария! Бесос и Абрасос! Как е животът в Испания? Честити зъбки на Райън! Ти ако знаеш каква зима беше във Варна докато ви нямаше, тая киша ще ти се струва първа пролет Simple Smile

Ронка, качи ли снимка на момъка, че СВ. Валентин без него няма  Wink

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 22:15 от noraishkova

# 524
Рони, Норче мучас грасиас за топлото посрещане! На Райън зъбите му избиват без особенни усложнения, освен че МНОГО се лигави и постоянно се задавя и закашля от това наличие на слюнка. Иначе знам за зимата, ама аз от Испания донесох хубавото време, днес във Варна +11градуса и слънце се опитваше да изгрее  Party Айде лека и до утре   bouquet
Рони и Райън днес рева около 1час преди да заспи за следобедния сън. Вече му е време за дневен режим на дрямките. Според мойта книжка, първа дрямка в 09:00-10:00, втора в 13:00-14:00 и третата е опционна в зависимост от това кога си ляга детето. Той сега ляга в 20:30, яде в 05:30 и после кум 07:30-08:00 е нуден... Мен идеално ме устройва   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт