Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 6

• 55 475
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Да,напълно е възможно да си забременяла PeaceИзчакай да ти закъснее и си направи тест
И,момичета,спрете да нападате Stop

Това не е правилното място да си задъде въпросите!

Чети тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=469067.0
И тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=18377.0

# 541
Имaм познaтa-врж4кa.Прaви консултaции по телефонa.Ей сегa тя Фърли бобa и кaзa -"дa бебе ще имa и то не едно a три"
Кaк може ние дa знaем дaли си бременнa ooooh!
Щом имa изхвърляне нa семеннa те4ност във влaгaлището-дa възможно е шaнсa е 50/50 Peace

# 542
Е не е нужно така да се нахвърляте, де. Момичето решило да пусне тема, ако сте имали подобна случка- споделете (каквото е нейното желание), ако не - подминете темата, не се заяждайте. И съм сигурна, че знае и какво е гинеколог (и ще го посети при нужда), и какви са начините за предпазване от бременност и т.н.
Пожелавам ти резултата да е тъкъв, какъвто искаш  Peace
Peace

Успех!

# 543
Е не е нужно така да се нахвърляте, де. Момичето решило да пусне тема, ако сте имали подобна случка- споделете (каквото е нейното желание), ако не - подминете темата, не се заяждайте. И съм сигурна, че знае и какво е гинеколог (и ще го посети при нужда), и какви са начините за предпазване от бременност и т.н.
Пожелавам ти резултата да е тъкъв, какъвто искаш  Peace
Peace

Успех!
Защо винаги има такива който се заяждат не мога да разбера.Пожелавам ти резултата да е какъвто искаш.

# 544
Дa беше първaтa тaкaвa темa-ОК ще споделим ще помогнем.Но имa ли форум без поне 1000 подобни теми в него ooooh!

# 545
Привет! Hug Hug Hug
За ниското кръвно бих ви посъветвала само да пиете или айрянче или червен сок (компоти от червени плодове или други ,но червени сокове).Много помага.Аз също съм с ниско кръвно.Даже преди един два дни бях със 90 на 75 кръвно и ми беше адски зле.Едно главоболие и един световъртеж яко.Но само червени сокчета,майчета  Peace Hug Hug Hug
Може ли да ми кажете кога най-рано мога да усетя бебчо?Първият път го усетих чак към 5-я месец, а сега нали казват,че при втория път по -рано и аз си тръпна в очакване  Embarassed

# 546
Дa беше първaтa тaкaвa темa-ОК ще споделим ще помогнем.Но имa ли форум без поне 1000 подобни теми в него ooooh!

Ми,ако те дразни факта,че е пусната такава тема-просто не отговаряй.Не се чувствай задължена да го правиш!
Наистина тук има хора,които висят целодневно,само зада си чешат езиците.Това е форум и всеки може да пуска каквито теми поиска,стига да е по правилата.

# 547
лелее верно ще я изядете с парцалките. ами аз като влязох за пръв път във форум и незнаех как функционира. може пък нарочно да е искала лично за нея и нейния случй тема,може да е бързала да го напише,за да види по/бързо отговори....

MaraiaKostovva те са ти отговорили,че е възможно да си бременна и природата неможе да се прогнозира много,много. аз съм със същия цикъл,като твоя и никога не съм си мерила температури или засичала по някакъв начин овулация,но този месец,в който забременях правихме секс само един път (с изхвърляне на семенна течност в мен) и затова си знам датата на забременяване,а то е на 17 ден от първия ден на последния ми цикъл. демек ми дойде на 19.10. и на 04.11. съм заченала,но при теб може и да е друго. ще разбереш много скоро. пожелавам ти да си бременна! (май това искаш нали?) пиши после какво е станало.

п.п. тя знае за хапчетата за след това,защото беше написала,че мислели да взимат,но се отказали и решили да имат бебе,ако е станало,така че и тези съвети бяха излишни.

# 548
Аз искам да помоля за мнение. Понеже задържам течности, ръцете ми изтръпват ужасно и са отекли ми изписа доктора - Салуретин. На листовката пише, "тиазидните диуретици преминават плацентарната бариера и могат да предизвикат токсични ефекти върху плода и новороденото. Поради това този продукт не се прилага по време на бременност." Доктора ми каза да взема половинка, но мен ме е страх, от друга страна болката в ръцете е ужасна, едвам пиша. Кажете ми какво да правя.  bouquet

# 549
Baby Love®
Аз бях така и с първата и с втората бременност, съветвам те да избягваш дьоретиците във вид на лекарства, те докторите в БГ (не, че тези тук са по-добри от тях, но избягват химията по време на бременност) си ги изписват както им падне и ти казват, че те страничните действия били процентоални и нямало страшно, но не е така! От опит мога да ти кажа, че на мен много ми помогна чай от липа, тя действа като дьоретик, но ще трябва да пиеш поне по литър на ден и доста ще пишкаш, но отоците ще изчезнат до 3-4дни, на мен поне страшно ми помогна!

Az biah taka i s purwata i s wtorata bremennost,
 suwetwam te da izbiagwa6 dioreticite wuw wid na lekarstwa, te doktorite w BG
(ne, 4e tezi tuk sa po-dobri ot tiah, no izbiagwat himiata po wreme na bremennost)
si gi izpiswat kakto im padne i ti kazwat, 4e te strani4nite deistwia bili procentoalni i
niamalo stra6no, no ne e taka!
Ot opit moga da ti kaja, 4e na men mnogo mi pomogna 4ai ot lipa, tia deistwa kato dioretik,
no 6te triabwa da pie6 pone po litur na den i dosta 6te pi6ka6, no otocite 6te iz4eznat do 3-4dni,
na men pone stra6no mi pomogna!
 Peace

----------------
Моля, пишете на кирилица.

Последна редакция: ср, 31 мар 2010, 22:25 от AnMary

# 550
 Laughing Добре де,
MaraiaKostovva, хайде кажи дали си бременна  Grinning
Нищо с овулациите не ми е ясно, ама ми е любопитно... какво стана, ще има ли радост?  Peace

# 551
Baby Love®, не го взимай това лекарство. Можеш да се справиш с алтернативни средства. Ето няколко съвета.

mama na nana, моето "нормално" кръвно е 80/60. Добре е човек да си знае по принцип колко е нормално за него и според това да се ръководи.  Peace
Бебчо може да го усетиш и по-рано, някои жени още към 13-14 седмица имат "вътрешни поздрави", но както знаеш - всичко е индивидуално. Нормално е между 16 и 22 г.с. без значение коя поред бременност е. Освен това зависи от това къде е плацентата, колко "подплънки" имаш по корема.  Wink

# 552

Laughing Добре де,
Нищо с овулациите не ми е ясно, ама ми е любопитно... какво стана, ще има ли радост?  Peace

Еми още не и е закъсняло,за да ти каже!Тя не  случайно е пуснала темата Simple Smile
Цитат
Този месец ми доиде на 14 и на 19 ми свърши......

# 553
Винаги има вероятност да си бременна,когато не се ползват предпазни средства(или скъсан презерватив в твоя случай). Peace

# 554

Laughing Добре де,

Еми още не и е закъсняло,за да ти каже!Тя не  случайно е пуснала темата Simple Smile
Цитат
Този месец ми доиде на 14 и на 19 ми свърши......

Ами тестовете са за това, не може вече да не знае със сигурност.. Пък и то се усеща....  Blush

Общи условия

Активация на акаунт