Отговори
# 615
Добро утро!!!

Честити месечинки на Миркам, Венера26, Усмифчица, Фокси и Криси 80

Хубав празничен ден на всички желая!!!

Последна редакция: нд, 14 фев 2010, 11:24 от -silvana-

# 616
Здравейте  Grinning
-silvana- ,благодаря ти за кафенцето  Peace
Честити месечинки на Mirkam ,Venera26,usmifchica,FOXXY,Krisi 80  Hug

Честит Св. Валентин на всички които празнуват на този ден!
Много любов ви желая!!!

Честит Трифон Зарезан на всички винари и винарки!  Hug

Днес е и друг празник Сирни Заговезни ,на този ден по малките искат прошка от по големите,така че ....
Прощавайте момичета ,ако има нещо  Hug
Желая на всички ви прекрасен ,...празничен ,.... изпълнен с много усмивки любов и веселие ден!Наздраве! Hug

# 617
Е, Казанлък и Търговище не спят за прекрасни поздрави и кафенца - Мерси много Силве и Меридит!

И аз да поискам прошка, въпреки май съм доста по-старичка от всички свежи, младички Октомврийски майчета Simple Smile!

Бъдете много влюбени винаги!

Честити месечинки на Миркам, Венера26, Усмифчица, Фокси и Криси 80!

Миркам, голяма си отличница! Браво! За звездите - имам едно обещание към теб, та ще го изпълня!

Хубав ден на всички!

# 618
 Честит Трифон зарезан, св. Валентин, както Сирни заговезни  Heart Eyes .
Ееееей, много празници  Mr. Green . Вчера бяхме на сватба с малката Руми, тя била голяма купонджийка, като пуснеха хард  рок и се хилваше като пача  Laughing .

# 619
Честити празници мацки Hug Бъдете пияни от любов и много много обичани  1dating
Честито на месечинките. Ей как лети времето само........

# 620
Здравейте мили мамчета,

Ние вчера имахме месечинка, не мога да повярвам, че Алекс стана на 4 месеца. Не умея да поствам картинки, но се почерпете, макар и със закъснение за наше здраве. Честито и на многото други бебчета, които вчера празнуваха също своите месечинки, както и на месечинковците ни днес.
Честито на рожденниците, които не успях да поздравя предните дни, когато не съм писала. Да сте здрави и мн мн усмихнати Hug
Честити Св. Валентин, Трифон зарезан, Сирни заговезни и прощавайте, ако има нещо милички. Благодаря, че ви има и че мн ми помагате в това да съм майка Hug
Мн благодаря за прекрасния колаж  Heart Eyes Hug
Бамби, дано всичко е наред с мъничето и да не е нищо сериозно Hug
Деска, малкото адашче. Надявам се да е много по-добре вече и скоро да се похвалите, че съвсем сте забравили за неразположенията Hug
За срещата-чудесна е идеята, където решите ще е добре, аз мн не пътувам и не мога да дам идея къде е удобно за среща с дечица, но каквото решите, вярвам, че ще е подходящо. Дано да имаме възможност да дойдем, въпреки, че засега нямаме кола и няма как да се придвижваме с малчо, ако до тогава нещо стане и успеем да си купим , ще можем и ние да се присъединим, с най-голямо удоволствие. Simple Smile
Ние вчера се разходихме цялото домочадие покрай морето, от мн отдавна не бяхме излизали с количката, но с тези снегове по баирите тук е невъзможно просто. Та вчера си наваксахме с една хубава разходка по дампата. Времето беше повече от прекрасно, в тон с нашия празник. Алекс беше мн послушен, поспинка в количката и на връщане даже, като чели за "благодарност", че го разходихме на чист въздух но подари една голяма порция смях с глас Heart Eyes
Весел празничен ден на всички ви-мамчета и бебчета.  Hug

Последна редакция: нд, 14 фев 2010, 14:06 от seagirl83

# 621
  • благоевград
Здравейте момичета честит празник на всички влюбени  Heart Eyes и наздраве за празника на виното  Wine Glass  .
Да се отчетем и ние Теди колко е пораснал този месец качил е 500гр и 2см тоест сме 6кг и 63см което 4ист дребосък на фона някой бебенца в темата  Rolling Eyes
Но доки каза 4е сме си в нормата и всичко ни е ок  Peace

Да се похвалим на 45стр в вестник галерия се кипри снимка на моето Теди  Mr. Green ве4е сме известни  Laughing 

# 622
  • Deutschland
Честити празници момичета.Днес е 3 в 1. Трифон Зарезан,Свети Валентин и Заговезни.
Аз също ви искам прошка  Hug
Бамби надявам се да не е толкова сериозно колкото си мислиш че е.Дано бебчето се оправи скоро.  Praynig
Доре снимките са невероятни,а ти и семейството ти изглеждате чудесно.

# 623
Честити празник на всички празнуващи св. Валентин или Трифон зарезан

Честити месечинки  Hug Hug Hug

Кака Дора супер снимчици страхотно сте си изкарали а?  Party

Нашия тате днес ще води трите си жени на пазар и после на ресторант  newsm44 Мислехме малката да я оставим на свеки и да се помоткаме сами ама като я пробвах да папка с шише и ми се изари желанието да я оставям защото само ще се настроя и след 2-3 часа ще ни риберат на пожар  ooooh! Неще това диване да цока от шишето, премета бибата и се дразни  newsm78 А и друг проблем има, свеки се изусна, че не може пампи да сложи и съвсем се смъртофлясах  Crossing Arms Както и да е, на мен не ми е лошо с децата ми и ще се опитаме да си направим празник четиримката пък каквото дойде  Peace

# 624
А, не е 3 в 1, а 4 в 1 - днес е Китайската Нова Година! Ха Честита Годината на Тигъра!
Xīn Nián Kuài Lè! (Ши ниен куай лъ Simple Smile)

Ето, на който му се чете какво ни чака през Годината на Тигъра:
http://bgvesti.com/index.php?option=com_content&view=article … 57&Itemid=128

# 625
  • Ловеч
Честит 4-ворен празник  Mr. Green!
И аз да ви поискам прошка момичета, въпреки, че май съм една от най големите в темата  Wink /Норе, ти къде се слагаш  hahaha Joy/
Бамби  Hug и дано не е нищо сериозно  Praynig
Миркамче браво мацка, ти си нашата гордост   bouquet
Честити месечинки на Миркам, Венера26, Усмифчица, Фокси и Криси 80 !
Плами мерси за хубавият колаж   bouquet
Да ви се похваля, от сутринта съм на тръни ..... На племенника жена му отиде да ражда, та ще ставам ..... баба  Joy  hahaha нали така се пада?!
И аз съм ЗА среща, само да не е в началото на юни, че съм на тортен семинар  Mr. Green
Ако е в нашият регион Априлци, Дряново и околността поемам организацията!
Нанито много ми хареса тортичката и май ще взаимствам идеята за бебчето, което чакаме днес  Wink + една истинска торта с бебешки мотив!
Сега почерпка от мен по случай празника с една моя тортичка http://www.4freeimagehost.com/uploads/PUSH300719001092.jpg Който е на диета моля да не гледа  Embarassed Wink

# 626
  • Cambridge, UK
Здравейте дами Wink
Черпя за част от любимите ми мъже - месечинка за бебко и имен ден за малкото ми братче. Да са много здрави и щастливи Simple Smile
http://www.krebs-nein-danke.de/images/cocktail-gif.gif

Честит 4в1 празник на всички.
Плами, колажът е страхотен  Hug

Максимално допустим размер на изображение, публикувано в мнение:
ширина - до 600 пиксела
височина - до 600 пиксела

Последна редакция: пн, 15 фев 2010, 12:01 от Дивиана

# 627
  • Лавал-Пловдив
Норче, а при мен са 5 в 1 - плюс всичко останало правим и една година от "направата" на Сами.
Честити празници на всички. Аз днес съм поканила гости и почвам да въртя едни китайски ястия ( научих се да правя сладко киселия сос )
Приятно прекарване на всички  Hug Hug

# 628
  • Sofia
Привет на всички от Пампорово  cold
Многоооо обичани да сме и повечко романтика и любов за всички нас  Heart Eyes Hug
Не мога да не се включа и да видя ка сте Wink
Радвам се,че колажчето Ви харесва  Blush

Ние от вчера сме тук и има 2м.сняг!!!!В момента пак вали и аз такова чудо не съм виждала  #Crazy Отеделно си скъсахме ританките от нашия псевдотуризъм и все се заричаме,че в БГ повче няма да почиваме....Пристигаме-"Вашия апартамент е зает и ще Ви настаним в два по-малки!  #2gunfire" Вдигнахме скандал и тъкмо да си тръгнем обратно и намериха един с две спални и то защото не сме случайни,а иначе какво правихме!  #Cussing out Мой съвет е ако решите да почивате на ски-не ходете в "ГРАНД МАНАСТИРА"  #Cussing out Отиваме на масаж-"Дайте 5лв. за еднократни чехли и ще Ви настаним в обща стая за масажи,че е претъпкано и нямаме помещение"  smile3511 .Голяма е простотия,но сме мого доволни,че поне сме си заедно,Гугата е много забавен,успяваме да си почивам,а сноуборд-а започва да потръгва и не се търкаляме само,а успяваме и да покараме  Mr. Green

Ще се включвам  Peace Целувки и многооооо хубава и любовна вечер с подобаващо количство винце  Mr. Green Heart Eyes

# 629
  • Пловдив
Честит празник 4 в 1 и от мен на всички. Hug

Макар че,аз Св.Валентин не го тача много ,много-дори ме дразни.

In vino veritas Laughing

Също ви искам прошка Blush

Норче,много интересна статия.Доста динамична година се очертава явно Rolling Eyes

Плами,дано повече не ви развалят настроението,а да разпуснете и да си починете много хубаво. Hug

Общи условия

Активация на акаунт