Отговори
# 570
Ха здравейте...аз пак се връщам от познайте къде-хирург.Днес ми оперираха пръста Sad вече не знам какво да приказвам просто такава каръщина няма иде ми да са хвърля на някъде...аман  Banghead
Колажа е много хубав благодаря,за което на plamitoto и всички останали,който са й помагали Peace
Отивам да полегна,че такава зверска болка нямааа  #2gunfire хем съм с 2 течни аналгина

# 571
НВИ - не се притеснявай- ние също имахме на сгавката отвътре на коляното. Бах се притеснила, дори го снимах. 5-6 точици. Чак след два дни една моя близка като ги видя, ме подсети, че може да са от копчетата тик-так. Аз я обличах с гащеризонче и точно на това краче бяха копченцата. Успокоих се, а и след още 2 дни изчезнаха.
Монннн, Катето също голяма е пружинка, пък и права, та права да стои, а аз без кръст съм вече. Използвам намалението и поне се качвам на степера с нея, а тя се кефи щом е права и се друса. Не знам за батковците, но и аз и "пърдя" с уста а тя се залива от смях.
Между другото установих как Катето се смее като  newsm78 една от вас беше пуснала онзи ден клипче на бебата си. Така сладурски се смее и Катерина, когато вечер за баня я съблеча и почна да я галя по гушката и коремчето. Имаме гъдел!!!

Силве, пръста заради нокътя ли са оперирали? Моя се пооправи, но защото нали е студено и не излизам, пък и си купих едни боти 39номер/с 1 по-голям от моя/. Ама лятото няма раминаване, че мен един попфолк ме тресе по отношение на секси обувките 4470

Момичета, аз само да попитам, знам, че е още рано, но снаха ми е в Мами април/май 2008 newsm78, те вече втора година се събират. Сега си организират среща за през юни. Ние ще се съберем ли за годинките на бебетата ни? Да кажа отсега, че съм за!

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 18:43 от chip4e

# 572
Чипче, ревнива ще да е момата с тоз гъдел  Joy
Плами, много е хубав колажа и честито ви зъбче tooth
Мира, успех на изпита утре и дано Дидка се оправи като я захраниш Hug
Миракъл, и аз ги псувам всеки ден шофьорите, идвало ми е да сляза от колата и аз да фрасна някой. Абе що не вземат да дават книжки само след тест за интелигентност newsm78
Герчо, честито за визите и приятно изкарване във Вегас. Искрено ти завиждам  Mr. Green Ние сме канени на сватба в Мексико през март, ама аз нямам фризер с кърма и ще си седим тук Cry
Браво на упоритите мами с диетите и свалените кила  Peace И аз като Джени само се потя и ефект никакъв, хормони ли са незнам, но не издържам вече, искам пак да съм слабаааа
Силве, айде вече да е за последно  Hug
Лека вечер от нас, отиваме на морето /ще се къпем Grinning/

# 573
Здравейте момичета!
Аз не пиша, но за сметка на това ви чета редовно. Simple Smile
Мамите които са болни им желая бързо оздравяване, а на тези които кашлят да потвърдя страхотния ефект на отварата от люспи от лук, резен ябълка, счукан орех и ягодови листа Peace / излекувах се когато бях бременна с дъщеря ми/ , а за болно гърло -1/4 изцеден лимон и сода бикарбонат на върха на ножа , става пяна която се поема с малка лъжичка да премине през гърлото Peace. За деца се слага малко захар за да го приемат. Тази седмица така ни се размина антибиотика на щерката - гърлото и аха да направи полипи.. ooooh!
Бързо оздравяване на малките бебчета и на по-големите каки и батковци Praynig
Ние днес бяхме на консултация - пораснали сме с още 3,5см и вече сме 68,5см , а килцата са 6700. И ние сме от отбора на фините Laughing. Биха му втория пентаксим, забелиха му пишока отново, но този път почти не плака. За сметка на това докато го обличах се скъса да реве. Отложихме захранването  за следващия месец, според мен още не е готов.
Да ви кажа и аз за резуртата от диетата - за 32 дни съм -6,5кг, но без да спортувам или да се движа много/само ме возят:mrgreen:/. Не правих водния ден, защото мисля че ще е вредно за кърмата , а и спазвах само часовете за ядене , но не и количествата Embarassed. Доволна съм и продължавам с нея, а може да направя и детокса , само Ронка трябва да даде знак кога се почва Grinning.
Честити зъбчета  на Ани и Плами!
Не съм погледнала колажа, но съм сигурна че е страхотен, браво на plamitoto и на другите момичета Hug  bouquet
Лека вечер ви желая Hug

# 574
Не съм Ронка, но да кажа - следващия детокс е 26, 27 и 28 февруари  Peace

# 575
Ох, пък сега като оглеждах беба и установих, че от едната страна челцето й е леко вдлъбнато. Предполагам, че това може да е заради липсата на вит.Д. Във вторник ще сме на консултации и ще питам. Да я слагам ли повече на другат страна тогава?  Cry Малко се притесних
Отивам да я къпя

# 576
chip4e да заради ноката мина ми за малко и като обух едни маратонки да разкарам Теодор и айде пак същата история.
Vanya_PДано да е за последно,че не знам вече Peace

# 577
Чипче, няма срашно!Аз преди няколко страници бях писала и за нашия череп- от едната страна назад е изпъкнал като дзундзулка, а от другата страна от към челото е изпъкнало.И аз се бях ошашавила.Но се оказа, че перфектен череп няма и е нормално да са им криви главите още. Hug
Како Дореееее, умрЕх от глад ма сестрооооо! doh

# 578
  • Пловдив
Да мина и аз да се отчета от днешната консултация - 6560 (+770г) и 64см (+3см). Биха ни ваксината, Петьо изобщо не проплака, чак учуди докторката, през цялото време й бърбореше и й се хилеше.
Герчо, дано да ти бил лек деня след безсънната нощ  Hug Честити визи, да си прекарате добре във Вегас!
Ani_Boland, добре завърнала се в родната действителност  Hug Определено детето се чувства мнооого добре като следваме режима от твоята книжка (само вечерното сериозно заспиване ни е все още малко трудно, но ще се справим и с него).
-silvana- , какво стана таз година с теб, момиче?
БРАВО на Пламито и на Миркам за колажа - какви хубави бебоци си имаме!  Laughing
За среща - аз нямам абсолютно нищо напротив, само че къде? Повечето сте от София, част от нас предполагам не са шофьори (като мен Embarassed) и ще трябва да си организираме мъжките половинки Wink

# 579
ginbay не знам какво стана с мен тази година?!Добре,че имам това чудо,че иначе не знам...
http://www.facebook.com/photo.php?pid=213092&id=100000224316321#!/photo.php?pid=213102&id=100000224316321&fbid=108364655847678

# 580
  • София

Ani_Boland, добре завърнала се в родната действителност  Hug Определено детето се чувства мнооого добре като следваме режима от твоята книжка (само вечерното сериозно заспиване ни е все още малко трудно, но ще се справим и с него).

Извинявам се, че не съм в час, но коя е тази книга?

# 581
  • София
                 Добър вечер!

Ние сме горе-долу по-добре! Някой мернах е писал за чайчето с орехи, ябълки и лук, на мен мама ми го правеше като малка и сега си го правя, не знам дали помага, ама не вреди - пийвам си го, и содата с лимона правя - малко е гадно , ала работи!

Страхотен колаж Heart Eyes ! Адмирации за Плами!

Връщам се да чета, желая ви хубав уикенд! Hug

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 23:23 от Sisko*

# 582
  • Пловдив
Момичета аз нямам никакъв принос към колажа,само го качих Blush

Джойче,благодаря за споделеното. Hug.Добре,че ме предупреди,ще имам впредвид опита  и съветите.
Дано след месец -два и при нас мине.

Ако не е много нахално,може ли да ми пратите линк за детокса.Бих искала и аз да се пробвам.Не мога да си закапчея панталоните от след раждането.Срам и позор Embarassed

# 583
  • Deutschland
Добро утро
Миркам ето линк 
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=454617.0

# 584
Добро утро на всички!

Общи условия

Активация на акаунт