Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 6

• 55 487
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
http://www.bg-mamma.com/index.php?board=23.0
ето тук си задай въпросите  Grinning

# 481
По принцип когато вървя малко или ако мърдам много ме заболява долу корема все едно ще ми идва. Ако  лежа и не мърдам много не ме боли. Нормално ли е това? Имам 3 спонтанни аборта зад себе си в 3та седмица. Сега вече преминах 4та седмица което е обнадеждаващо. Но аз ходя и на работа а  ме е страх понеже вървя доста до работа да не си навредя. Моля за съвети. Simple Smile

# 482
  • София
консултирай се с лекар.... може би не е зла да си вземеш малко болничен и да полежиш, ако лекаря ти прецени и нещо да ти изпише, да пиеш.

# 483
Ако питаш мен просто си почивай поне до трети месец ако искаш да задържиш детето и се консултирай с лекар.Успех ти пожелавам

# 484
Във вторник имам час при моя гинеколог. Ще говоря за това с него. Вие имали ли сте подобни болки в първите 3 месеца? Болките са за по 1-2 минути и отминават до следващото по силно движение.

# 485
Изгубила съм едно дете и не подценявам мъката ти....но за каква бременност и аборт говорим в 3-та седмица на първи месец??? Ами тя точно тогава ти е овулацията...Болки подобни на менструалните имам от 3-тия месец на бременността.Продължават даже и в момента а съм почти в 9-тия месец

# 486
Аз почти от самото начало съм на Магнерот и Но-шпа,болките ми бяха много силни,но ти след като си имала проблем със задържането е по притеснително.Може и всичко да е ок,но определено си полежавай повечко,докато се убедиш че всичко вече е наред.Искрено се надявам тази бременност да е лека и безпроблемна Peace

# 487
При мен овулацията настъпва една седмица след краят на цикъла. в 3та седмица съм била по думите и тестовете на докторите за 3те спонтанни аборта.

# 488
забравих да допълня, че моята менструация е на всеки 25-26 дена като трае максимално 3 дена..незнам ако това е от значение за аборт в 3та седмица.

# 489
Аз имам четири спонтанни аборта и с петата, успешната бременност не рискувах да ходя на работа. Изкарах я цялата в болнични. Съветът ми е да не ходиш на работа. Не е добре да имаш болки, аз също имах болки като пред цикъл, после спряха, някъде в 6-7 седмица. Почивай си и се пази  Hug

# 490
А иначе как става с това да не ходя на работа? Доктора ли да оведомя или шефа? Извинявам се за малко неуместният въпрос Embarassed Ти когато не ходише на работа получаваше ли заплата?

# 491
Първо си взех отпуска, а после болничен. За отпуската вземах заплата от работата ми, а за болничния НОИ ми изплащаше обезщетение.

# 492
Обясни на АГ-то си положението си - за абортите, ако не го знае. Той ще прецени как да продължиш. Но аз не бих се колебала /както и направих/ и веднага бих излязла в болничен. До края.

# 493
Първо, честита бременност.Мисля, че щом си имала такива проблеми преди най- доброто е да си вземеш платен отпуск или болнични поне до 3- ти месец.Менструалните болки са нормални в началото на бременността и аз имах такива и се страхувах, но е нормално.Пожелавам ти лека бременност и дано всичко е наред.Успех.

# 494
А иначе как става с това да не ходя на работа? Доктора ли да оведомя или шефа? Извинявам се за малко неуместният въпрос Embarassed Ти когато не ходише на работа получаваше ли заплата?
АГ-то ти издава болничен за 7 дни,а после го удължавате чрез комисия.НОИ ти плаща болничния след като шефа ти внесе осигуровките.
Според мен и 2-та трябва да знаят.

Общи условия

Активация на акаунт