Отговори
# 585
Добро,Силве! Simple Smile

# 586
Добро утро.
Ммм Силве, много хубаво кафе с настроение Heart Eyes
Ние днес с малката бръмбъзъчка и едни приятели ще ходим на пикник. Подухва лек ветрец, но се надявам да не се засили Praynig

# 587
Тук ни отвя дограмата през нощта,такъв вятър имаше.

# 588
Здравейте  Hug

Благодаря за прекрасното кафенце  Hug Hug Hug

И при нас духаше страшен вятър снощи  ooooh! изгасна тока за около час и малката пощуря ви казвам  Rolling Eyes Толкова много не е ревала никога а бяхме на свещи и то не една или две и не беше много тъмно и не можахме да разберем защо толкова плака а като дойде тока почна да се хили и закача  Laughing

Деска как е Саши  Thinking На Габи и изписаха някакъв антибиотик само три хачета са и нещата се овладяха  ooooh!

# 589
  • Пловдив
Добро утро от нас! Минавам набързо, че тук е пекнало едно слънчице и ще използваме таткото да ни разходи по магазините  Wink

Ani_Boland, добре завърнала се в родната действителност  Hug Определено детето се чувства мнооого добре като следваме режима от твоята книжка (само вечерното сериозно заспиване ни е все още малко трудно, но ще се справим и с него).

Извинявам се, че не съм в час, но коя е тази книга?

Книжката се казва Healthy sleep habits, happy child от Dr. Marc Weissbluth - за съжаление е само на английски, аз лично си я взех от английския e-bay

# 590
Здравейте, мили мами
много отдавна не съм влизала във форума и много ми липсвате, но имам много проблеми с малкия и нямат край.  Cry Милото така се изтормози  Sad Първо имахме доста продължителна жълтеница и лежахме в болница, започна да се храни доста капризно, дори и почти не хапваше, отслабна и никои не може да разбере какво му има. Миналата седмица пуснаха изследвания на хормоните, т.к се съмнявали за някакво хормонално отклонение, /продължителната жълтеница била признак за това/ и резултатите му не са в норми - FT 4 е в норма, но TSH е завишено- 6.230mlU/l, при референтни ст-ти 0.35-5.00.  Sad Четох, че това води до изоставане в развитието и е нещо много страшно. Милото ми детенце. Сегя ще търся детски ендокринолог и ви моля ако някой знае добър такъв във Варна или в София да пише. Имам нужда от вашата помощ, мами. Благодаря ви

# 591
O,Bambi,стискам палци и се надявам диагнозата да е благоприятна и дететнцето ти да се оправи скоро. Praynig HugКураж,мила.Потърси теми из форума,може да попаднеш на полезна информация.
Стайли,Сашето пие Клацид,минимум 5дни,кортикостероиди,противоалергични+ инхалации с Вентолин.За съжаление  е много малък ,няма изградена имунна система и не може да се бори сам с инфекцията.Затова се влоши така бързо,а се лекува така бавно. ooooh!

# 592
Бамби, добър ендокринолог е д-р Катя Тодорова.Не е детски, но нищо не пречи да попиташ дали няма да ви обърне внимание.Лекува предимно с хомеопатия, ноето на мен ми харесва.

# 593

Момичета, аз само да попитам, знам, че е още рано, но снаха ми е в Мами април/май 2008 newsm78, те вече втора година се събират. Сега си организират среща за през юни. Ние ще се съберем ли за годинките на бебетата ни? Да кажа отсега, че съм за!

ОО това е супер идея! И аз съм за! Обаче трябва да е някъде в центъра на българия, че да е удобно на всички.

Ние днес купихме столче за колата, че кошницата и е много тясна на мишката вече. след малко отиваме за стол за хранене. Дадоха бабите едни пари и бързаме да ги изхарчим, докато половинката е свободен, че като тръгне на работа в понеделник не се знае кога ще почива пак....

Връщам се да чета!

# 594
  • Cambridge, UK
Bambi, дано детенцето ти се оправи скоро.

Годинката е далече, хайде да се съберем за 6-те месеца, тъкмо ще е топло!

# 595
bambi-24, а ти как си със щитовидната, пусни си и ти едни изследвания. Аз съм с Хашимото, след първата бременост, и много стриктно ме следиха, направиха и на Марина изследване след раждането и се оказа че всичко е ок. Но всеки месец пусках хормони.
Сега съм се занемарила, в понеделник ще пусна пълна кръвна картина защото вече се разпадам, не е нормално от месец да сменям вирус,след вирус, и да изпия всичко дето се продава по аптеките, нашата аптекарка като ме види и се хваща за главата.
Катя Тодорова, преглежда и бебета, обади и се ако искаш, ама много ще чакаш, кажи по телефона че е много спешно и може да те вмести, и да те покани без час. Аз съм при Еленкова, много добра, ама беше в майчинство, може и да се е върнала вече.

-silvana- , аз кафе вече пих, обаче бисквитката ммммм  Heart Eyes Ако не почна скоро сериозно диета, не ще се таркалям, ами ще се пръсна. И фитнеса занемарих с тия болести...

# 596
Добро утро и от мен.
Силве, мерси за кафенцето  Hug
Гинче много се радвам, че ти служи книжката. Аз вече почнах режима за възрастта от 4месеца с двете дрямки в 09:00 и в 13:00. Първата дрямка никакъв проблем, заспива си и спи непробудно около 2часа, за втората плаче доста, вчера около 40мин.  Confused ЗА нощното спане също нямам проблем, слагам го в 20:00 и заспива сам. Вие кой начин използвате? "Let Cry"?
Bambi Ще се моля за твоя бебко мила...  Praynig Не знам ендокринолог, много гушки и бъди силна  Hug
Деска Как е Саши?
Герчо Къде е? Да не е заминала вече?

При нас времето е идеално, пече слънце. Сутринта излязох да купя подарък на Джъстин, а сега той излезе да купи на мен. Утре ще ходим да гледаме "Св. Валентин" на кино и после някъде на вечеря  Heart Eyes

И аз съм за среща като станат на годинка пуканките, наистина трябва да е някъде в средата на България. Най-добре във Велико Търново, достъпа по магистралите е лесен отвсякъде. хубава природа, чист въздух, идеално е!
Лек ден   bouquet

# 597
Добър ден. Hug

Бамби, моля се всичко с малкото ти слънчице да е наред! Praynig

И аз съм за среща, но ако е лятото. Mr. Green Тогава ще съм на разположение. Ако не, ще гледам снимки на вашите срещички. Wink
Априлци също е подходящо за такава среща, там има всички условия за една така среща. Природа, чист въздух, къщички, където да се съберем всички. Simple Smile

# 598
Хи хи, вече си представям някое хотелче на Априлци, което ще вдигнем във въздуха с толкова много наборчета  Laughing , ще сме сладка картинка, добре че няма да са проходили още.
Аз съм ЗА среща!
Гинче, може и до Пловдив да дойдем или ще ви пратим бусче да ви "обере" от Южна България Simple Smile
Има ли желание, няма невъзможни неща, само да сме живи и здрави и да ни е широко около врата, че не е лесно само на майчински...
Ронка, кога планувате визита в БГ през лятото?

Уф, на мен ми дойде цикълът доста обилно и ме цепи главата, и ми се спи, но трябва да заведа Сашко на детски рожден ден, а пък довечера сме на 50 год на един приятел (новият мъж на хубавото Наде) - леле, с кви дъртаци съм заобиколена  newsm78, и мъжът ми става на 48 след 2 седмици - ужас!

Деси, много ми е мъчно, че Сашко е болен, нагушкай го  Hug
Бамби, дано от тук нататък сте добре, Силве, това да е за последно, дано!

Айде, до скоро!

# 599
Скъпа Бамби, много ти съчувствам! Стискам палци всичко да се оправи! Знам колко е гадна тази подължителна жълтеница. Валерия беше 2,5 месеца жълта, даже оранжева. Беше ми писнало и със завист гледах другите розовки бебчета. Хубаво си се насочила датърсиш добър специалист. Все пак се опиай да си по-спокойна. На мен тук в Дубай ми повтаряха, че жълтеницата при кърмените бебета може да е и до петия месец. Успех на бебчо!

... а пък довечера сме на 50 год на един приятел (новият мъж на хубавото Наде) - леле, с кви дъртаци съм заобиколена  newsm78, и мъжът ми става на 48 след 2 седмици - ужас!

Laughing  хаха, не съм единствена! На моя мъж приятелите са все по-големи. Даже има един на около 67, а е женен за таиланка на 40! Понякога се чувствам като в клуба на пенсионера с тях. Да се успокояваме, че тени завиждат, че сме по-младички!

Последна редакция: сб, 13 фев 2010, 15:45 от MVinzens

Общи условия

Активация на акаунт