Отговори
# 630
Честит празник милички!

Обичайте се и бъдете много щастливи! Heart Eyes

Аз също искам да поискам прошка - ако има нещо прощавайте . Simple Smile

Норче, статията наистина е много интересна.

Кака Дора , хотелчето е супер , но аз сигурно ще се вкоченя след 10 минута в него - нали съм си раче - обичам  на топличко с коктейлче и цигарка   в ръка Blush

Пожелавам ви незабравима любовна вечер !!! Обичайте се ! luvbed txtloves Heart Eyes

# 631
Честити празници и от нас  Hug
И при нас са 5 в 1 - най-големия ми племенник става на 15    ura
Честито и на месечинките днес.
Хубава вечер ви пожелавам  Peace

# 632
Здравейте, момичета
благодаря ви за подкрепата  Hug
Във вторник сме на преглед във Варна и дано всичко да е наред.
За съжаление днес нямам и грам кърма. От раз ми спря. Как да си я върна, мами?

# 633
bambi-24 , легни и се наспи и утре всичко ще е постаруму. Аз минах по този път, Адри също... Други момичета не помня, но е временно, споко. Успех на прегледа

# 634
Честито на всички празнуващи, кой каквото иска! Трифон зарезан или Св. Валентин - важното е веселба да има. Честито и на всички с месечинки днес!
Благодаря за поздравите на всички! Не мога да повярвам, че малкия ми голям мъж е вече на 5 месеца... Simple Smile
Ох, хайде бягам, че ме викат.

# 635
  • София
Честити празници на всички!!!
Да сте влюбени, обичани, пийващи и прощаващи!!! Прошка и за мен Praynig!
И ние изкарахме хубав семеен ден на маса, с вино и любов.
Бамби, стискам палци всичко да е наред. Просто се отпусни, опитай да се успокоиш и кърмата ще тръгне полека-лека. Пишеше, че не е вярно това че кърмата спира изведнъж, явно ти е моментно състояние.
Момичета, някой дали може да ми препочръча свестен хомеопат, по възможност в Лозенец, Иван Вазов, Хладилника? Искам да заведа Слав (баткото) и после евентуално и Боян. Съсипахме се от болести #2gunfire
Исках да пиша и други неща, но в момента ми е бяло петно...
Дано утре става за разходки, може да се запознаем с някои от вас "на живо" Grinning

# 636
Добро утро,как сте днес?В София отново вали силен сняг,но като гледам е мокър и ще е прикючение да се излиза днес,та ще пропуснем явно.

# 637
  • София
Бреееей,още никой не се е разписал тази снежна сутрин ooooh!
Как сте мадами,как изкарахте кой каквото празнува?
Аз лично нищо не празнувах и имах много скапан и крив ден ooooh!
Бамби,дано не се окаже нищо сериозно,нищо чудно от мисли по детето да ти е спряла кърмата.Поспи си,хапни си...и бъди силна Hug
Силванче,дано и при теб спрат хирургическите ти неволи веднъж завинаги HugИ аз бях така една година по едно време мислех,че няма незашито място по мен Mr. Green
Честито на всички с повод днес bouquet

и докато се накумя някой ме изпревари hahaha

# 638
Добро утро.
Времето и при нас е лошо, но поне не вали сняг, а дъжд.
Аз харесах ето това столче за хранене http://www.kasidabg.com/hranene_stolcheta-hranene_stolcehta-za-h … cts_id-11707.html  какво ще кажете, видя ми се доста стабилно, а и цената ми се вижда добра.
Moondream не каза какво столче купихте на бебка....

# 639
  • София

Добро утро,

пак ще ни затрупа днес и от утре по тротоарите ще текат реки.....!

Честити ви празници на патерица от вчера на всички с поводи! Heart Eyes Mr. Green

Ние сме по-добре, по скоро тигъра е по-добре, аз не толкова, но да ви споделя , че компреса с извара - помага, колкото и да ми беше чудно има ефект, дне спо-малко ме боли гърлото!

Бамби 24 - всичко ще е наред и при мен имаше такъв момент за кратко, но премина! Hug

Хубава седмица на всички!

# 640
Добро утро мами!

Честити празници със закъснение! Вчера на наши приятели в Дубай им се роди момченце. Много е сладък, но е малко мъничък - 2.800кг. Малее, като го гушнах, ми той перце! Забравила съм колко малка беше и нашата мишчица.

Бамби, не ти е спряла, но е намаляла. Почини си, поизцеди се, и мий много вода. Това последното много помага при мен.

Пламито, много добре те разбирам за Пампорово. Една от причините да потърся другаде да работя е тази. Постоянно имах проблеми с моите туристи от подобно естество. То какво ли не беше, митничарски забави до зори и хората не могат да спят, строше ни ски, няма ток, абе циганска работа.

# 641
Мамии, гледайте "На кафе" по НТВ предстои да обсъждат тема за бебетата ! Мисля, че ще е много интересно и полезно. Започва след малко Ооо и по БТВ пък също за бебета! Simple Smile
 Peace

Последна редакция: пн, 15 фев 2010, 10:08 от chip4e

# 642
Добра утро!!!Хайде и за тези с диетите да им дадем плодчета тази заран Wink

# 643
Момичета,дават по Нова ТВ в НА КАФЕ за инвагинацията при деца до 2г.

# 644
Момичета,дават по Нова ТВ в НА КАФЕ за инвагинацията при деца до 2г.
И аз го гледам.А по Бтв за вит.Д.

Ето столчета за хранене

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/index.php/cPath/57

Общи условия

Активация на акаунт