Отговори
# 600
Ние си направихме хубава разходка за 2 часа,ама много вода по улиците, от покривите пада сняг, но пък иначе е супер.И като се прибрахме оставих Саши на леглото в детската и се втурнах да приготвям каката за репетиции по танци.По едно време се нададе вой и като отивам,той миличкия тупнал на земята.Всичко ми се обърна,гушнах го и след 5 мин. вече се смееше.Сега преживях първото падане по-спокойно,но когато падна дъщеря ми за първи път, такъв рев му ударих.  #Crazy #Crazy #Crazy

Бамби, дано всичко се оправи и изследванията бъдат добри!!!  Praynig Praynig Praynig

# 601
  • Лавал-Пловдив
Ето ме и мен. Вчера пътешествието беше страхотно, убедих се че наш Самча е голям турист - 600 км ги взе без проблем и гък не каза Simple Smile
Хотела е наистина вълшебен, не мога да си представя по - хубав подарък за Св. Валентин. Heart Eyes
Пускам снимки на който му се гледа
http://www.album.bg/montrealbulgars/albums/125330/

В момента е -8 и гледам през прозореца комшията да се разхожда по тениска и къси панталонки. Трябваше да го снимам ама ... #Crazy #Crazy #Crazy

# 602
Герчо Къде е? Да не е заминала вече?

Тук съм още... След 4 седмици ще замина... Сега си го уреждам пътешествието, че както щяхме да ходим само с мъж ми, така вече сме 5 човека. вече нагласих полетите, хотелите почти са готови та кефа ще е пълен като заърша организацията

# 603
Бамби, дано съмненията са неоснователни и хормоните скоро влезнат в граници  Hug
Кака Дора, браво на Сами. Хотела е страхотен на снимки  Laughing аз повече от половин час не бих изкарала там, само като гледам и ooooh!
За среща и аз съм ЗА, но наистина ще е хубаво да е по-раничко, че октомври не се знае какво ще е времето, може да е топличко, но може и да си е студ и да вали, а с толкова много бебоци най-удачно ще е някое градинско парти newsm78

# 604
  • Пловдив
Ani_Boland, ами в общи линии си заспива сам вече, аз само го следя за знаци. Сутрин прави един сън около 1-1,5 (рядко 2 часа), който е като начало в зависимост от това, кога сме станали. След това около 13-13,30 пак прави около час сън и следобед още веднъж. Вечер заспива около 20-20,30, но за съжаление спи максимум час и е готов за игри (ако го оставим), но вече 3 вечери така му извъртам режима на ядене, че да яде в 21-21,30 (тоест като се поразбуди) и той се унася наново. И сутрин - минимум до 8,30 (в повечето случаи до 9), като през нощта се буди само за ядене.
И аз съм ЗА Априлци, просто защото имаме наследствена къща там и леля ми ме кани да отидем поне от 5-6 години, та явно й е дошъл момента.
Герчо, с каква продължителност ви дадоха визи - 10 години ли?

# 605
хубав е станал колажът, а честито Simple Smile
Днес срещата на ЛЛЛ беше мн. хубава, др. път повече записани!

# 606
ей не мога да изчета всичко но видях нещо Априлци ?!?!? Върнах назад и видях нещо среща, я ми кажете и на мен, моля, ако ще има среща искам и аз с Бебе София да дойдем!!! Преди е имало пак май среща преди да се родят, но аз тогава влизах мн. рядко и не съм разбрала, но за тази от сега се записвам където и да е

# 607
Здравейте и от мен Hug
Бамби стискам палци миличка всичко при вас да се оправи Praynig
Како Доре мноооого хубави снимки Grinning
Ани добре дошла отново на българска земя Hug

Ние днес бяхме на консултация. Крис вече е 7,600 /+700гр./ и 66 см. Сложихме му пентаксима, а той милия въобще не разбра, докато сестрата го боцкаше той и се хилеше. Педиатърката препоръча захранване на 5,5 - 6 месеца, от което аз съм доволна, но това ще обсъдим по -подробно на следващата консултация.
Ами това е от нас за сега Hug

Аааа сетих се нещо, ето малко снимки на тортата от памперси, която сътворих собственоръчно за новородения си племенник http://www.facebook.com/photo.php?pid=206934&l=fa18024abb&am … d=100000201874639

# 608
nanito мн. оригинално, поздравления, да знаеш че ще ти открадна идеята и аз като му дойде времето да правя подаръци!!!

# 609
nani Мерси миличка  Hug Страхотна е тортата ти! И на Райън му подариха такава, имаше окачена на нея един биберон залъгалка и една дрънкалка, но с мечето е станало страхотно  Flutter
Доре  Shocked Колко градуса е в хотела? Само по ТВ-то съм го гледала този  хотел... Дано да видите и сиянията..... Приятно изкарване изглежда невероятнооооо  Hug
Гер4о Супер! Колкото пове4е толкова по-добре!  Peace
Лека нощ дами   bouquet

# 610
Хай и от мен! Страшно як колаж, БРАВО на майстора smile3525
И аз съм за срещата, няма значение кога и къде, ще се присъединя с удоволствие.
Бамби, дано се оправите бързо, аз пък на скоро четох някъде, че продължителната жълтеница вдигала имунитета Thinking , дано и във вашия случай е така   Hug
Лека вечер и от мен!

# 611
Здравейте!Днес нямах време да се вклю4а.
Бамби,дано вси4ко се оправи с бебчо Praynig
Кака-Дора, супер е този хотел ,дано в този живот да имам възможност и аз да отида Simple Smile

И сега,макар и късно да по4ерпя,днес ставаме на 4 месеца Simple Smile Да ми е жив и здрав Насето,и вси4ки бебоци Praynig
Сининките по4ти из4езнаха,но още се виждат.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/34/Ferrero_Rocher.jpg

Максимално допустим размер за изображение, публикувано в мнение:
ширина - 600 пиксела
височина - 600 пиксела

Последна редакция: нд, 14 фев 2010, 10:31 от Дивиана

# 612
  • Пловдив
Здравейте,момичета!

Днес имам две шестици и съм много доволна.Остана ми още един изпит на 28.02 ,когато ще нищим международните финанси  и съм готова с този семестър Party

На среща и аз бих дошла,но все пак зависи от много фактори и нищо отсега не мога да кажа.Просто желанието е едно,но стигне ли ножа до кокала,друго излиза Rolling Eyes

От опита от февруарките-аз не можах да отида,но срещата се получи много добре.Беше май (мисля Thinking),значи са били на 1,2/1.3 год,в Дряново,в някакъв хотел ,който се оказал много подходящ за подобен тип сбирка.

Ако има желаещ за организицията мога да попитам за подробности Peace

Но момичетата си бяха изкарали страхотно,децата бяха лудяли и вдигнали цялата околност във въздуха,но е било страхотно Simple Smile,потчи всички бяха с мъжете,защото е трябвало някой да гледа децата  все пак Laughing

Хайде отивам да лягам,че едвам гледам Tired

# 613
Здравейте и от мен  Grinning
НАДЕЖДА ВИНАГИ ИМА ... ,честита ви месечинка ! Hug
Честити месечинки и на всички останали бебоци! Hug
За колажа-благодаря ви момичета,страхотен е! Hug
Бамби ,моля се всичко да е наред с детенцето,прегръдки  Praynig Praynig Hug Hug Hug
kaka_dora ,този хотел е просто невероятен  PeaceПредставям си колко е приказно Flutter Винаги съм искала да видя такъв хотел,надявам се някой ден живот и здраве и аз да успея да видя  Grinning
Днес времето при нас беше страхотно едно слънце...и улиците бяха едни прекрасни ....много вода ...,по точно реки......сняг и тук там сухи участъци където да си починеш , преди да започнеш пак да ринеш сняг и вода с количката  hahaha Joy Но пък с детенцето,хубаво се насладихме на разходката  Peace
Сега се връщам да ви доизчета....много сте изписали...и  нещо чета за среща .... прочетох стига да имам тази възможност и Аз съм За срещата  Peace
Mirkam ,честито   bouquet

Последна редакция: сб, 13 фев 2010, 22:27 от merydit

# 614
  • Лавал-Пловдив
Доре  Shocked Колко градуса е в хотела? Само по ТВ-то съм го гледала този  хотел... Дано да видите и сиянията..... Приятно изкарване изглежда невероятнооооо  Hug
Към -4 - 5 беше, абе доста хладно, никога не бих останала да спя там, на леденото легло - даже и през кожата се усеща студа. Персонала се сменяше на 1-2 за да не замръзне.  ooooh!
Мерси за колажа на Плами, много е хубав  Hug
Бамби - дано всичко с малчо се окаже ОК. Стискам палци  Hug

Общи условия

Активация на акаунт